Şimdi Ara

Medal of Honor Yapımcısı Kapatıldı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Oyun dünyasını yakından takip edenlerin bildiği üzere geçtiğimiz günlerde Electronic Arts, büyük çarplı bir işten çıkarma operasyonuyla gündeme gelmişti. Fakat bu işten çıkarma işlemlerinin hedef noktası adına bir açıklama yapmamıştı. VideoGamer sitesinin aklına, Medal of Honor serisiyle kötüye giden yapımcı Danger Close geldi ve bu konuyu EA yetkililerine açtı.
     
        Konuyla ilgili Electronic Arts yetkililerine ulaşan VideoGamer sitesi, beklediği net cevabı alamadı. Siteye konuşan EA yetkilisi, firmanın gelecek dönemde mobil platformlara daha fazla ağırlık vereceğini, bu yüzden bazı ekiplerde küçülmeye gidilebileceğini belirtti. Fakat Medal of Honor yapımcısı Danger Close ile ilgili sorulan sorulara cevap verilmedi.
     








  • medal of honor ikinci dünya savaşıyla güzeldi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Battlefield gibi serileri varken modern savaşlara girmemeliydi özel tarihi savaşların oyunlarını yapabilirlerdi . Derinden etkileyen bir tarihi senaryo ile . Bence Tier 1 operasyonu falan MoH'a yakışmadı .
  • Danger Close kapatılırsa üzülürüm valla :/ MOH oyunlarının devamını bekliyorum..hele birde eski savaşlara döndü mü tamamdır..aslında ilk modern oyun güzeldi..Bu 2. Modern oyun pek güzel değildi..MOH 2010 beğenmiştim :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Moh u respawna verin. Yaratıcısına..
  • medal of honorun o güzel dediğiniz oyunlarını yapan asıl ekip EAdan ayrılıp CoDyi çıkartan Infinity Warddır. İnfinity ward, Activisiondan da ayırılınca CoD bitti. Şimdi başka bir isimle EA çatısı altında.

    Danger close infinity wardın bıraktığı moh ismiyle ayakta durmaya çalıştı ama beceremedi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan3191
    Danger close infinity wardın bıraktığı moh ismiyle ayakta durmaya çalıştı ama beceremedi.

    Medal of Honor'un ilk oyununu yapan Danger Close ekibidir.
    Serinin 10-15 tane oyunu var ve sadece 1 tanesinde Infinity Ward ekibi var.
  • Modern savaş yakışmıyor moh'a onun dünya savaşı konulu oyunlarını özledik...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bence son oyun yarım yapılmış gibiydi onun üstünde 5 ay daha çalışsalardı tadından yenmez bi oyun çıkardı aslında pack falan getirerekde düzelte bilirlerdi.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hiç olmadı, Vietnam savaşına dönsünler.Herkesin yaptığı sıradan oyun kalıbından çıksınlar yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Keras

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: furkan3191<br> Danger close infinity wardın bıraktığı moh ismiyle ayakta durmaya çalıştı ama beceremedi.<br> </blockquote><br> Medal of Honor'un ilk oyununu yapan Danger Close ekibidir.<br> Serinin 10-15 tane oyunu var ve sadece 1 tanesinde Infinity Ward ekibi var.


    O seriden adam akıllı olan tek oyun Infinity Wardın da işin içinde bulunduğu Allied assaulttur. İlk oyundan sonra ayrılıp kendi stüdyolarını kurdular ve cod efsanesini yaptılar. Tabi bu asıl ekip ayrılınca moh bir türlü kendine gelemedi.
  • İkinci Dünya Savaşı istiyoruz EA!
  • Harbi çok üzüldüm.çocukluğumdan beri oynadığım en sevdiğim oyun serisiydi.yazık ettiler.MEDAL OF HONOR:1999 - MEDAL OF HONOR UNDERGROUND - MEDAL OF HONOR ALLİED ASSAULD - MEDAL OF HONOR : AİRBORNE - MEDAL OF HONOR 2010 OYUNLARINI OYNAYIP BİTİRDİM.Ama beni en çok etkileyen ve 6 - 7 senedir hayla oynadığım Medal Of Honor AİRBORNE paha biçilmez bir oyundu.Oyunu kaç Kere Bitirdim hatılayamıyom bile.Bence medal of honor devam edecekse 2.dünya savaş oyunlarına devam etmelerini tavsiye ederim.teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.