Şimdi Ara

Bana acele kırılmış programlar lazım. Liste şu:

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, şimdi şunu sorayım: Programlar kırılıyor, iyi güzel de acaba üreticiler gerçekten bunu istemiyorlar mı? Mesela Microsoft. Acaba onlarca programının kırılmasını istemiyorsa niçin çocuk oyuncağı gibi koruma önlemleri alıyor? Yani bu biraz (teşbihte hata olmaz) mini etek giyip eteğini çekiştiren bayanlara benziyor. Ben bir çok program kullanıyorum, şu anda kırılmış halde 80.000YTL'lik program var bilgisayarımda. Ama uyduruk bir programın kırığını bulamadım. Niye? Çünkü en son 10.4 sürümünün kırığı var ada 11.0 sürümünün kırığı yok. Bu adamlar "siz kırdıkça biz yenisini çıkarırız. Evet biliyoruz, kırılmayacak program yapamayız ama sizi bıktırabiliriz" mesajı veriyorlar. Peki bunu üç kuruşluk küçük yazılım şirketleri yapıyor ve yapabiliyor da Microsoft yapamıyor mu?

    Adamlar bunu yapmak istemiyor arkadaşlar. Küçük şirketin ürettiği bir ekran kaydetme programı hayatımızın ne kadar parçası olabilir ki? O yüzden alışmanız ya da alışmamanız hiç önemli değil, o yüzden "parayı bastıran kullanır" edasında sürekli sürüm güncelliyorlar. Ama bir MATLAB öyle mi? Bir kere alıştığında başka bir programı kullanamayan çok adam olur. Windows desen ona keza. Windows kullanırken Linux'a geçemeyen adam sayısı çok fazladır. Neden? Adam ya alışamıyor, ya alışıyor da Windows'ta kullandığı programlar Linux'da çalışmadığı için (Wine bir kenarda dursun şimdi-kaldı ki tüm programları çalıştıracak diye bir iddiası da yok wine'nin) ihtiyacı olan programları kullanamıyor ve Windows'a mecbur olduğu için Microsoft bu şirketten söke söke lisans parasını alıyor.

    Bu adamlar seni beni kendi programlarını kullanmaya alıştırıyorlar ki ileride ancak bu programları kullanarak üretim yapabileceğimiz için, lisanslı lisanslı kullandıracaklar, güzel güzel para kazanacaklar. Yani sevgili yöneticiler, adamların (yazılım üretenlerin) ekmeğine taş koyuyorsunuz. Biraz düşünün bunu.







  • valla hocam iyi diyosun da kanunlar koruyo bunları burda dağıtılması yasak forumumu kapattıralım.burası öyle bi forum değil istersen diğer forumlarda var.crackleri oralardan bul muhabbete burda devamama burda yasak burda salt bilgi paylaşımı yapılıyo
  • Amacım kesinlikle böyle şeyler değil. İcabında buluruz, bulamazsak kırarız. KIRAMAZSAK KENDİMİZ YAZARIZ. Ben farklı bir şey söylemekteyim.
  • kullanıp kullanmamak kişiye kalmış birşey.
    hem narmalde o programlar o kadar da pahalı değil amerika ya veya avrupaya göre bi berber parası gibi.
    artı reverse engineer lerin hepsi crack işini tanıtım ve eğitim amaçlı yapmaktadır.
    Warez siteleride sürekli kanunlar tarafından kapatılmaktadır.
    Bu zamana kadar hiç bi program şirketinin parasızlık yüzünden battığını duymadım.
  • Aslında olaya tek taraflı bakmamak lazım. Düşünün aylarca belki yıllarca uğraşıp bir program yazıyorsunuz. Adamın biri sizin bu emeğinizi 5 dakikada tüm dünyaya yayıyor. Ne hissederdiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.