Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji >> Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!! Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ipod_nano

26 Kasım 2006, 13:08:48  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: CuNeXt

Hata derken ben tek dvd aldım meselea video dosyaları kesilmiş o yani hata deil tam anlamıyla ama olsun iyi böyle de

bende savaştayken atıyor ne yaptıysam düzelmedi artık 2 dvd olanı alıcam...

akktwell

26 Kasım 2006, 14:50:58  

bu sistem kasar mı? yazın belki oynayabilirim . fiyatı da iyimiş kasarsa hangi özellikleri arttırılmalı?

-PENTIUM D 3.4 Ghz -1024MB DDR2 -533 Mhz -250 Gb 7200 Rpm -512 Mb NVIDIA GF7500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akktwell -- 26 Kasım 2006; 14:51:21 >

TuJue

26 Kasım 2006, 17:33:14  

quote:

Orjinalden alıntı: akktwell

bu sistem kasar mı? yazın belki oynayabilirim . fiyatı da iyimiş kasarsa hangi özellikleri arttırılmalı?

-PENTIUM D 3.4 Ghz -1024MB DDR2 -533 Mhz -250 Gb 7200 Rpm -512 Mb NVIDIA GF7500

Sistemin oyunu kaldirir gibi gozukuyor dostum..Orta ayarlara yakin oynarsin sanirim

Bu arada diger arkadaslara hitaben ;

Oyun normalde 2 DVD olmalidir..

1. DVD yaklasik 4.13 GB
2. DVD yaklasik 3.75 GB boyutunda olmalidir

The Alpha World
Sevgi dagitan sevgi toplar
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
bLooP

26 Kasım 2006, 17:43:22  

Ya arkadaşlar ben Moğollarla pek savaşmadım 3 5 defa ama bana da TİMUR dadandı.
Adam 8 tane full ordu ve full rütbelerle şehirlerime 1 1 dalıyor.Haçlılarda Kudüs için geliyo sürekli , bi yandan da Mısır ve Bizanslılarla urasiyorum.Adamı indirmem imkansız ne yapıcam bilen varmı ?

Bide arkadaşlar benim takıldıgım bi konu da Turnden önce asker bina basarken para eksiye indimi bi daha toparlanamıyosun.Ben çok iyi giderken her turn de 5 6 k para gelirken bi kere bi turn den önce -1000 oldum ondan sonra sürekli param - lerde.Şu an -30 000 oldum ne yapsam para gelmiyo.Fetihler olmadan para kazanamıyorum.
Bi yaardım =)
Dwimmerlaik

26 Kasım 2006, 19:03:38  

cok yanlıs baslamıssın ya herkese birden saldırmamalıydın.mısırla en azından ittifak olabilirdin.

bozkirsovalyesi

26 Kasım 2006, 19:34:31  

hile yap:
Klavyede 1 tuşunun yanında olan "é" tuşuna basarak konsolu açacaksın daha sonra şifreleri konsala girebilirsin.

add_money 40000 : 40,000 florin verir

http://forum.donanimhaber.com/m_1730617/mpage_1/key_/tm.htm

linkteki topice birer oy veriniz lütfen.
denizhan86

26 Kasım 2006, 22:46:21  

quote:

Orjinalden alıntı: bozkirsovalyesi

hile yap:
Klavyede 1 tuşunun yanında olan "é" tuşuna basarak konsolu açacaksın daha sonra şifreleri konsala girebilirsin.

add_money 40000 : 40,000 florin verir

hile erkak adamı bozar, ben bu oyunu hile ile bitirirsem intihar ederim:(

offf offf timur devleti geldi full pırpırlı askerleriyle ziki tuttuk :( napacam şimdi bu adamlar ittifaka yanaşmıyor

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
Cannibal_Corpse

26 Kasım 2006, 23:54:06  

arkadaşlar oyuna patch falan çıktımı hiç bilginiz varmı bu konuda?

DEAD HUMAN COLLECTION
bLooP

27 Kasım 2006, 1:42:33  

yav napiyim mısır bana daldı ally ken.
Valla Moğollar Timur un yanında hiç bişi.Adam 8 ordusunu hep yanyana turuyo yav 1 1 yakalamakta imkansız.
Filler zaten mahvediyo.

