Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji >> Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!! Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
s700

20 Kasım 2006, 16:33:09  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Sonunda Yıktım Huleyynn!Nıhahah

hocam valla helal olsun, ben hala uğraşıyom zayıf noktalarıma saldırdılar.

TuJue

20 Kasım 2006, 16:33:52  

quote:

Hacim, sonunda yiktin beee..Helal olsun

The Alpha World
Sevgi dagitan sevgi toplar
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
Zeyth

20 Kasım 2006, 17:25:02  

quote:

Orjinalden alıntı: EteRn@ll

quote:

Orjinalden alıntı: kyilmaz

Rome Total War'da hükümdardan sonra yerine geçecek kişiyi yani veliahtını seçebiliyordun, bunda öyle birşey yok galiba, bilgisi olan var mı?

benim de dikkatimi çekti faction heir'i seçemiyoruz galiba??

evet bunda o yok bende sinir oldum o özelliğe...

UcanHollandali

20 Kasım 2006, 17:50:54  

quote:

toplam kaç ülke aldın bide eskisindeki gibi oyun bitince devam edebiliyormusun

IMZAM KURAL DIŞI | | Seninkide olmasın. TIKLA.
ESKİ NICK: Muhacir
UcanHollandali

20 Kasım 2006, 17:53:39  

başkent i değiştirebiliyormuyuz Rtw deki gibi

IMZAM KURAL DIŞI | | Seninkide olmasın. TIKLA.
ESKİ NICK: Muhacir
TuJue

20 Kasım 2006, 18:18:29  

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Camping in gorevleri bitince de oyuna devam edebiliyorsun
Veliaht secmek yok ama Baskent secmek varmis

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

20 Kasım 2006, 18:45:22  

Arkadaşlar ya şu Fmv dosyalarını (1.70 gb) birisi rapid'e atsa partları indrisek ne güzel olcak yaw... Acaip sevaba giricek ama farkında değil
bLooP

20 Kasım 2006, 19:07:02  

quote:

Orjinalden alıntı: Sipahi21

quote:

Orjinalden alıntı: bLooP

Ya arkadaşlar bu oyun bende bi süre sonra kilitleniyo donuyo bi fikri olan varmı acaba ?

Radeon X700 Pro ekran karti
Catalyst 6.11 sürücü
Optionsi da kendi ayarla diyorum gayet rahat oynuyo ama bi süre sonra donuyo reset atmak gerekiyo napıcaz yav..

Dostum RAM in ve Islemcin dusuk ise ondan da kaynaklaniyor olabilir..Ve bence ekran karinda da biras eski durumda..KAc FPS de de oynuyorsun bu durumda ?

Arkadaşım 1 gb ram ve amd 64 3200+ işlemci var.Oyunda akıcı oynuyorum bi sorun olmuyo ama bi zaman sonra oyun kilitleniyo ve reset atmak gerekiyo.
throlll

20 Kasım 2006, 19:55:49  

quote:

Arkadaşlar ya şu Fmv dosyalarını (1.70 gb) birisi rapid'e atsa partları indrisek ne güzel olcak yaw... Acaip sevaba giricek ama farkında değil

abi sende çok şey istion ya

SSiriuSS

20 Kasım 2006, 21:37:46  

Arkadaşlar aztec lere saldırabiliyormuyuz ben gemileri oraya gönderemedim bi türlü nasıl götürebilirm amerikaya yada götürebilirmiyim

hamestah

21 Kasım 2006, 12:55:39  

yaw bu aztec leri harbiden gören var mı ne ara cıkıo bunlar bi biilgisi olan...???

_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Kasım 2006, 3:34:18  

quote:

Orjinalden alıntı: hamestah

yaw bu aztec leri harbiden gören var mı ne ara cıkıo bunlar bi biilgisi olan...???

Ne aztec'i olm kafayı bozdunuz siz amerika falan yok bu oyunda iyi kandırmışlar sizi...
senolmurat5

21 Kasım 2006, 4:07:58  

oyunun orjinalini nerden aldınız bir. aral.com.t aralıktan itibaren satışabaşlayacakmış. amazon.com da falan var ama bayağı kastı beni vazgeçtim şu işin bir kolayı varsa halledelim. Tabiri caizse kana susadım kafayı yedim evde red alert iki oynamaya başlamıştım bir anda sizin gönderdiğiniz fotoğrafları görünce dumura uğradım biri bana yardım etsin...

