Şimdi Ara

Samsung akıllı tv'lerdeki web browser sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
17.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    benim samsung UE46ES6800 smart tv'im var yalnız web browser üzerinden video izlerken "oturum bilinmeyen bir nedenden veya yetersiz bellek" hatası vererek kapanıyor. Oturumu yeniden yüklemek isteyip istemediğimi soruyor. Bunu samsung forumlarında sormuşlar cevaben de şöyle demişler :

    quote:

    Televizyon içerisinde bulunan web tarayıcımız; bilgisayar için optimize edilmiş video servisi sunan web sitelerindeki videoları oynatamayacaktır. Çünkü tv web tarayıcısı, bilgisayar tarayıcısı gibi çalışmamaktadır. Bilgisayarların içerisinde destekleyici birçok yan uygulama,donanım ve program bulunurken,tvlerde bilgisayarlar gibi gelişmiş işletim sistemi bulunmamaktadır. Size önerimiz, video izlemek için video uygulamalarını kullanmanız veya web tarayıcısında daha kısa süreli video izlemenizdir.


    Bir başka yerde de yazılım hatası olarak okudum sorunu. Bence de yazılım hatası olması lazım çünkü benim bir arkadaşımın aynı markanın ES6300 modeli var ama onda hiç bir sorun yok. Halbuki ES6800 daha üst model ve de çift çekirdekli.

    Bu sorunun çözümüyle alakalı acaba bilgi sahibi olan var mı?

    şimdiden saolun



  • seal_ S kullanıcısına yanıt
    bu konuda tüketici hakem heyetinden iade kararı verilmiştir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.