Bi de arkadaslar ben savasda 3 ordu ile dalıyorum Timur a ama sadece 1 ordu ile savasiyorum.Dİgerleri savasa iş işten geçtikten sonra 1 1 katılıyo napıcam ben çözemedim..
Zeyth

27 Kasım 2006, 1:55:22  

Mısırlılar ve Bizans'ı haritadan silmiş bulunmaktayım mısırların son bi kalesi kaldı nerde bulamıyorum...Moğollar artık anadoluda gezer oldu güçlü bi ordu çıkartabiliyorum ama yeterince prens yok paso prenses doğuyor bende deli oluyorum oyundaki herkez bana savaş açmış durumda her koldan saldırı yiyorum bunu hiç anlamadım Diplomat görüşmelerinde beni 2 yüzlükle hatta güwenilmez biri olarak söylüyorlar...iyiki deniz kıyılarını ve adaları fetih etmişim bide dengeli asker üretimi ile halim yerimde bide arkadaşlara bi taktik vereyim halkı mutlu edin ben paso normal vergi alıyorum halktan hing ve very hing vergi alan yani halka zülüm ederseniz bide düzensiz asker basarsanız tabi böyle olur suanda 1 turn geçirmem yaklaşıkl 1saat sürüyor haçlılardan bıktım istanbuldaki cok kuvvetli ordum resmen söndü dayancak gücleri kalmadı desem doğrudur,Anadoluda moğollular cirit atıyor prensim olsa işler kolaylaşcaktı ama sürekli doğanlar prenses oluyor komutanlarla ewlendiriyoruz onlarında yaşları 45-55 hep büyük denk geliyor pek işe yaramıyor yani suanda her şehrimide prens yok bu sebepten ötürü tradelerde yolsuzluklar oluyor...masal gibi oh oldu

Oyunda anlamadığım şey...

1. O kadar güçlü olmam rahmen ve de diğer ülkeler ile iş birliğimi ben değil onların bozmasına rahmen neden ben suçlanıyorum diplomatlar tarafından...

2.mısır bana kalleş dedi....ona ingilizler dalarken sadece ben wardım yanımda neden uslu durmayıp bana saldırdı sonrada Danimarka ile kardeş oldu sorarım onlara biraz duygusal ve uzun...

ben bunları söyle düsünüyorum hepsi diğer ülkelerin saygı yerine kücük görüp at gözlükleri ile yaşaması olsa gerek

komik bi olay ise 180 bin nufuslu mısırın 20 bin nufusla hale getirdim adam diplomat gönderdi.. senle barışırım ama bana 30bin altın verirsen dedi...

yoksa bunlar oyun hattasımı anlamadım gitti bide arkadaşlar benim ordularım başında prens olmayınca diğer ülkeler satın alabiliyor bunu ben nasıl yapcam anlatabilcek birisi varmı denemedim denesem görcemde aklıma yazarken geldi

iskancavardiya

27 Kasım 2006, 2:27:48  

Süper bir oyun ama yeter tam 3 günü mü yedi aç susuz uykusuz. yeter. lisedeyken medieval total war başıma bela olmustu simdi bu. Siliyorum arkadaşlar ben yoksa okul bitmez. Artık sabah nasıl kalkacaksak..

_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Kasım 2006, 3:12:16  

quote:

benim ordularım başında prens olmayınca diğer ülkeler satın alabiliyor bunu ben nasıl yapcam anlatabilcek birisi varmı denemedim denesem görcemde aklıma yazarken geldi

Ordunun başında Lideri olsun olmasın,Padişahın öldüğünde dolayısıyla ölen padişaha bağlı olan bir takım aileden üyeler veya askerler ( özellikle yeniçeriler,avrupada veba salgını süresince onlarca ordu kaybediyorsunuz ihanetten) yeni gelen lidere saygı ve sadakat duymadıkları için onu istemiyorlar ve yeterli bulmuyorlar...Dolayısıyla isyan ediyorlar!Eğer isyan eden ordunun başında bir prens'in/aile üyesi varsa ilk önce onu öldürüp,ihanetinin bedeli ödettikten sonra geri kalan masum askerlerini alabilirsin...Loyaltysi olmayan adamları ailene katma ayrıca... Çok başın yanar!Aslında bence bu oyunun hatası... Neden Veliaht/Faction Heir seçemiyoruz ki?!Rome'd ne güzel vardı... Gidiyor 25 yaşında daha hiçbir özelliği olmayan herşeyi 0 bi aptalı faction lider yapıyor... Sonra gelde bu oyunun hatası deme hacım...En ayar olduğum ve sevmediğim tek şey Medieval 2'de faction heir seçememek... Ve kahrolasıca,aptal yapay zeka beni deli ediyor...Savaş ortasında hangi akıllı komutan orduları ortaya toplayıp,üzerine ok,top mermisi ve kaya yağdırılmasına rağme tepki vermez yaw... Acilen pathclenmesi gerek bu 2 özelliğin..Özellikle yapay zeka...Acaba Medium'da oynuyorum diye mi böyle dedim ama bir very hardda battle açtım ve yaklaşık 3 saat falan Grand Campaing'Te oynadım ve yine aynı şeyle karşılaştım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 27 Kasım 2006; 3:15:30 >
LordSoth