Bir arkadaş tüm dünyanın olduğu oyunu sormuştu ben bugüne kadar otarzda tek oyun gördüm o da SUPERPOWER 2 total war ın yerini asla tutmaz ama yinede güzel bir oyun artısı bm in tanıdığı tüm ülkeler oyunda var. filistin bile.

aliihsanuz

21 Kasım 2006, 8:50:09  

bakalım ben daha oynamadım güzel görünüyor

aliihsanuz

21 Kasım 2006, 8:52:17  

moğollar gerçektede güçlü devletdiler onuniçin burdada güçlü yapmışlar galiba onları

khanturks1

21 Kasım 2006, 9:34:47  

quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

Aynı RTW deki gibi şehrin detaylarına bakarken orada başkent seçme şıkkı var ben başkenti İstanbul yaptım gayet güzel oldu :)

İNSANIN KONUŞMAYI ÖĞRENMESİ 2 YILINI SUSMAYI ÖĞRENMESİ İSE 60 YILINI ALIR.

NE ZAMAN SUSUP NE ZAMAN KONUŞACAĞINI İYİ BİL.
+25
khanturks1

21 Kasım 2006, 9:39:30  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hamestah

Ne aztec'i olm kafayı bozdunuz siz amerika falan yok bu oyunda iyi kandırmışlar sizi...

Aztekler var oyunda ama ne zaman çıkacaklar orasını bilmiyorum MTW2 nin forumlarındada bulamadım açıkcası ama olduğu kesin orjinal siteyi ziyaret ederseniz göreceksiniz demoda bile var aztekler.

Ama nasıl olacakta açılacak orası meçhul sonuçta Amerika 1492 de bulunduysa oyunda 1530 da bitiyordu ( galiba ) saçma bir şey olacak demekki aradaki yıllarda bir şey olması lazım ama ne ?

İNSANIN KONUŞMAYI ÖĞRENMESİ 2 YILINI SUSMAYI ÖĞRENMESİ İSE 60 YILINI ALIR.

NE ZAMAN SUSUP NE ZAMAN KONUŞACAĞINI İYİ BİL.
+25
serdar34

Sisteme Gözat

21 Kasım 2006, 11:58:55  

ya bu nasıl bi oyun kardeşim böyle rüyamda moğolların saldırısına uğruyordum ya.sabah dehşet içinde uyandım desem yalan olmaz valla.olacak iş değil.

TuJue

21 Kasım 2006, 24:13:38  

quote:

Orjinalden alıntı: serdar34

ya bu nasıl bi oyun kardeşim böyle rüyamda moğolların saldırısına uğruyordum ya.sabah dehşet içinde uyandım desem yalan olmaz valla.olacak iş değil.

Sen kendini bayagi bi kaptirmissin mubarek

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
Syn7ax

21 Kasım 2006, 24:34:18  

ya arkadaşlar oyunda para gelmiyor bir türlü, şehilerime farmları yaptım fakat hala para kazanamıyorum, bunun hakkında bilgisi/fikri olan varmı ?

Seni seviyorum biliyormusun, Seni seviyorum görüyormusun.Gönlümün umudusun, Umudumun onurusun.Günler boyu, Geceler boyu, Senle olsam bir ömür boyu, Seni istiyorum diliyorum,
Ben seni seviyorum...Yüreğimde saklı kudretimle, Hem ömürde hem ölümde, Ben seni seviyorum...
TuJue

21 Kasım 2006, 13:25:04  

quote:

Orjinalden alıntı: Syn7ax

ya arkadaşlar oyunda para gelmiyor bir türlü, şehilerime farmları yaptım fakat hala para kazanamıyorum, bunun hakkında bilgisi/fikri olan varmı ?

