Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4'te neden FM Radyo özelliği yok? İşte cevabı... (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
2
Favori
29.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • radyo bana pek lazım olmuyor fakat lazım olanlar oluyor, yinede konması lazımdı diye düşünüyorum
  • Bugun aldim telefonu. Radyosu yoktur diye dusunmemistim bile. Radyoyu bulamayinca arattim bu yazismalari okudum. Nadir de olsa radyo dinliyordum. Bu olmadi iste S4 :(

  • Çünkü Eskişehirde Teknik Servis Cihazımın Teknik Arızası Olduğu Kabul Ediyor Ama İstanbulda'ki Teknik Servis Kullanıcı Hatası Deyip Tamir Ücreti İstiyor ! Saçmalık Diz Boyu!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkem2626

    Çünkü Eskişehirde Teknik Servis Cihazımın Teknik Arızası Olduğu Kabul Ediyor Ama İstanbulda'ki Teknik Servis Kullanıcı Hatası Deyip Tamir Ücreti İstiyor ! Saçmalık Diz Boyu!

    zincirleme saçmalık yapmışlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpabi

    İnternet hızını radyo ile düşürmek istemeyen olabilir, internet paketi olmayan olabilir, dağın başında kamp kurmuş dağcılar olabilir, yerel radyo dinlemek isteyen olabilir. Yani dahili radyoya ihtiyacı olan birçok insan olacaktır.

    Benim için ise radyo vazgeçilmez. Uzun yürüyüşlerde, otobüs yolculuğunda radyosuz yapamam.

    +++
  • Radyo benim için de vazgeçilmez. Bu yüzden S4 sahibi olmayacağım kesin. Note 3'e diktim şimdi gözümü. Bunda yoksa onda da olmaz herhalde. Root erişimine de engel koymuş. Samsung kendi kuyusunu kazıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SADECE RADYOSU OLMADIĞINDAN DOLAYI ALMIYORUM BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ EMİNİM BENİM GİBİ DÜŞÜNEN ÇOK KİŞİ VARDIR.

  • Evet apple servis konusunda gerçekten çok iyi ama yani samsung alıyoruz bir dünya para veriyoruz sonra böyle sacmaliklar basimiza geliyo satana kadar çok iyiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtelif S4 modelleri:

    FM YOK: Verizon Samsung SCH-i545 Galaxy S4 (Samsung Altius)
    FM YOK: Samsung SGH-M919 Galaxy S4 (Samsung Altius)
    FM VAR: Samsung GT-i9508 Galaxy S4 Duos (Samsung Altius)
    FM YOK: Samsung SPH-L720 Galaxy S4 (Samsung Altius)
    FM VAR: Samsung GT-i9500 Galaxy S4 32GB (Samsung Altius)
    FM VAR: Samsung GT-i9500 Galaxy S4 64GB (Samsung Altius)
    FM VAR: Samsung GT-i9505 Galaxy S4 LTE / Galaxy S IV LTE 64GB (Samsung Altius)
    FM YOK: Samsung SHV-E300L Galaxy S4 LTE (Samsung Altius)
    FM VAR: Samsung GT-i9502 Galaxy S 4 Duos / Galaxy S IV (Samsung Altius)
    FM VAR: Samsung SGH-i337 Galaxy S 4 LTE (Samsung Altius)

    Liste daha uzundur mutlaka. Bunlar hızlıca tespit ettiklerim.
    Tabi şundan da emin olmak lazım; cihazların tümünde fm alıcısı olabilir fakat çeşitli stratejik hesaplarla firmware bazında köreltilmiş olabilir. Sadece tahmin.

    Edit: Bu tür cihazlar konusunda, tahminimce internetteki en geniş veriyi barındıranhttp://pdadb.net/ sitesinden derledim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KütahyanınPınarları -- 8 Mayıs 2013; 0:56:41 >




  • Acaba custom rom ile eklerler mi ? Belki sadece yazılım olarak kısıtlamışlardır ?

    S4 alırım diyordum iphone 5 yerine ve Ben müzik atıp dinlemektense radyo dinlemeyi tercih eden kesimdenim. Bu hiç hoş olmadı.
  • S4 sipariş etmiştim s3üm var, sırf bu yüzden iptal ettirdim siparişi, allahtan elime geçmeden farkettim radyo olmadığını, hayır 2000 tl ver içinde 5 tllik radyo olasın kaç cent maaliyet çıkarıyor çok merak ediyorum, radyonun müzikle çok alakası yok, radyo programları var, dj ler var mesaj atarsın istek yapar birine gönderirsin istek yaptığın da dinliyordur o radyoyu ve kendi ismini duyunca dünyanın en mutlusu olur, sonra maçlar var radyo tiyatrosu bile var, ve başka şeyler bunların yerini tutmuyor maalesef. Birçok radyoyu internetten dinlemek de mümkün değil özellikle yerel ve az popüler radyoları. Bence samsung s3 te yakaladığı başarıyla yavaş yavaş apple havasına girmeye başlamış sanki, bunun internet paketiyle de alakası yok, s4e 2000 tl verdik diye her ay 15-20 tlyi çöpe mi atalım? Zaten s4ü alabilmek için bin takla atıyoruz ekstra para vermek niye, global olarak mantıklı olabilir radyo koymamak belki ama türkiye şartlarında değil, sanki apple gibi parası olmayan zaten s4 almasın havasına doğru gidiyor bu iş




