Şimdi Ara

Elektronik Sigara Yararları, Zararları Ve Merak Ettikleriniz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
747
Cevap
14
Favori
41.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • simdi eminonune gidiyorum. piyasaya bakacagim. gliserin ve aromada alacagim bulabilirsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: serkansutcu

simdi eminonune gidiyorum. piyasaya bakacagim. gliserin ve aromada alacagim bulabilirsem.

valla sigara almak için gidiyorsan hiç dolaşıp vakit kaybetme, çakal dolu piyasa ve dandik dandik ürünleri uçuk paralara satıyorlar. likit malzemesini oksilabdan alabilirsin, diğer adı bereket kimya. eminönünde haklkbankası var o tarihi çeşmenin olduğu, doğubanka giden yol üstünde sağ tarafta, o çeşmenin yanındaki dar sokaktan gir ilk soldan dön. 20-30 metre sonra sağda göreceksin. aromalarıda eminönünde peynircilerin oradaki açıklıkta sağ tarafta, sobacılara giden yol üstünde restoranların arasında pasta malzemesi satan yer var, oradan alabilirsin. ffc marka var, 8 lira şişesi. ama kaliteli sigara bulmak için gidiyorsan hiç dolaşma derim. elinde olanda ayakta şey yapar adamı afedersin, o derece.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkansutcu

simdi eminonune gidiyorum. piyasaya bakacagim. gliserin ve aromada alacagim bulabilirsem.

Bencede hiç bulaşma o ş..lere boşuna canını sıkacaklar. Ama eglenirim biraz diyorsan o başka tabii

• eyvallah, yer tarifleri cok isime yarayacak tesekkur ederim. asil amacim gliserin ve aroma almak. ama gitmiskende bir dolasacagim. artik fiyatlarin ne oldugunu biliyoruz, yanimda 3 tane e-sigaram var zaten, sadece piyasaya bakacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansutcu -- 24 Nisan 2013; 13:02:43 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansutcu -- 24 Nisan 2013; 14:11:06 >

Orijinalden alıntı: ishan

Yaşayacağın sıkıntıları burada anlatırsın artık

tahtakale-doğubank günlükleri diye yeni bi konu açalım eyleniriz

Orijinalden alıntı: ___ukyo___

biraz şanslımıyım neyim, tinyden verdiğim likit siparişim gelmemişti ama bugün tinyden yaklaşık 1 ay kadar sonra dxden sipariş verdiğim set ile birlikte geldi

geçmişmi gümrükten

quote:

Orijinalden alıntı: pass.ex
    geçmişmi gümrükten

Orijinalden alıntı: ___ukyo___

evet geçmiş

quote:

geçmişmi gümrükten

ozaman benim bunca süredir yurtdışı tecrübelerimi çöpe atmam lazım. bu adamlar kafalarına göre takılıyor. istediklerini kontrol edip istediklerini atıyolar torbaya. demek bu iş böyle. dua etmek, yasaksız ürün almakdan daha garanti ozaman. üçe beşe ve gelen ürüne bakmıyolar bunlar, takılıyorlar kafalarına göre. benim anladığım bu, konuşmak boşa yani.

quote:

Orijinalden alıntı: sahanemir

ha ha ha ha ha ha ha.. biz sadece son nokta olsun diyoruz daha fazla para harcamamak için dusunursem çok hıvır zıvıra harcadik şimdi tam olur. bazen bir yahudi sözü vardır ama hiç uymam uyarsam güzel olur da ışte.. ucuz mal alacak kadar zengin değilim bu laf meşhur dur bence mükemmel de doğrudur.

HER AN DEĞİŞİK sin(iz)

kesinlikle evet her an her şey olabilir. :-) :-)

• quote:

quote:

quote:

ha ha ha ha ha ha ha.. biz sadece son nokta olsun diyoruz daha fazla para harcamamak için dusunursem çok hıvır zıvıra harcadik şimdi tam olur. bazen bir yahudi sözü vardır ama hiç uymam uyarsam güzel olur da ışte.. ucuz mal alacak kadar zengin değilim bu laf meşhur dur bence mükemmel de doğrudur.

HER AN DEĞİŞİK sin(iz)

kesinlikle evet her an her şey olabilir. :-) :-)

evic lerle çekilmiş bi resminizi koyarsınız artık

• Yanyana mı olsun ayrı ayrı mı

Orijinalden alıntı: neofobic

quote:

Kötü değil ki diğer kullandıklarımdan daha güzel hakkını vermek lazım

şu likitte tam bi formulü tutturayım senle şahana göndericem yaptıklarımdan, eksiğini fazlasını söylersiniz. likitler benden kargo parasına karışmam ama

Likit konusunda kendi likitimi yapmak için 3 forumu birden takip ediyorum.Şu ana kadar işte likit budur diyen kimseye rastlayamadım. Gerçi bu iş ağız tadıyla da ilgili ama kalite he zaman kendini belli eder.Şehrimde bir arkadaş oksilabdan vg pg aldı bakalım onu bekliyorum.Dekang ın 24 mg usa mix ile ffc kahve aromasını karıştıracak.Sonucu eğer denersem sizinle paylaşırım. Bu arada Neofobic kardeş denemelerinin sonuçlarını hep birlikte bekliyoruz. şimdiden kolay gelsin diyorum.
    Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir. (Francis Bacon)

• quote:

quote:

Yaşayacağın sıkıntıları burada anlatırsın artık

tahtakale-doğubank günlükleri diye yeni bi konu açalım eyleniriz

Güzel fikirde ben gibi İST. yaşamayanlar seyirci kalırız.
    Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir. (Francis Bacon)

• 44 ml lik ilk likitimi hazirladim, demlenmeye biraktim. en cok sevdigim aromalar elma ve visneyi karistirdim.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.