Cok fazla asker yaptiysan onlarin giderleri de artar..Yani fazla gereksiz asker yapmaman gerek
Diger ulkeler ile ticari anlasmalar yapmayi unutma
Eger halkin seni cok seviyorsa vergileri de biraz arttirabilirsin

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
serdar34

Sisteme Gözat

21 Kasım 2006, 13:25:06  

selam arkadaşlar.ben bu tür oyunları oynamayı pek bilmiyorum.mesela asker yapmak savaşlarda nasıl strateji belirlemek hangi askerlerden ne kadar yapmak hangi binaları neden yapmak.bununla ilgili konu bulamadım forumda.acaba oyunun oynanış şeklini anlatan bir link verirmisiniz

TuJue

21 Kasım 2006, 13:33:59  

quote:

Orjinalden alıntı: serdar34

selam arkadaşlar.ben bu tür oyunları oynamayı pek bilmiyorum.mesela asker yapmak savaşlarda nasıl strateji belirlemek hangi askerlerden ne kadar yapmak hangi binaları neden yapmak.bununla ilgili konu bulamadım forumda.acaba oyunun oynanış şeklini anlatan bir link verirmisiniz

Oyunun genis yelpazeli oyunun kendi firmasindan onayli Turkce sitesi
Iyi oyunlar

Tikla !

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
Marauder1905

21 Kasım 2006, 13:52:52  

quote:

Hocam helal olsun...

Vurdursaydın kellesini kalleşin...

Pioneer LX5090, WD HD Media Player, PS3 80 GB, Xbox 360 Elite, Wii
Intel Core2 Duo 6400, Asus P5B Deluxe Wifi, Dual 2x2GB Team Xtreem DDR2 800 Mhz 4-4-4-10, Sapphire 4870 1 GB, 250 GB Seagate SATA2 NCQ 16 MB, FSP Epsilon 600 Watt, Thermaltake Tsunami Dream, Megaworks 5.1 500Watt, Audigy 2 ZS, Philips 109P4, Sennheiser PC350
_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Kasım 2006, 14:02:11  

@Marauder1905

Vall hacı bir ara moğol lideri oldurup,öldürmemek arasında takıldım...Çünkü acaip para veriyor baksana
Ama en azından 25-30 yılımı yedi bu moğolları yıkmak adamlarda ordu falan kalmamıştı hepsini dağıtmıştım zaten... Kestirdim lavuğu askerlere sonra zaten "Faction Destroyed" diye yazı geldi..Rahatladım lan harbiden!Ama bayağı bir generalim Full yıldız aldı bu istila sayesinde!Zaten moğolların getirdiği tek şey yıldız hacım.. Yani deneyim ve askerlerinize rütbe getiriyorlar o kadar!Zaten başkada bir halt getirdikleri yok yıkımdan başka..Dikkat ettyiseniz adamların hernagi bir birliğinin üzerine tıklayıncada "İ will Tke Your lands and woman..." ile balayan cümlelerden ve bu cümle gibi içerikten oluşuyor Adamlar hem işgalci hem sapık...Lan sanki moğolistanda manita yok!Timur herhalde orduyu toplamış "Hadin lan manita tavlamaya gidiyoz" demiş bu elemanlarda avrupaya gelmişler... Amaç yok,hedef yok adamlarda benim anladığım olay valla sadece bu hacım karı kız ayağına geldi bu adamlar,karı kız yağınada 30 turn'umuzu yediler
***T-MAC***

21 Kasım 2006, 19:56:03  

beyler amerika kıtası varmış yarın alıom oyunu hade hayırlı olsun gidecem ceddim dedem neslim babam die amerikayı inletecem mehter takımıda yapsalarmış keşke yauw askerlerin morali düzeltmeye yarar diede özelliği olsaydı çok süper olurdu yauw

SezaiAgbi

21 Kasım 2006, 21:04:56  

quote:

@Marauder1905

Vall hacı bir ara moğol lideri oldurup,öldürmemek arasında takıldım...Çünkü acaip para veriyor baksana
Ama en azından 25-30 yılımı yedi bu moğolları yıkmak adamlarda ordu falan kalmamıştı hepsini dağıtmıştım zaten... Kestirdim lavuğu askerlere sonra zaten "Faction Destroyed" diye yazı geldi..Rahatladım lan harbiden!Ama bayağı bir generalim Full yıldız aldı bu istila sayesinde!Zaten moğolların getirdiği tek şey yıldız hacım.. Yani deneyim ve askerlerinize rütbe getiriyorlar o kadar!Zaten başkada bir halt getirdikleri yok yıkımdan başka..Dikkat ettyiseniz adamların hernagi bir birliğinin üzerine tıklayıncada "İ will Tke Your lands and woman..." ile balayan cümlelerden ve bu cümle gibi içerikten oluşuyor Adamlar hem işgalci hem sapık...Lan sanki moğolistanda manita yok!Timur herhalde orduyu toplamış "Hadin lan manita tavlamaya gidiyoz" demiş bu elemanlarda avrupaya gelmişler... Amaç yok,hedef yok adamlarda benim anladığım olay valla sadece bu hacım karı kız ayağına geldi bu adamlar,karı kız yağınada 30 turn'umuzu yediler