27 Kasım 2006, 3:58:30  

Birde oyunlarda Türkleri Arap gibi göstermekten ne zaman vazgeçerler merak ediyorum

hamestah

27 Kasım 2006, 8:50:38  

quote:

Orjinalden alıntı: LordSoth

Birde oyunlarda Türkleri Arap gibi göstermekten ne zaman vazgeçerler merak ediyorum

Abicim bi kere sen onu unut çünkü adamlar bizi arap olarak biliolar ya da öyle lanse etmek istiolar....
Bu konuyla ilgili aklıma bişi geldi.Benim kuzenim Amerika da yaşıyor.Bir film izliyomuş.Filmde arabın biri arapça konuşuyomuş altyazı olarak ta speaking turkish(türkçe konuşuyor)yazıyomuş.Konuşan adamın tipini de tahmin edebiliosunuzdur.Artık kasıtlı mı yapıyolar bilmeden mi yapıoyolar bilmiorum..
Anlatmak istediğim adamlar bizim imajımızı kötülemek için ellerinden geleni yapıyolar.Hala bizim atalarımıza barbar marbar diolar ya deli oluyorumm yaa adamlara medeniyet kavramını biz öğrettik nese şimdi moralim bozulmasın....

denizhan86

27 Kasım 2006, 13:16:07  

bu timurlular beni mahvetti karşısına 6 tane full ordu koydum bir tanesini yarısına indirebildim o kadar sonra edessa, antioch, aleppo ve alepponun altındaki yerleşim yerini ele geçirdiler, sonra gittim avrupalı devletlerden yardım istedim ispanya ve sicilya ile dost oldum dedim böyle böyle timurlularla başa çıkamıyorum sizlere 40.000 filorin versem ne dersiniz dedim onlarda ooo bu kadar para için amuda bile kalkarım abi dediler:D yani parayı bastırdınızmıydı anlaşmalar okeyto :) ondan sonra bunlar bana yardım etmediler timurlulara asker göndereceklerdi güya, bu olmayınca timurlulara elçi gönderdim dedim bitsin bu boşa akıtılan kal gel senlen cihad edelim 50.000 filorin de onlara verdim... ver ver nereye kadar bakacaz artık :D

aşağıdaki foto da timurluların gücünü gösteren tablo:)

http://img140.imagevenue.com/img.php?image=25747_timurds_122_367lo.JPG][IMG]http://img140.imagevenue.com/loc367/th_25747_timurds_122_367lo.JPG[/IMG]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizhan86 -- 27 Kasım 2006; 13:18:04 >

hamestah

27 Kasım 2006, 13:22:47  

Allah Allah bana bu timurlular gelmedi yaw hangi yıldasın sen..??

_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Kasım 2006, 14:01:20  

Ayen yaw banada Moğollar geldi ama timurlular hiç gelmedi 283'ünmcü turdayım daha ses yok adamlardan...Demekki herkese farklı çıkıyor Rastgele bi olay yani..Timurlar anadoluya giriyor genelde ona dikkat ettim,Moğollar ise Avrupa veya Bağdat sınırına yığılıyor...Timurların anadoluya girmesine tek bir yerden açıklık getirebiliriz.O da bakınız Ankara Savaşı ve Beyazı'ın esir düşüp,bütün Osmanlınıhn himayesinde olan eski selçuklu beyliklerinin Özgürlüğünü ialn etmesi...Güzel bir tarihi fantaazzi yapmışlar farkında olmadan aslında... Yine tebrik ediyorum buradan Creative Assembly'deki babaları...
TRQX

Sisteme Gözat

27 Kasım 2006, 14:10:46  

ben o Papal States denilen siyah şapkalı heriflere uyuz oluyorum, heresy'e karşıyız diyorlar, gittiler 2 prensimi öldürdüler
zaten yıllardır Marsilya lidersizdi, 16 yaşındaki çocuğa kıydı eşşek herifler
polis gibi ortada dolaşıp adam kesiyorlar, en sonunda dalacam papa'ya da vatikan'a da, komple müslüman yapacam ırkı o olacak...
crusade dedim, Venedik'ten başka kimse gelmedi zaten, ne biçim dayanışma bu anlamadım

Coordinate[VIRUS]

27 Kasım 2006, 14:29:59  

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

quote:

Orjinalden alıntı: Coordinate[VIRUS]

