Şimdi Ara

PlayStation 4'ün Belli Bir Çıkış Tarihi Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     PlayStation 4 geçtiğimiz aylarda duyurulmuş olsa da, konsol adına bazı önemli bilgiler halen belirsizliğini koruyor. Önümüzdeki kış dönemini kendine hedef gösteren Sony, PlayStation 4'ün belirlenmiş planlarının olduğunu açıkladı.
     
        EDGE dergisinin resmi internet sitesinde açıklamalar yapan Sony Worldwide Studios'un yöneticilerinden Michael Denny, "PlayStation 4'ün belli bir çıkış tarihi var. Bu tarih özenle seçildi ve oyuncuların yeni nesil deneyimine geçecekleri tarih olmasından dolayı büyük bir önem taşıyor." sözlerini söyledi.
     
        Bu açıklama üzerinden birkaç yorum yapmak gerekirse Sony, olası bir ertelenme istemiyor ve işlerini daha önceden planlanan tarihe yönelik yapıyor. Bir diğer yorum olarak ise Sony'nin PS4'ü Microsoft'un yeni nesil Xbox konsolundan önce çıkaracağını söyleyebiliriz.
     








  • Sonra çıkaracaktı hani?
  • Hayir sonra cikarmicakti sadece konsolun tasarimini ve tum teknik ozelliklerini soylemiicekti diye biliyorum
  • Klavye+maus ikilisi varsa her türlü alınır.Ama bunlar yoksa sırf grand turismo kasmak için alırım.o da 2.ele düştüğünde.Verin klavye+maus desteğini pc oyuncularını kendi tarafınıza çekersiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yılbaşında çıkacak işte yeni senede yeni nesli hissettirmek için işte :) Ayrıca yılbaşı dönemi oyuncular için büyük bir dönem gerek dijital oyunlarda gerekse kutulu oyunlarda indirim olacağı için, Sony'de bunu bildiği için bence doğru bir karar olmuş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpins951

    Yılbaşında çıkacak işte yeni senede yeni nesli hissettirmek için işte :) Ayrıca yılbaşı dönemi oyuncular için büyük bir dönem gerek dijital oyunlarda gerekse kutulu oyunlarda indirim olacağı için, Sony'de bunu bildiği için bence doğru bir karar olmuş.

    Aynen aklıma direk yılbaşı geldi. Yepyeni yılda yepyeni konsol. Daha ne olabilir ki?
  • 2013 Holiday sezonunda tüm Dünya'da aynı anda satışa çıkar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.