Şimdi Ara

Sony, Heavy Rain'den Ne Kadar Kazandı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Sony ve Quantic Dream, Heavy Rain'in ikinci el pazarından ve korsan oyun nedeniyle yeterince satamadığından şikayet ediyordu. Aslında bu sıradışı oyun 2 milyon adet civarında sattı, ama kalitesine göre bu rakamın düşük olduğunu düşünenler de vardı.

Quantic Dream'in başkanı Guillaume de Fondaumiere, Polonya'daki bir etkinlikte yaptığı açıklamada oyunun 16.7 milyon Avro'ya (Euro) geliştirildiğini, reklam çalışmaları ile birlikte oyunun Sony'e toplam mâliyetinin 40 milyon Avro olduğunu söyledi.

Heavy Rain'in toplamda 2 milyondan fazla sattığını da söyleyen yetkili, Sony'nin bu oyundan 100 milyon Avro'dan fazla kazandığını belirtti. Fondaumiere'e göre Sony bu işten oldukça kazançlı çıktı. 

• ps 3 sahibi değilim ama oynayıp bitirmişliğim var gerçekten bu kazancı hak eden bir oyundu.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kurusuna kurusuna hakediyor.
  • helalı hoş olsun adamlar emeğinin karşılığı.

• Quantic Dream sıradışı oyunlar yapıyor, herkese tavsiyemdir.

• Cidden müthiş bir deneyimdi, böyle dumur eden hikâyeli oyunlara bayılıyorum. Özellikle de sonuna kadar yütüttüğünüz tüm tahminlerin havada kaldığı oyunlar...

70 milyonluk PS3 sayısına göre az satmış, en az 5 milyon beklerdim ama 2. el alım satım falan derken olmamıştır.

• 7 milyon satmıştır diye düşündüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ps3 olupta oynamayn varsa mutlaka oynasınlar gerçekten harika bir oyun.
  • Başından kalkamadığım bir kaç oyundan biri
  • hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. bu oyunu bitirdikten sonra uzun süre oyun beğenip oynayamadım. PS3 sahibi olmasa bile ben oyuncuyum diyen adamın es geçmemesi lazım.

• Oha! 2 milyon mu? Böyle bir oyun bu kadar az sattıysa vay oyun piyasasının haline.

• Müthiş oyun.Quantic Dream calışıyor.Korsan olmasa daha fazla rakamlar görebilirdik.

• ps3'te oynadığım top 3 oyundan biri!
    ps4 çıkınca oynadığınız en güzel 10 oyun nelerdi diye sorsalar ilk 3'te yer alacak oyundur kendisi!

• @lextor; Heavy Rain PS3 kırılmadan 6-7 ay önce çıktı. Doğru düzgün oyunların çalışması falan derken satabilmesi için 1 yıl kadar süresi vardı. Bu oyunun satmamasında ki sebep klişe düşünce olan "korsan" değil, mevcut nesil liseli oyuncuların casual oyun tutkusudur.

• oyuna dublaj gelmese de diğer dillerde altyazı desteği gelmeliydi. o kadar detaylı ki herkes o derece İngilizce bilmeyebilir. kaldı ki kendimi geçtim, bu oyunu çok iyi İngilizcesi olan bi arkadaşla oynamama rağmen hala bilemediğimiz kelimeler vardı. bu oyunun önemi de hikayesi ve İngilizce bilmekten geçiyor. anlık kararlar için İngilizcenin önemi çok fazla. Çok sayıda arkadaşım dil bilmediği için bu oyunu oynamadı. Altyazı desteğiyle çok daha fazla kitleye ulaşabilirlerdi.

• bu oyun değil ki script.

• Bu oyunu tam olarak anlayarak hakkıyla oynayabilmek için iyi İngilizceniz olması şart veya kendi anadilinizde altyazı, dublaj olmalı

Ben bu oyunu çok araştırdım ama İngilizcem iyi olmadığı için alıp oynamadım. Ha yine oynarım ama yarım yumalak anlayarak bitireceğim oyunu,

Bu yüzden bir gün Türkçe altyazı veya Tükçe dublaj DLC si gelir diye çok bekledim ama maalesef gelmedi.

Ben de o yüzden alıp oynayamadım. Benim gibi bir çok insan var. En azından Türkçe altyazı olsaydı, emin olun Türkiye de çok fazla satardı. Oyun Türkiye de çok konuşuldu ama Türkiye satışı az, neden çünkü anadilimizde oynayamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

bu oyun değil ki script.

Evet oyun değil. Sanat eseri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

bu oyun değil ki script.

oyuzden 20 den fazla oyun sonu var

• PC'de oynayamadık oyunu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.