Moğolları işini bitirdim , bu sefer de Timurids çıktı doğudan ,,buyrun.
Bir de onlarla uğraşacaz

timuridsin top atan fillerine dikkat et

o fillerden elimde 40 tane var
yüksek rütbeli komutanımı bagdat yakınlarına indirdim orda çıktı bu ekstra birlikler hemen 2 tane aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coordinate[VIRUS] -- 27 Kasım 2006; 14:31:26 >

http://www.rulez-server.de/sig/69085841.png
nakkaa

27 Kasım 2006, 16:02:10  

ya beyler ben halen oyunu almadım oyunu kaç turn de bitiyor

bide başka ülke olanlar osmanlı avrupaya çıkabiliyorlar mı

birde tüfek kaçta çıkıyor

UcanHollandali

27 Kasım 2006, 16:07:46  

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

quote:

benim ordularım başında prens olmayınca diğer ülkeler satın alabiliyor bunu ben nasıl yapcam anlatabilcek birisi varmı denemedim denesem görcemde aklıma yazarken geldi

Ordunun başında Lideri olsun olmasın,Padişahın öldüğünde dolayısıyla ölen padişaha bağlı olan bir takım aileden üyeler veya askerler ( özellikle yeniçeriler,avrupada veba salgını süresince onlarca ordu kaybediyorsunuz ihanetten) yeni gelen lidere saygı ve sadakat duymadıkları için onu istemiyorlar ve yeterli bulmuyorlar...Dolayısıyla isyan ediyorlar!Eğer isyan eden ordunun başında bir prens'in/aile üyesi varsa ilk önce onu öldürüp,ihanetinin bedeli ödettikten sonra geri kalan masum askerlerini alabilirsin...Loyaltysi olmayan adamları ailene katma ayrıca... Çok başın yanar!Aslında bence bu oyunun hatası... Neden Veliaht/Faction Heir seçemiyoruz ki?!Rome'd ne güzel vardı... Gidiyor 25 yaşında daha hiçbir özelliği olmayan herşeyi 0 bi aptalı faction lider yapıyor... Sonra gelde bu oyunun hatası deme hacım...En ayar olduğum ve sevmediğim tek şey Medieval 2'de faction heir seçememek... Ve kahrolasıca,aptal yapay zeka beni deli ediyor...Savaş ortasında hangi akıllı komutan orduları ortaya toplayıp,üzerine ok,top mermisi ve kaya yağdırılmasına rağme tepki vermez yaw... Acilen pathclenmesi gerek bu 2 özelliğin..Özellikle yapay zeka...Acaba Medium'da oynuyorum diye mi böyle dedim ama bir very hardda battle açtım ve yaklaşık 3 saat falan Grand Campaing'Te oynadım ve yine aynı şeyle karşılaştım...

devlet veya ordu almak var bir miktar para istiyorlar ordu senin oluyor benzer askerler varsa sana geçiyor ordu

romada böyleydi ben halen bu oyunu onyamayacakmıyım yaa

bide histori savaşların mohaç meydan muharebesi var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhacir -- 27 Kasım 2006; 18:35:45 >

IMZAM KURAL DIŞI | | Seninkide olmasın. TIKLA.
ESKİ NICK: Muhacir
UcanHollandali

27 Kasım 2006, 17:43:38  

histori savaşların mohaç meydan muharebesi var mı

_AiR_JordaN_

27 Kasım 2006, 18:31:57  

Timur kaç yılında piyasaya çıkıyo ben moğollarla kapışırken bi de o çıkarsa başka ülkeyle oynarım valla

I LoVe ThiS GaMe.....NBA
denizhan86

27 Kasım 2006, 18:34:21  

arkadaşlar bana da moğollar gelmedi herhalde bulunduğunuz konuma göre ya timur geliyo ya da moğol ama moğol gelse iyi timurluların bi filleri var vay anam vayyyyy :(

UcanHollandali

27 Kasım 2006, 18:41:00  

quote:

Ayen yaw banada Moğollar geldi ama timurlular hiç gelmedi 283'ünmcü turdayım daha ses yok adamlardan...Demekki herkese farklı çıkıyor Rastgele bi olay yani..Timurlar anadoluya giriyor genelde ona dikkat ettim,Moğollar ise Avrupa veya Bağdat sınırına yığılıyor...Timurların anadoluya girmesine tek bir yerden açıklık getirebiliriz.O da bakınız Ankara Savaşı ve Beyazı'ın esir düşüp,bütün Osmanlınıhn himayesinde olan eski selçuklu beyliklerinin Özgürlüğünü ialn etmesi...Güzel bir tarihi fantaazzi yapmışlar farkında olmadan aslında... Yine tebrik ediyorum buradan Creative Assembly'deki babaları...

hocam oyun 225 turn değilmiydi

TRQX

Sisteme Gözat

27 Kasım 2006, 18:46:18  

quote:

Orjinalden alıntı: _AiR_JordaN_

Timur kaç yılında piyasaya çıkıyo ben moğollarla kapışırken bi de o çıkarsa başka ülkeyle oynarım valla

1200lerin sonunda geldi yanılmıyorsam
ama ben uzaktayım Allah'tan, ortalığı yaktılar yıktılar bana erişemediler daha

throlll

27 Kasım 2006, 19:14:00  

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

quote:

225 turn ama turnler bittikten sonra yada oyunu kaybettikten sonra devam edebiliosun ayrıca agwe oyunu galiba timescale 1 le oynuo yani bi turn bi yıl olarak ama normalde bildiginiz gibi bi turn iki yıl

bLooP

27 Kasım 2006, 19:34:39  

Ya arkadaşlar siz nasıl 40 000 florin yapabiliyosunuz?
Ben gelen butun parayla bişiler basıyorum ve en sonunda - ye düşüyorum daha da a+ ya çıkamıyorum..
throlll

27 Kasım 2006, 19:44:30  

quote:

Orjinalden alıntı: bLooP

Ya arkadaşlar siz nasıl 40 000 florin yapabiliyosunuz?
Ben gelen butun parayla bişiler basıyorum ve en sonunda - ye düşüyorum daha da a+ ya çıkamıyorum..

iş ticarette bitio dier ülkelerden trade rights(ticaret hakkı) almaya çalış ve liman yapabilecein şehirlerde mutlaka liman yap ve geliştir sürekli belli bi süre sonra refaha kavuşursun ve limanlarına dikkat et düşman ülkeler kapatmasın

UcanHollandali

27 Kasım 2006, 19:46:13  

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

quote:

quote:

225 turn ama turnler bittikten sonra yada oyunu kaybettikten sonra devam edebiliosun ayrıca agwe oyunu galiba timescale 1 le oynuo yani bi turn bi yıl olarak ama normalde bildiginiz gibi bi turn iki yıl

hocam oyun görevini bitirince devam edebiliyormuyuz peki

throlll

27 Kasım 2006, 19:50:28  

evet devam edebilioruz

The_Turk_

27 Kasım 2006, 20:11:43  

Arkadaslar yazacagim sistemle Medival 2 yi ,ne sekilde oynayabilirim.Yardımcı olurmusunuz.
P4 1.8 - 768 RAM 333 - FX 5600 256 - Anakart iyi Harddiskde boş

CEVAPLARINIZI bekliyorum.simdiden tesekkurler.

erozbey90
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Kasım 2006, 20:15:31  

böyle tarihsel oyunları oynayacaksanız bana sorun çok iyi anlarım en bu işlerden... gerçek söylüyom
wacky854

27 Kasım 2006, 20:15:41  

arkadaşlar ben oyunu yükledim sonunda "can not install directx" die hata verio crackledim sonra playa bastım. "d3dx9_30.dll bulunamadığından başlatılamıyor sie hata verdi yardımcı olabilirmisiniz???

UcanHollandali

27 Kasım 2006, 21:09:29  

quote:

Orjinalden alıntı: nakkaa

ya beyler ben halen oyunu almadım oyunu kaç turn de bitiyor

bide başka ülke olanlar osmanlı avrupaya çıkabiliyorlar mı

birde tüfek kaçta çıkıyor

hocam haklısın başka ülke olan varsa söylesin osmanlı avrupaya çıkabiliyor mu

ThE GaSeS

27 Kasım 2006, 21:41:16  

ya ben o kadar oynuyorum sonra beni oyunun başına atıyor yani oyunda hata war acaba bir dvd aldığım için eksik mi oyun

DH-331.DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
bozkirsovalyesi

27 Kasım 2006, 23:19:00  

bloop
yukarki mesajına cevap olarak para hilesini yazmıştım zaten

zeyth

rüşvet = bribe.

bir diplomat yolla. o adama tıkla diplomatı. bir sayfa açılacak. oradan bribe yi işaretle.

herkese Türkiye adına totalwar ın resmi sitesi olarak kabul edilmiş sitemizi tavsiye ederim:

http://www.totalwar-turkiye.com/

sol üstteki forum yazan yere girin üye olun. ne derdiniz varsa bilin ki önceden yazılmıştır arayın bulun.
bulamazsanız o zaman sorun cevap alırsınız.

Zeyth

28 Kasım 2006, 12:40:47  

quote:

Orjinalden alıntı: bozkirsovalyesi

bloop
yukarki mesajına cevap olarak para hilesini yazmıştım zaten

zeyth

rüşvet = bribe.

bir diplomat yolla. o adama tıkla diplomatı. bir sayfa açılacak. oradan bribe yi işaretle.

herkese Türkiye adına totalwar ın resmi sitesi olarak kabul edilmiş sitemizi tavsiye ederim:

http://www.totalwar-turkiye.com/

sol üstteki forum yazan yere girin üye olun. ne derdiniz varsa bilin ki önceden yazılmıştır arayın bulun.
bulamazsanız o zaman sorun cevap alırsınız.

dostum ben diğer ülkelerin askerlerini istiyorum İsyancılara rüşvet verdim ama hiç bana katılmadalar bunda wermedimde Romada wermiştim denerim gene peki saol

Recru1t

28 Kasım 2006, 12:48:17  

Bu oyunu çekebileceğim bir rapid linki bilen yok mu? :) 2 dvd ne kadara satılıyor acaba? :D

Zeyth

28 Kasım 2006, 1:05:01  

quote:

Orjinalden alıntı: Recru1t

Bu oyunu çekebileceğim bir rapid linki bilen yok mu? :) 2 dvd ne kadara satılıyor acaba? :D

walla ben link bilmiyorum torrent kesin vardır rapide de wardır araştırmak lazım ben 10ytl werdik oyuna ama gidip orginalını buraya gelince alcam

turcoman
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Kasım 2006, 1:14:56  

arkadaşlar yardım.

oyunu ruslar sayesinde indirdim.dvd 1 i rar dan çıkarırken crc hatası(yanlış parola) diye bir hata veriyor.hata verdiği part ı tekrar indirdim olmadı.ne yapabilirim.lütfen yardım.
_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Kasım 2006, 2:42:39  

Biri Timurids mi dedi...(?)
Şerefsizler bütün ekonomimi alt üst ettiler... Avrupada zaten devlet kalmadı iskoçyadan başka...Yukarıda bir mesaj yazdım sanırım ondan 2 saat sonra falan dadandılar başıma... Moğollar gibi 2 kere geliyorlar Full yeniçeri ordularım,Musketerlerimle yığdım bütün ordumu Kiev'e yine...Filleri bene çok abartmışlar hocam...Tüfekle 2 tane atınca tırsıyorlar hemen... 5 dk önce yıktım elemanları!Yeniçeri Musketerler olmasaydı savaşı alamazdım...Haritada 5 tane yerimi ele geçirdler ama sonra bekledim bekledim bir girdim lavukları sınıra kadar koşturdum... Darısı hepimizin başın hacım... Bu arada Timuridslerde yine bu knuda yazdığım ST Taktiği ile yokedilmiştir...Hala bu taktiği uygulamayanlar varsa deneyebilirler...

Ekteki dosya (1)
_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Kasım 2006, 3:04:44  

quote:

Orjinalden alıntı: _AiR_JordaN_

Valla ben şu anda Britanya adası hariç bütün avrupayı yeşile boyadım...Amerikada açılmadı daha amerika açılan kada iskoçyalılar yıkarım yavaş yavaş...Zaten Timurlar yüzünden en azından bir 20 turn beklemem gerekicek ekonominin düzelmesi için... Heryerden adam çıkarıp saldım adamların sütüne...Şimdi Türklerle bitereyim Moğollara en uzak ülkeden başlıyacam valla... Ne ingilitere ne danimarka bu adamlar gemi alıp yine gelirler ispanya ile başlamayı düşünüyorum ama sanırım daha 1 haftam daha var çünkü daha amerika açılmdı yaw off sap sap bekliycez haritada galiba Scotland'ı yıkınca hacım...
evohan

Sisteme Gözat

28 Kasım 2006, 24:23:56  

benim karrta çok performanssız çalıştı nedeni sanırım 800x600 de oynayamamam.. 1024 den başka çözünürlük gözükmüyo.. klasordeki confic dosyasından deiştirdim 800x600 yaptım ama oyunu açınca o dosyada aynı haline geri gelio kaydettiğim şey nasi deişiyo onuda anlamadım..

bu oyunu 800x600 de oynamanın bir yolu yokmudur..

Gameplay Now
PC : Risen , Modern Warfare 2 , Riddick 2
X BoX 360 Arcade/Jasper : Assassin's Creed 2 , Modern Warfare 2 , Fifa 2010 , Dirt 2
bekiro
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Kasım 2006, 14:39:37  

arkadaşlar bu türk bayrakları hep yeşilmi, bi ss de yeşil ve kırmızı bayraklar
bi arada görmüştüm. acaba ilerki turnlarda mı çıkıyor.
bLooP

28 Kasım 2006, 15:57:26  

Yav arkadaş şifre ile oynayınca ne tadı kalıyoki.
Ben olayın ticaret yönündeyim de bi turn de - ye düştünmü bi daha toparlanamıyosun bunu çözemedim..
UcanHollandali

28 Kasım 2006, 16:07:44  

tüfek kaç yılınmda çıkıyor

1-amerika kıtası nasıl kaç yılıda çıkıyor

2-1530 dan sonra devam edebiliyormuyuz

3-amerika kıtsı büyük mü

4-bide başka develet olan arkadaşlar türkler avrupaya çıkabiliyorlar mı yolsa güçsüz mü kalıyorlar

5-bide türkleri güçlü yapmışlar mı

6-bide yeniçeri birliği varmı

bu oyunu oynamak bana nasip olmayacakmı

sorularımı cevaplarsanız sevinirim

khanturks1

28 Kasım 2006, 17:02:57  

quote:

3-amerika kıtsı büyük mü

4-bide başka develet olan arkadaşlar türkler avrupaya çıkabiliyorlar mı yolsa güçsüz mü kalıyorlar

1- bilmiyorum
2- bilmiyorum
3- küçük
4-çıkıyorlar
5- Hiç bir ülke diğerinden güçlü değil güç dengesi gayet yerinde oyunun
6- Yeniçeri birliği var

Ben hem osmanlı ile hemde ispanya ile başladım oyuna 1 gün birini 1 gün diğerini oynuyorum her ikiside 70 turn oldu ben turn olayınıda değiştirmedim 1 turn 2 yıl olarak geçiyor ilk başlarda çok kötü karşılanmıştı ama bence gayet akıllıca yapılmış.
Her ikisinide very hard olarak oynuyorum yaşadığım en büyük sorun ekonomi mtw1 de gayet iyiydi bunda bir türlü dengeleyemedim turn başına 8.000-12.000 arası bir gelir varki onuda yetiştiremiyorum.

Birde tavsiye henüz bende denemedim ama osmanlı ile başladığımda farklı bir taktik izlemiştim.

Eğer osmanlı ile başladı iseniz ilk cihad seferinizi papa ya düzenleyin papa yı yok ederseniz haçlı seferlerinden kurtulursunuz , mtw 1 de öyle oluyordu ama devamlı papalık isyan edip ayaklanıyordu mtw2 de ben yok ettiğim bir ülkenin tekrar canlandığını henüz görmedim bilen varmı ?

herkese iyi oyunlar.

İNSANIN KONUŞMAYI ÖĞRENMESİ 2 YILINI SUSMAYI ÖĞRENMESİ İSE 60 YILINI ALIR.

NE ZAMAN SUSUP NE ZAMAN KONUŞACAĞINI İYİ BİL.
+25
throlll

28 Kasım 2006, 17:45:06  

quote:

Orjinalden alıntı: khanturks1

quote:

3-amerika kıtsı büyük mü

1- bilmiyorum
2- bilmiyorum
3- küçük
4-çıkıyorlar
6- Yeniçeri birliği var

Ben hem osmanlı ile hemde ispanya ile başladım oyuna 1 gün birini 1 gün diğerini oynuyorum her ikiside 70 turn oldu ben turn olayınıda değiştirmedim 1 turn 2 yıl olarak geçiyor ilk başlarda çok kötü karşılanmıştı ama bence gayet akıllıca yapılmış.
Her ikisinide very hard olarak oynuyorum yaşadığım en büyük sorun ekonomi mtw1 de gayet iyiydi bunda bir türlü dengeleyemedim turn başına 8.000-12.000 arası bir gelir varki onuda yetiştiremiyorum.

Birde tavsiye henüz bende denemedim ama osmanlı ile başladığımda farklı bir taktik izlemiştim.

Eğer osmanlı ile başladı iseniz ilk cihad seferinizi papa ya düzenleyin papa yı yok ederseniz haçlı seferlerinden kurtulursunuz , mtw 1 de öyle oluyordu ama devamlı papalık isyan edip ayaklanıyordu mtw2 de ben yok ettiğim bir ülkenin tekrar canlandığını henüz görmedim bilen varmı ?

herkese iyi oyunlar.

adam gelmiş ankaraya sen bize git adamın ülkesini yık dion yakışıyomu okumasın bunları hazır türkiyedeyken gelir bak yanına seni heretic die yaktırır

UcanHollandali

28 Kasım 2006, 17:47:13  

quote:

Orjinalden alıntı: khanturks1

quote:

3-amerika kıtsı büyük mü

1- bilmiyorum
2- bilmiyorum
3- küçük
4-çıkıyorlar
6- Yeniçeri birliği var

herkese iyi oyunlar.

benim osmanlı güçlümü dememden kastım romada hiçbir devlet romayı yenemiyordu bundada öylemi

bozkirsovalyesi

28 Kasım 2006, 19:12:10  

Bunda ülkeler arasında belli bir denge var.
İlk mtw de dengesiz güçler konusunda ben dahil çok eleştiri yapan oldu.
Bu oyunda ülkeler yaklaşık aynı güçlerde.

quote:

3-amerika kıtsı büyük mü

Ateşli silahlar 1260 dan sonra başlıyor önce toplar sonra tüfekler.
1- Amerika en erken 1400 lerin sonunda açılıyor.
2- devam edilmiyor. ama bazı arkadaşlar oyunun dosyaları ile oynayıp devam sağlıyor.
3- yalnızca 5- 6 bölge var yani küçük.
4- herkes yakın güçte. evet çıkabiliyorlar
5- herkes yakın güçte ileri seviye askerler oyunda ilerki zamanlarda çıkıyor.
6- var.

ss2ss
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Kasım 2006, 19:51:09  

oyunda osmanlılar olunabilior mu valla campaignde sadece
avrupa devletlerini gördüm
The_Turk_

28 Kasım 2006, 20:03:09  

ARKADASLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN....

yazacagim sistemle Medival 2 yi ,ne sekilde oynayabilirim.Yardımcı olurmusunuz.
P4 1.8 - 768 RAM 333 - FX 5600 256 - Anakart iyi Harddiskde boş .....En azından düsük grafiklerle oynayabilirmiyim.

Simdiden tesekkurler....

ThE GaSeS

28 Kasım 2006, 20:30:51  

ya arkadaşlar yok mu yardım edicek biri???
2 kere oyunu aldım 2sinde de aynı hatayı weriyor...
oyuna başlıyorum bir iki turn dönüyorum sonra loadlama ekranı geliyor we oyunu başa döndürüyor

nedir bunun derdi anlamadım bu arada 2 oyun da tek dvd acaba ondan mı oluyor bu

DH-331.DÖNEM VATAN FEDAİLERİ
volkan7610

28 Kasım 2006, 20:34:49  

Arkadaşlar oyunu alacamda benim sistemim kaldırırmı? P4 1.80Ghz 512ram 256mb fx5500 ekran kartı

ss2ss
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Kasım 2006, 21:16:40  

quote:

Orjinalden alıntı: volkan7610

Arkadaşlar oyunu alacamda benim sistemim kaldırırmı? P4 1.80Ghz 512ram 256mb fx5500 ekran kartı

çalıştırır ama çok takılarak benim işlemcim de seninki gibi sadece en düşük grafiklerde ve en düşük unit scale de iyi çalıştırır
o da zaten çok zevk vermez
Recru1t

28 Kasım 2006, 21:27:56  

Oyunun sorun çıkarmıcak 2 dvdlik versiyonunu nereden alabilirim Kadıköy`den? :)

ss2ss
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Kasım 2006, 22:21:36  

quote:

Orjinalden alıntı: ss2ss

oyunda osmanlılar olunabilior mu valla campaignde sadece
avrupa devletlerini gördüm

lütfen bi yanıt eğer oynanabiliorsa nasıl, campaignde oynayan herkes osmanlı olduunu söylior
bu allahın gevur devletleriyle oynamaktan bıktım
benim oyunda mı eksik var yoksa patch falan mı çekilio
throlll

28 Kasım 2006, 22:24:47  

daha önce verilmişti foruma bak ordan indireceğin dosyada ne yapman gerektiği yazıo zaten sende bi eksiklik yok yani

evohan

Sisteme Gözat

29 Kasım 2006, 1:22:05  

quote:

Orjinalden alıntı: evohan

benim karrta çok performanssız çalıştı nedeni sanırım 800x600 de oynayamamam.. 1024 den başka çözünürlük gözükmüyo.. klasordeki confic dosyasından deiştirdim 800x600 yaptım ama oyunu açınca o dosyada aynı haline geri gelio kaydettiğim şey nasi deişiyo onuda anlamadım..

bu oyunu 800x600 de oynamanın bir yolu yokmudur..

bu işi annayan yokmu

Gameplay Now
PC : Risen , Modern Warfare 2 , Riddick 2
X BoX 360 Arcade/Jasper : Assassin's Creed 2 , Modern Warfare 2 , Fifa 2010 , Dirt 2
Sayfa:   <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji >> Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!! Sayfa: <<   < önceki  11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: Nvidia, AMD ve Thermaltake standları
Fuar turumuza Nvidia, AMD ve thermaltake standları ile devam ediyoruz.
Braid
Bol bulmacayla süslenmiş farklı bir platform oyunu karşımızda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız