Şimdi Ara

Logitech G1 ; uygun fiyatlı oyun faresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
13.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaliteli işçiliğe ve yüksek performansa sahip ürünleriyle tanınan Logitech'in yeni optik faresi G1, uygun fiyatı ve güçlü teknik özellikleriyle dikkat çekici bir ürün. MX510 ile aynı teknolojik alt yapıyı kullananan ürün, 2. nesil MX optik sensör teknolojisi kullanıyor. G1, MX510'da da olduğu gibi 800DPI çözünürlüğe ve 5.8 megapiksel/sn tarama hızına sahip. Ürünün MX510'a göre geliştirilmiş tek yanı 8bit USB bağlantısı yerine 12bit USB bağlantısı kullanıyor olması. Optik yapı aynı olsada veri bağlantı hızında iyileştirme yapılmış.

    G1, USB üzerinden saniyede 125 kere rapor göndermekte. Bu değer 3. nesil MX optik sensörü kullanan ve 1600DPI çöznürlüğü bulunan MX518 ile aynı. Fakat Logitech'in yeni nesil Lazer sensör kullanan G5 ve G7 farelerinde, saniyede 500 adet raporlama yapılmakta. Rapor sayısının yüksek olması, hareketlerin daha çabuk algılanması ve oyunda hızlı tepkiler verilebilmesi açısından önemli bir özellik. Fakat saniyede 125 rapor gönderiliyor olması da gayet yeterli. Zira MX518, bir çok incelemede tepki süresi bakımından yeterli bulunmuştu.

    Ürün, 80 gram ağırlığıyla oyun fareleri içinde en hafiflerinden biri. Parlak siyah ve mat mavi den oluşan iki farklı rengin iç içe olduğu bir kasaya sahip fare, sağ ve sol elle kullanıma uygun tasarlanmış. Farenin alt yüzeyinde, kaymasını kolaylaştırmak üzere 4 adet teflon parça bulunuyor.

    G1, diğer G ailesi üyeleri G5 ve G7 gibi yeni nesil Lazer sensör teknolojisinden faydalanmıyor, üzerinde oyunlarda kullanmanız için fazladan tuşlar içermiyor olabilir, fakat bu ürün diğerlerinden farklı kılan şey, oldukça iyi bir fiyat/performans oranına sahip olması. Logitech'in MX510 yerine konumlandıracağı G1, ülkemizde 27$+KDV fiyat etiketi ile satılıyor. Eğer oyun ve masa üstü işlerinizde size hız katacak fakat cüzdanınızı hafifletmeyecek bir fare arıyorsanız, kalitesiyle, performansıyla G1 size göre.

    Logitech G1'i ülkemizde şu an için sadece Sanalmarketim.com üzerinden online olarak satın alınabiliyor. Aslında sanal marketlerde bir donanım ürününün, normal mağazalardan daha önce satılmaya başlanması ülkemizde internetin gelişim hızını da ortaya koyan ilginç bir gelişme.


    Sayfanın Linki : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/MY/EN,CRID=2464,CONTENTID=10748








  • tasarımı fln çok güzelmiş...performansınında yanında fiyat avantajı da düşünülürse tutulacak gibi
  • mx300 ün geliştirlmiş modeline benziyor tipi tamamen mx300le aynı ve eski bi mx300 kullanıcısı olarak kesinlikle alınması gerekli bir mouse ve almayı düşünüyorum
  • güzele benziyor fiyatıyla da gayet uygun fakat tasarımı biraz basit kalmıs ağırlıgı da çok az yani birisi gelip bunun logitech olduğunu bilmese dandik bir şey olduğunu zanneder
  • renk ve tasarım olarak hoş duruyor ; özelliklerinin geliştirilmeside güzel

    yerine göre değerlendirmek lazım alım kararlarında güzellik değil aranan özelliklere uygun oluşu ön planda ; ürünün işe yararlılığı görece değişebilir.

    bide kablo olayı kötü
  • Ben yaklaşık bir ay önce geleceğini duymuştum. Yeni satın aldım bence çok iyi bir mouse...
  • 27$ a oyun mouse'u ve LOGITECH marka hemde.Daha ne olsun tek kelimeyle Süper olmuş...
    Fiyat Performans oranı güzel bir ürüne benziyor.
  • Sadecewww.sanalmarketim.com dan mı alabiliyoruz... Uzun süredir bekliyodum...Uykusuz gecelere devam...
  • a4tech'in x serisinin fiyatini indirmesi lazim. her ne kadar son faresi lazerli de olsa, logitech kesinlikle bu fiyatiyla daha cok satar
    bir de linkteki urunlerde muthis indirim var: %0,01



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturert -- 3 Haziran 2006; 13:32:00 >
  • Bundan oyun maouse u olmaz arkadaşlar.Nasıl bu mouse u beklediniz anlamadım.800Dpi mouse ve optik.A4tech x750 F bundan çok çok daha iyi (aynı fiyat aralığında).
  • süperrr bişiy almal lazım.Logitech deyince duracaksın bi, Adamların işi bu abijimm.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Resident

    Bundan oyun maouse u olmaz arkadaşlar.Nasıl bu mouse u beklediniz anlamadım.800Dpi mouse ve optik.A4tech x750 F bundan çok çok daha iyi (aynı fiyat aralığında).



    Bir mause 800dpi ve optik olunca oyun mausesi olmuyor mu? Bende lojitech mx510 var. 800dpi ve optik bir mause, ve hatta bu mause ile optik motoru filan aynı. Ben bununla cod2, bf2, bf1942 gibi oyunları oynuyorum ve bence çok iyi bir oyun mausesi. Hem sen böyle diyorsun ama acaba senin reflexlerin bu mauseye yetişecek mi?
  • logitech haric coğu mouse kullandım ama 1 yıl anca dayanıyor
    logitek alsam diyorum ama pahalı ürünler cok işim olmaz diyecem ama g1 denen mousun fiyatı da fena değil hani
  • quote:

    Orjinalden alıntı: S@N@Ne!!!


    quote:

    Orjinalden alıntı: Resident

    Bundan oyun maouse u olmaz arkadaşlar.Nasıl bu mouse u beklediniz anlamadım.800Dpi mouse ve optik.A4tech x750 F bundan çok çok daha iyi (aynı fiyat aralığında).



    Bir mause 800dpi ve optik olunca oyun mausesi olmuyor mu? Bende lojitech mx510 var. 800dpi ve optik bir mause, ve hatta bu mause ile optik motoru filan aynı. Ben bununla cod2, bf2, bf1942 gibi oyunları oynuyorum ve bence çok iyi bir oyun mausesi. Hem sen böyle diyorsun ama acaba senin reflexlerin bu mauseye yetişecek mi?


    Dostum oyun mouseundan ne anladığını bilmiyorum ama ben zaten 120 doalrlık 2000Dpi Razer Copperhead Pro Kullanıyorum .800 Dpi dan oyun mouseu olmaz.Logitech üretiyor diye bu mouse a saldırmanızı da anlmaadım.Bu mouse 5 para etmez.Aynı paraya A4tech x 750F alın .Elimde her türlü Logitech G5 ,Razer boomslang ,Razer Diamondback ve A4tech mouse var.Ve en azı 1600Dpi .A4 tech in sadece ama sadece bu modeli gerçekten de fiyatını sonuna kadar hakeden bir mouse.




  • Resident, bence yaklaşımın hatalı. Mx510 incelemelerini okursan hiç bir oyun sitesi 800DPI yetersiz demiyor :) hepsi övgüyle söz ediyorlar. Sonuç olarka 2000DPI ile zate keskin nişancı vs olman çok zor oluyor oyunlarda en azından Battlefield 2 oyuncusu olarak söylemeliyimki MX518'i 1600DPI modunda sadece piyade olduğum zamanlarda tercih ediyorum, tank ve benzeri cihazlardaki makinalı tüfeklerde 800DPI a geçmek zorunlu en azından ben nişan almakta zorlanıyorum hassasiyet fazla olduğunda.

    Bu fareye zaten mükemmel demiyoruz sadece Logitech'in kaliteli işçiliğini ve uygun fiyatı bir arada görmek isteyenler için güzel bir ürün. Zaten daha fazlasına ihtiyaç duyanlar araştırıp ona göre seçim yapacaklardır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Speed-Step

    Resident, bence yaklaşımın hatalı. Mx510 incelemelerini okursan hiç bir oyun sitesi 800DPI yetersiz demiyor :) hepsi övgüyle söz ediyorlar. Sonuç olarka 2000DPI ile zate keskin nişancı vs olman çok zor oluyor oyunlarda en azından Battlefield 2 oyuncusu olarak söylemeliyimki MX518'i 1600DPI modunda sadece piyade olduğum zamanlarda tercih ediyorum, tank ve benzeri cihazlardaki makinalı tüfeklerde 800DPI a geçmek zorunlu en azından ben nişan almakta zorlanıyorum hassasiyet fazla olduğunda.

    Bu fareye zaten mükemmel demiyoruz sadece Logitech'in kaliteli işçiliğini ve uygun fiyatı bir arada görmek isteyenler için güzel bir ürün. Zaten daha fazlasına ihtiyaç duyanlar araştırıp ona göre seçim yapacaklardır.


    Mesut hocam doğru söylüyorsun da bana 2000dpi bile bazen yavaş geliyor.Şuan da çıkan oyun mouseları da zaten 1600 den fazla ve ayarlanabiliyor hzıları.Ayrıca 125 HZ oyun mouseu için de iyi bir değer değil.Bu mouseu normal bir microsoft optik mousedan fazlalıını göremedim.Oyun mouse u özelliği için ekstra tuşları dahi yok,sanki hiç bir fazlalığı yok gibi birşey.




  • Resident, ihtiyaçlar kişiden kişiye değişiyor. Fakat şunu belirtmek isterim Logitech'in MX518 1600DPI oyun fareside 125 rapor göndermekte :) yani o zaman MX518'de çok kötü bir oyun faresi. Alıp kullanan arkadaşlar oldukça yorumlarını okuruz. bu konuda en güzel değerlendirmeyi onlar yapacaktır fakat MX510 ve MX518 sahibi biri olarak sölemeliyim ki bana, 800DPI, 1600DPI ve 125 rapor sayısı yetiyor ve artıyor bile.
  • Doğru, kişiden kişiye değişiyor ama hala bana bu mouse ilk çıkan optik microsoft mousedan fazlasını vermiyor.Normal bir markasız optik mouse da 800Dpi ve 125 HZ. Ayrıca onlarda bile ekstra tuşlar mevcut.Yani oyun mouse u olacak nitelikler içinde bir fazlalık göremedim.(Sadece simetrik olması iyi diğer Logitechlere göre o kadar. )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 4 Haziran 2006; 20:54:52 >
  • beyler anlamıyorum ben profesyonel oyunculuğun içinde az da olsa bulundum 2 tane cpl elemesinde hakemlik yaptım vede painkiller türü oyunlarda dünyanın en iyisi olarak bilinen 2 oyuncu vo0 ve fatality vardır
    vo0 600dpi ms3.0 kullanıyor ve de fatality mx510 kullanıyor vede orda dünyanın dört bir yanından gelen oyuncudan sadece çok az bir kısmı razer kullanıyordu genel olarak herkeste mx510 vardı yani dünyanın en iyi oyuncuları bile 800dpi mouse kullanıyordu ve harikalar yaratıyordu bence 800 dpi yeterli bir çözünürlük
  • bende mouse değiştirmeyi düşünüyordum, iyi bir seçenek gibi duruyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.