Şimdi Ara

Samsung'un yeni aynasız kamerası NX300 hakkında merak edilen her şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
2
Favori
7.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Photo Digital fuarı'nda ziyaret ettiğimiz Samsung standında, Güney Koreli üreticinin aynasız kamera pazarı için hazırladığı en iddialı ve donanımlı modeli olan NX300'ü enine boyuna konuştuk. Aynı zamanda Samsung'un diğer kamera ve en son çalışmalarını da videomuz dahilinde izleyebilirsiniz.

     

     





  • Ilk yorum Hep yapmak istemisimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polis kamerası diye girdim şimdi çıkıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay aynasızlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynasiz kelimesini gorunce hep bi gulumseme istegi geliyor.

  • keşke sizde tanıtım videosunu nx300 ile çekseymişsiniz.

  • Bence kesimlikle alınası bir cihazTabiki fiyatı uygun olursa :)

  • samsung bu alanda son tercih edilecek markadır.
    hem daha önce kullanıcılarını yarı yolda bırakmaları(aynalı sistemlerde 3-4 sene millete makine sattıktan sonra piyasadan çekildiler, kullanıcıları binlerce tllik ekipmanla ortada bıraktılar), hemde bu alanda hiç bir cezbedici yanlarının olmaması samsung tercih edilmemesi için yeterli

    lens çeşitliliği yok
    ikinci el yok
    yazılım anlamında bir artıları yok
    görüntü kalitesi olarak bir artıları yok, hatta eksileri var.

  • %100 fame olma garantisiyle satışa sunulmuş
  • Profesyonel fotoğrafçılar bi Canon,Nikon varken gidip de Samsung a para vermez zaten. Kaldı ki bu ürünün de fiyat olarak diğer markaların ürünlerinden çok da ucuz olmayacağını düşünürsek pek gideri yok gibi... Samsung un daha önce ürettiği ve sattığı fotoğraf makinalarından elini çekmesi yine kullanıcılarını samsungdan soğutmuştu artık aynasız teklojiye geri bi dönüş olur mu meççhul :)

  • 21:07 birden aklına bişey geldi heralde

  • Videoyu izlerken aklıma geldi, bugün öğlen saatlerinde M.köy metrobüste gördüm Erdi beyi durduracaktım da kulaklık takılıydı ve havalı bir gözlükle hızlıca geçti :)
  • Birkaç yıl içinde aynasızlar aynalı satışlarını yakalayacak. Şuan dünyada aynasız satışları DSLR satışlarıının üçte biri seviyesinde. Japonyada %50-50 satış rakamları var. Ülkemizde ise dokuzda biri durumunda. Araştırma şirketlerinin öngörüsüne göre 2015 yılında aynasızlar piyasayı ele geçirecek. Birçok firma bu gerçeği gördü ve aynasızlarını çıkarmaya başladı. Sony nex serisi ile bu işin liderlerinden biri oldu ve Full frame rx1 ile bu işin uzmanı benim dedi. Olympus OMD ile harika işler çıkarıyor. Nikon v1 güzel alet. Bu yarışta çok geride kalan Canon yeni bir aynasızla liderliğe yükselebilir.

    İşin Samsung boyutu ise çok farklı. Samsung kadar inatçı ve başarılı bir firma yok. Adamlar lcd pazarında, lider, akıllı telefonda lider, beyaz eşyada iyiler, her sektörde çok başarılılar. Kısa sürede girdikleri sektörde liderliğe oynayan bir firma ve önümüzdeki yıllarda büyük sürprizler yaşatabilir.




  • böyle insanların yerine gelmek için hangi bölüm okumak gerekir? daha doğrusu ne gerekir?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    böyle insanların yerine gelmek için hangi bölüm okumak gerekir? daha doğrusu ne gerekir?


    iş-kur a başvur

  • quote:

    Orijinalden alıntı: _G_K_N_

    Videoyu izlerken aklıma geldi, bugün öğlen saatlerinde M.köy metrobüste gördüm Erdi beyi durduracaktım da kulaklık takılıydı ve havalı bir gözlükle hızlıca geçti :)

    Merhaba,

    Keşke durdursaydın, tanışmış ve sohbet etmiş olurduk.

    Artık bir daha ki sefere.

    İyi geceler.
  • Erdi bey yine dolu dolu bir röportaj yapmış, samsung'un ürün gamını ve gelecek planlarını öğrendik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: jeofizikci


    samsung bu alanda son tercih edilecek markadır.
    hem daha önce kullanıcılarını yarı yolda bırakmaları(aynalı sistemlerde 3-4 sene millete makine sattıktan sonra piyasadan çekildiler, kullanıcıları binlerce tllik ekipmanla ortada bıraktılar), hemde bu alanda hiç bir cezbedici yanlarının olmaması samsung tercih edilmemesi için yeterli

    lens çeşitliliği yok
    ikinci el yok
    yazılım anlamında bir artıları yok
    görüntü kalitesi olarak bir artıları yok, hatta eksileri var.


    Samsung bu alanda NEX ve M4/3 sistemlerinden sonra ilk tercih edilecek markadır.

    lens çeşitliliği yok - YANLIŞ, en son sistemde 29 adet lens vardı Samyang, Bower gibi yan üreticilerle beraber, sadece Samsung markasıyla 12 ya da 13 lens olmalı.
    ikinci el yok - DOĞRU, Türkiye için doğru ama bunun çok önemli olduğunu düşünmüyorum, bunlar ucuz gövdeler, değiştirirken eldeki eskiyi satmak çok gerekli değil...
    yazılım anlamında bir artıları yok - KISMEN DOĞRU, jpeg işlemesi yüksek isoda çok iyi değil(Olympus ve SONY çok daha iyi), ama RAW çekildiğinde NX1000'imle NEX5-N'im arasında fark kalmıyor.
    görüntü kalitesi olarak bir artıları yok, hatta eksileri var - BİR ÖNCEKİ MADDEYLE AYNI.

    Ayrıca SONY NEX sistemine göre en büyük artısı optiklerinin kalitesi, incelemelerine bakabilirsiniz, Samsung NX lensler her testte başarılı çıkmakta, SONY'de 24mm CZeiss ve 50mm f1.8 dışında çok iyi denebilecek lens olduğunu sanmıyorum. NEX'ime ve NX'ime lens yatırımı yapmak için çok araştırıyorum oradan biliyorum... M4/3 optikleri de çok başarılı özellikle Zuikolar ama onların da fiyatları uçmuş durumda.




  • samsung kadar taklitte başarılı şirket yok!!! sony inin nex serisininden mi ilham almışlar ne ? kalkıp kendi makinalarına da nx...serisi adını vermişler !!!!!!!!

  • reklamdaki erkeğin ve kızın elindeki makine daha fazla ilgimi çekti nx300'den. modelini bilen var mı ?

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.