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iciguven

    S4 sipariş etmiştim s3üm var, sırf bu yüzden iptal ettirdim siparişi, allahtan elime geçmeden farkettim radyo olmadığını, hayır 2000 tl ver içinde 5 tllik radyo olasın kaç cent maaliyet çıkarıyor çok merak ediyorum, radyonun müzikle çok alakası yok, radyo programları var, dj ler var mesaj atarsın istek yapar birine gönderirsin istek yaptığın da dinliyordur o radyoyu ve kendi ismini duyunca dünyanın en mutlusu olur, sonra maçlar var radyo tiyatrosu bile var, ve başka şeyler bunların yerini tutmuyor maalesef. Birçok radyoyu internetten dinlemek de mümkün değil özellikle yerel ve az popüler radyoları. Bence samsung s3 te yakaladığı başarıyla yavaş yavaş apple havasına girmeye başlamış sanki, bunun internet paketiyle de alakası yok, s4e 2000 tl verdik diye her ay 15-20 tlyi çöpe mi atalım? Zaten s4ü alabilmek için bin takla atıyoruz ekstra para vermek niye, global olarak mantıklı olabilir radyo koymamak belki ama türkiye şartlarında değil, sanki apple gibi parası olmayan zaten s4 almasın havasına doğru gidiyor bu iş

    İnternetten radyo dinlemeye kota dayanmıyor hocam zaten 4 gb lik paketi 1-2 haftada yersin öyle başa çıkılacak gibi değil yani.




  • Data kullandikca telefon isiniyor ve sarj cok hizli bitiyor.ayrica internet radyosu metalik bir ses veriyor fm'in yerini asla tutamaz.bir de 3g cekmeyen yerlerde hic sansin yok.amiral gemisine ozellik eklenir azaltilmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyo yok artı bazı ayrlarıda acmama ragmen uygulamıyor verdiğim paraya yazık die düşünüyorum bence insanları kandırma rolünde örnegin ekrana dokunmadan el ve yüz tanıma işlemi acık uygulamıyor benmi beceremedim die düşündüm s3 kullanan arkadaşda ayarladı yine olmadı eger anlayan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim

  • Çok mantıklıymış samsung kardes

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KütahyanınPınarları

    Muhtelif S4 modelleri: FM YOK: Verizon Samsung SCH-i545 Galaxy S4 (Samsung Altius) FM YOK: Samsung SGH-M919 Galaxy S4 (Samsung Altius) FM VAR: Samsung GT-i9508 Galaxy S4 Duos (Samsung Altius) FM YOK: Samsung SPH-L720 Galaxy S4 (Samsung Altius) FM VAR: Samsung GT-i9500 Galaxy S4 32GB (Samsung Altius) FM VAR: Samsung GT-i9500 Galaxy S4 64GB (Samsung Altius) FM VAR: Samsung GT-i9505 Galaxy S4 LTE / Galaxy S IV LTE 64GB (Samsung Altius) FM YOK: Samsung SHV-E300L Galaxy S4 LTE (Samsung Altius) FM VAR: Samsung GT-i9502 Galaxy S 4 Duos / Galaxy S IV (Samsung Altius) FM VAR: Samsung SGH-i337 Galaxy S 4 LTE (Samsung Altius) Liste daha uzundur mutlaka. Bunlar hızlıca tespit ettiklerim. Tabi şundan da emin olmak lazım; cihazların tümünde fm alıcısı olabilir fakat çeşitli stratejik hesaplarla firmware bazında köreltilmiş olabilir. Sadece tahmin. Edit: Bu tür cihazlar konusunda, tahminimce internetteki en geniş veriyi barındıranhttp://pdadb.net/ sitesinden derledim.


    Üstad paylaştığın bilgiler mükemmel nerden buldun bu verileri kaynak neresi.


    Şayet s4ün türevlerinin bir kısmında varsa bu demek oluyor ki trdeki cihazlar sadece yazılımsal eksikliğe sahip





  • quote:

    Orijinalden alıntı: pekozgur

    Radyoyu sokacak yer kalmamıştı demek yerine böyle bir bahane öne sürmüşler. iPhone radyosuz o kadar satıyorsa biz de satarız demişler koymamışlar. Yok pazar araştırması yok bilmem ne demenin alemi yok.

    Radyoyu sadece müzik için dinleniyor sananlar da komik aslında, dinlemedikleri için ne olduğunu bile bilmiyorlar. Haberler ve DJ'leri dinleyenler olduğunu da bir şekilde anlatmak lazım sanırım.

    Her sabah Geveze Show ya da Ara Gaz (Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma) dinliyorum arabada, akşamları da Bay J ya da diğer radyoları... araba olmasa telefonda dinlerim. Müzik başlayınca diğer kanala geçiyorum. Radyo sadece müzik demek değil tekrar hatırlatıyorum.

    çok haklısın sana katılıyorum, fm radyo tarihe karıştı diye açıklama yapılması çok talihsiz gerçekleri dile getirememişler daha doğrusu getirmek istememişler, kendi ideolojilerini beyin yıkama yolu ile kabul ettiriyorlar




  • arkadaslar radiyo yoktur ama radiyo programi var spirit ul bu programla radiyo calisir icersinde vardir radiyo entegresi deneme yapin bakalim

  • maç dinlemek için, yorum/analiz dinlemek için, dj leri dinlemek için, bilhassa haber dinlemek için, arşivdeki mp3 lerden sıkılıp yeni şarkıları keşfedebilmek için, daha adil bir dünya için barış için, insanlık için batsın bu s4.

    s2 kullanıyorum radyom var, radyosu yok diye iphone almamıştım ve Allah gecinden versin bu telefonumun başına birşey gelirse radyosu yok diye s4 de almayacağım sanırım.
    Saygılarımla
    Mevlüt Can

  • büyük eksik yahu yıllarca iphone u aşağıladım dalga geçtim eleştirdim samsung da yaptı iyimi ha şu da var zaten samsung a para vermem zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lestet -- 12 Haziran 2013; 2:29:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.