koptum hee...

Nba Vizyon Blog

DonanımHaber Blog
throlll

21 Kasım 2006, 21:26:24  

quote:

Orjinalden alıntı: ***T-MAC***

beyler amerika kıtası varmış yarın alıom oyunu hade hayırlı olsun gidecem ceddim dedem neslim babam die amerikayı inletecem mehter takımıda yapsalarmış keşke yauw askerlerin morali düzeltmeye yarar diede özelliği olsaydı çok süper olurdu yauw

varsada baya bi turn göremiceksin bnm 40 turn fln kaldı bitmesine amerika fln yok sonra mı çıkıomuş sonrada anca 20-30 turn olsa nolur olmasa nolur bu kadar gaz yapmışsın ama heveslenme amerikadan önce sen bi bizansı inlet sonra mısırı inlet eğer moğollar seni inletmesse sen amerikayı inletirsin

denizhan86

22 Kasım 2006, 1:35:51  

arkadaşlar kafma takılan bazı sorularım var bilen varsa cevaplarsa sevinirim :)
1-başkent değiştirlebiliyor diye biliyorum ama nereden değişecek ??

2-merkantlar var bunlar para getiriyo diğer merkantlarla kapışınca peki en fazla ne kadar getiriyo yani yapmaya değer mi?

3-düşman kralını kçşeye sıkıştırsak bize para verirler mi yüklücene bi para ??

4-haçlı seferlerine yada cihada katılmak için ne yapmak lazım?...(cihad olayını bilmiyorum.şu an islam biriminde oynayamadım çünkü ilk başta onlar yok oyunu bitirince çıkacakmış osmanlı devleti filan)

5- kendiliğimizden (medieval -1 deki gibi) cihad yada haçlı seferi yapabiliyor muyuz?

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
SSiriuSS

22 Kasım 2006, 3:30:49  

hile yapıp bütün haritayı açarsanız aztecleri görürsünüz ama alttaki küçük haritada bile görünmüyolar iyice sola götürünce görünüyo, ama gemiler okyanusu gecemiyo. Ayrıca all nations patch da aztecleri de acılmıs bölüme koydum seçince oyuna giriyo ve girer girmez oyunu kaybediyosunuz

hknhakan

22 Kasım 2006, 7:51:08  

Beyler ben bu imam ne işe yarıyor halen daha anlamış değilim.Şimdi küffarın olduğu yere mi sokmak lazım imamı?

Bi yardım ederseniz sevinirim.

khanturks

22 Kasım 2006, 9:42:33  

quote:

Orjinalden alıntı: denizhan86

2-merkantlar var bunlar para getiriyo diğer merkantlarla kapışınca peki en fazla ne kadar getiriyo yani yapmaya değer mi?

4-haçlı seferlerine yada cihada katılmak için ne yapmak lazım?...(cihad olayını bilmiyorum.şu an islam biriminde oynayamadım çünkü ilk başta onlar yok oyunu bitirince çıkacakmış osmanlı devleti filan)

5- kendiliğimizden (medieval -1 deki gibi) cihad yada haçlı seferi yapabiliyor muyuz?

1- Başkentin değiştirebilirsin hangi şehir başkent yapacaksan o şehrin detaylarına gir orada bu şehri capital yap şıkkı var onu işaretle.

2-Aslında ilk başta yaptığın merchant 3-5-10 florin gibi komik gelir getiriyor ama işin sırrı merchant ın uzun süre çalışmasında :) ne kadar çok çalışırsa oradaki ticaret gelişiyor ve getirisi artıyor bunu anlamak için merchant ın üstünde çift tıklarsan sana ne kadar gelir getirdiğini görebilirsin. Ayrıca merchan ını diğer merchant ları satın almak için kullanabilirisin bu satın alma işlemi içinde merchantın yıldızının yüksek olması lazım onun içinde merchantın çok çalışması lazım.Esas para diğer merchant ları satın almaya başladığında geliyor birde çok sağlam bir merchantı başka ülkelere götür o başka toprakta ticaret yapınca getirisi 2-3 kat artıyor.

3- Düşman kralını köşeye sıkıştırmakla para alamassın ancak savaşta esir olarak ele geçirirsen yüklü para alırsın bu sadece kral için değil tüm generaller için geçerli.

4-Haçlı seferine gitmek için ülke durumunu gösteren tablonun en sol tarafında pope şıkkı var oradan papanın izin verdiği ülkelere haçlı seferi düzenleyebilirsin ama bunun içinde papa ile aranın iyi olması lazım eğer hristiyanı oynuyorsan ilk iş papa ile müttefik olmak.Papa onay verince senin seçtiğin bir generalin üstünde çift tıkladığında açılan yerde sol alt köşede 2 sırada " join the crusader " seçeneğini işaretleyip haçlı seferi yaparsın
Mülümanlarda ise cihad için önce senin bir şehrinin hristiyanlar tarafında ele geçirilmesi lazım.Şehrin ele geçirildiğince senin herhangi bir generalinin yukarıdaki gibi çift tıklama olayı ile aynı yerde " call the cihad " işaretini seçmen lazım.

umarım anlatabilmişimdir kullandığım bazı teirmlerin yazılımları doğru olmayabilir ama umarım neyi işaret ettiğimi anlamışsınızdır :)

geldiğiniz yerleri unutmayın !!!
khanturks

22 Kasım 2006, 9:49:05  

quote:

Orjinalden alıntı: hknhakan

Beyler ben bu imam ne işe yarıyor halen daha anlamış değilim.Şimdi küffarın olduğu yere mi sokmak lazım imamı?

İmamlar çok önemli her şehrinde ve her bölgende bir imam bulundurman o bölgedeki müslümanlık % sinin artmasını sağlar ayrıca heretic karakterleri imamlar ile yok edebilirsiniz.

geldiğiniz yerleri unutmayın !!!
bibioy01

22 Kasım 2006, 13:36:04  

off offf..
güzel oyunda...
vakit yok oynamaya...

gereksiz yorumlar yapmamanızı rica ederim.
ürün aldıklarım: bitkinjön,çaresiz,demircibu,FATALIST ,Pcdunyasi ,hsn,shbndn

ürün verdiklerim:bitkinjön,çaresiz,FATALIST ,abdurrahimk;gergozen;fLaVa;xpress
Black_Necro

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006, 13:43:55  

quote:

Orjinalden alıntı: khanturks

quote:

Orjinalden alıntı: hknhakan

İmamlar çok önemli her şehrinde ve her bölgende bir imam bulundurman o bölgedeki müslümanlık % sinin artmasını sağlar ayrıca heretic karakterleri imamlar ile yok edebilirsiniz.

bunun yanında cihat cagrısını da imamlar ile yapıyosunuz

throlll

22 Kasım 2006, 17:27:04  

dikkat ettinizmi oyunda ağca soyadlı assasinler denktash soyadlı imamlar var komik ya

METAL

22 Kasım 2006, 17:36:10  

süper oyun ya

............
TuJue

22 Kasım 2006, 19:01:25  

Ya ben ne bahtsiz adamim yaaa
8 GB ye yakin dosyayi 2 hafta boyunca eMule den binbir zorlukla indirdim..Ve sonunda oyunu kurdum ama simdi de bi Crack kaldi

Byler lutfen bana bi yardim yaaa

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
***T-MAC***

22 Kasım 2006, 19:16:02  

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

quote:

varsada baya bi turn göremiceksin bnm 40 turn fln kaldı bitmesine amerika fln yok sonra mı çıkıomuş sonrada anca 20-30 turn olsa **** olmasa **** bu kadar gaz yapmışsın ama heveslenme amerikadan önce sen bi bizansı inlet sonra mısırı inlet eğer moğollar seni inletmesse sen amerikayı inletirsin

hocam merak etme ben zamanında osmanlıyla avrupayı süpürdüm bırak moğolu o rusları tarihe gömdüm yane tecrübeliyiz hocam geri 4 lü sağlam sen merak etme ben onları inletmesini iyi bilirim

ha dostum internette var diye okudum yaw birisi gitsinde oyundan görüntüleri koysun buraya amerika ya giden alan falan bi gösterin yaw adamlar amerikayı koymalarının bi sebebi var heralde didip iri dalsın oraya sora biri görüntüleri burada bizle paylaşşsın hade görüntü isterükkk

TuJue

22 Kasım 2006, 19:42:01  

Beyler siz ne guzel oynuyorsunuz, yok mu bir Allah'in kulu bize de yardim edecek ?

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
darthnihilus

22 Kasım 2006, 20:15:01  

mongols oyunda timur devleti olarak gecmiyor galiba (tarihci kesildim bende burda) cunku timurides diye baska devlet var...

AUDIO: Front: Paradigm Studio 100 / Center: Paradigm Studio cc-690 / Surround: Paradigm Adp-590 / Surround Back: Paradigm Adp-590 / Subwoofer: Paradigm DSP-3400/Onkyo TX-SR876 / Monster HTS-1000
VIDEO: Oppo BDP-83 Bluray Player / Toshiba EP-30 Hd-Dvd Player / PS3 Slim / Digiturk Plus / Sony 46X3500
-----------------------------------------------------------------
Apple 24" iMac 2.66ghz / Apple Macbook Air 1.83ghz

====================================
Satılık :
Macbook Pro 2.4ghz 15" (pm)
TuJue

22 Kasım 2006, 20:16:59  

BATYUS kardesimizden Allah razi olsun..Sonunda onun sayesinde sorunum cozuldu
Cok ya$a BATYUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipahi21 -- 22 Kasım 2006; 20:26:41 >

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
SezaiAgbi

22 Kasım 2006, 20:24:39  

ya beyler d3dxd9_30.dll dosyasını uploadlarmsıınz..bnm dvd de dx yok bu dosyayı yüklenmiyo directx9.0 c var ama bu dosyayı bulamıyo oyun...

Nba Vizyon Blog

DonanımHaber Blog
TuJue

22 Kasım 2006, 20:30:01  

quote:

Orjinalden alıntı: SezaiAgbi

ya beyler d3dxd9_30.dll dosyasını uploadlarmsıınz..bnm dvd de dx yok bu dosyayı yüklenmiyo directx9.0 c var ama bu dosyayı bulamıyo oyun...

Kardes, kurulum dosyasini da MTW2 nin icinide arttirdim simdi, ama oyle bi dosya bulamadim..Emin misin dogru yazdigindan ?

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
SezaiAgbi

22 Kasım 2006, 20:33:24  

yok dosya aynen bu...directx i yüklüyorum netten şu an ama neden se 10 kb hızla indiriyo

Nba Vizyon Blog

DonanımHaber Blog
SezaiAgbi

22 Kasım 2006, 20:43:03  

yaw directx i indiremedim...biriniz şu bahsettiğim dosyayı tüm bilginde aratıp upload edebilir mi...chok sevap olur valla

Nba Vizyon Blog

DonanımHaber Blog
SezaiAgbi

22 Kasım 2006, 21:03:52  

ust uste cok post oldu ama ozur dilerim....dvdden cikan dx setupini uploadlarmisiniz....

Nba Vizyon Blog

DonanımHaber Blog
SezaiAgbi

22 Kasım 2006, 21:15:14  

gerek kalmadi hallettim...

Nba Vizyon Blog

DonanımHaber Blog
crazytown_

Sisteme Gözat

22 Kasım 2006, 22:31:34  

türkçe yama hakkında bilgisi olan var mı acaba?

yaş 31 oldu :'(---torr.entleech.org nick :salvadorDali
us psn : gokan78
Achilleus52

22 Kasım 2006, 22:42:25  

arkadaşlar bu oyunu indirebilecek bi link warmı acubaaaaaa

Total war seven candır
TuJue

22 Kasım 2006, 22:52:10  

quote:

Orjinalden alıntı: Achilleus52

arkadaşlar bu oyunu indirebilecek bi link warmı acubaaaaaa

Rapid'in linkleri var sagda solda..Ama onlarla ugrasmak bi omur tuketir..
eMule veya Torrent dene derim
Ama onlar da 1-2 haftaya anca indirir Bi de bi bakarsin Almanca versiyonu iner ( Ayni bendeki gibi )

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
Achilleus52

22 Kasım 2006, 22:56:26  

kanka torrent nası bişey yafff.. emule zaten yalan olmuş.. ben limewire kullanıyom.. bide bende 512ram 2.8 işlemci 256 ati radeon 9550 ekran kartı war bu oyunu çalıştırmaya yetermi???

Total war seven candır
TuJue

22 Kasım 2006, 23:51:03  

quote:

Orjinalden alıntı: Achilleus52

kanka torrent nası bişey yafff.. emule zaten yalan olmuş.. ben limewire kullanıyom.. bide bende 512ram 2.8 işlemci 256 ati radeon 9550 ekran kartı war bu oyunu çalıştırmaya yetermi???

Dusuk degerlerde oynarsan olur sanirim
Kardes, aslinda Torrent'in i$i bitmi$..eMule yine iyidir..1 hafta da filan indiriyor ama saglam yani..Bazen virus de cikabiliyor..
Ben Torrent'e fazla isinamadim yani..

Bence en guzeli parayi basip pa$alar gibi 2 DVD yi almak

The Alpha World
ÊÀ½çÉÏÖ»ÓĞÂèÂèºÃ
_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Kasım 2006, 12:19:44  

İşte arkadaşlar danimarka kalesine atılan son top... İçerde 1 faction heir 1 de faction lider büllük büllük beklemekte Şu kaleyide alayımda yeniçeri okçularıyla,kapıkulu askerlerinin ss'lerini koyacam inşallah

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 23 Kasım 2006; 0:24:43 >
throlll

23 Kasım 2006, 12:37:26  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: throlll

quote:

varsada baya bi turn göremiceksin bnm 40 turn fln kaldı bitmesine amerika fln yok sonra mı çıkıomuş sonrada anca 20-30 turn olsa **** olmasa **** bu kadar gaz yapmışsın ama heveslenme amerikadan önce sen bi bizansı inlet sonra mısırı inlet eğer moğollar seni inletmesse sen amerikayı inletirsin

hocam merak etme ben zamanında osmanlıyla avrupayı süpürdüm bırak moğolu o rusları tarihe gömdüm yane tecrübeliyiz hocam geri 4 lü sağlam sen merak etme ben onları inletmesini iyi bilirim

ha dostum internette var diye okudum yaw birisi gitsinde oyundan görüntüleri koysun buraya amerika ya giden alan falan bi gösterin yaw adamlar amerikayı koymalarının bi sebebi var heralde didip iri dalsın oraya sora biri görüntüleri burada bizle paylaşşsın hade görüntü isterükkk

amerika haritanın en sağında ama okyanusta giden gemliler var onlarla gidilebilio sadece diğer gemiler belli bi yerde duruyo gitmiyo(baghlah gibi bişidi sanırırm) baya bi zor gidilio orda gemiler az hareket edio amerika diede fazla bişi beklemeyin güney amerikada bi brezilya bölgesi var burda da bi şehir var sadece o da küçük bi köy doluşmuş iki üç çapulcu yerli bende toplarla tüfeklerle gittim bişey vardır diye ama sonra bide yukarı çıkayım dedim yukardada bi kara parçası var ama oraya asker çıkarmadan çıktım oyundan ama sanırım orasıda güney gibidir ama umarım biraz daha büyüktür

throlll

23 Kasım 2006, 12:40:38  

agwe verdin o kadar moğol taktiklerini ama oyun bitti moğollar hiç saldımadı geldiler yukarı yerleştiler senin deyiminle büllük büllük beklediler sonra timuridler geldi onlar yok etti moğolları hiç bişi diilde şu timuridlerin top taşıyan filleri acayip ya

_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

23 Kasım 2006, 1:29:01  

@throlll

Sen oyundaki ana görevi mi bitirdin yoksa oyundaki Turn sayın mı doldu?!Birde eğer Timuriudler falan gelip gerçekten onları yıktıysa çok saçma olmuş...Moğollar zaten Timur'un emrindeler sana zarar vermedilerse ne mutlu sana Zaten hiç kimse dalamdı doğal olarak moğollara oynayanlardan....Onlar kendileri gelip daldılar eğer sen 45 region alma ve kudüs ve istanbulu alma görevini yani ana görevi bitirdiysen daha bitmez hocam oyun...Daha çekersin yani TMoğollardan Ama diyosun ki Turnler bitti ne mutlu sana ne diyeyim...
SuRmert

23 Kasım 2006, 2:46:25  

bende scotlandla başladım avrupaya açıldım breveheart takılıyorum artık

en büyük fener olabilir ama şampiyon galatasaray
Milan

23 Kasım 2006, 3:35:25  

Ağalar yorumları okudum ama şunu anlayamadım.

#Dini liderler neye yarar?Şimdi bi şehri almadan kardinal veya imamı şehrin yanına koysak nüfusun dinini değiştiriyor mu?

#Bizim olmayan merchantları nasıl bizden yapacağız?

Oyunu torrentten indirmek isteyen arkadaşlar için bi öneri: http://www.arenabg.com
diye bulgar sitesi var üyelik açık,hız süper indirmek isteyen ordan indirebilir.

denizhan86

23 Kasım 2006, 3:44:20  

quote:

Orjinalden alıntı: khanturks

quote:

Orjinalden alıntı: denizhan86

1- Başkentin değiştirebilirsin hangi şehir başkent yapacaksan o şehrin detaylarına gir orada bu şehri capital yap şıkkı var onu işaretle.

2-Aslında ilk başta yaptığın merchant 3-5-10 florin gibi komik gelir getiriyor ama işin sırrı merchant ın uzun süre çalışmasında :) ne kadar çok çalışırsa oradaki ticaret gelişiyor ve getirisi artıyor bunu anlamak için merchant ın üstünde çift tıklarsan sana ne kadar gelir getirdiğini görebilirsin. Ayrıca merchan ını diğer merchant ları satın almak için kullanabilirisin bu satın alma işlemi içinde merchantın yıldızının yüksek olması lazım onun içinde merchantın çok çalışması lazım.Esas para diğer merchant ları satın almaya başladığında geliyor birde çok sağlam bir merchantı başka ülkelere götür o başka toprakta ticaret yapınca getirisi 2-3 kat artıyor.

3- Düşman kralını köşeye sıkıştırmakla para alamassın ancak savaşta esir olarak ele geçirirsen yüklü para alırsın bu sadece kral için değil tüm generaller için geçerli.

4-Haçlı seferine gitmek için ülke durumunu gösteren tablonun en sol tarafında pope şıkkı var oradan papanın izin verdiği ülkelere haçlı seferi düzenleyebilirsin ama bunun içinde papa ile aranın iyi olması lazım eğer hristiyanı oynuyorsan ilk iş papa ile müttefik olmak.Papa onay verince senin seçtiğin bir generalin üstünde çift tıkladığında açılan yerde sol alt köşede 2 sırada " join the crusader " seçeneğini işaretleyip haçlı seferi yaparsın
Mülümanlarda ise cihad için önce senin bir şehrinin hristiyanlar tarafında ele geçirilmesi lazım.Şehrin ele geçirildiğince senin herhangi bir generalinin yukarıdaki gibi çift tıklama olayı ile aynı yerde " call the cihad " işaretini seçmen lazım.

umarım anlatabilmişimdir kullandığım bazı teirmlerin yazılımları doğru olmayabilir ama umarım neyi işaret ettiğimi anlamışsınızdır :)

teşekkürler khanturks:)

เ๓zค๓ıภ ๒เ รคкเภςครเ ๓เ שคг ؟
Sayfa:   <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji >> Cevap: !!! Medieval 2 : Total War İçin Yeni Ekran Görüntüleri !!! Sayfa: <<   < önceki  9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: QNAP Standı
Computex 09 gün özetleriyle fuar alanında gördüklerimizi aktarmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda QNAP Standındayız.
inFamous Lansmanı Röportajı
inFamous hakkında Playstation 3 Ürün Müdürü Özgür Kirazcı'yla konuştuk.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız