Şimdi Ara

EN AZ YAKAN DİZEL? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
123.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: banchi_doğan

    Bana yetiyor. sakin kullanırım aracımı. yaşım genç evli falanda değilim. öğrenciyim. ama sakin kullanıyorum ve yetiyor. daha hiç kamyona sollanmadım. bir iki kez çok gereksiz olduğu halde makas atraksiyonlarınada girdim. hiç üzmedi. yanımdakiler hep 1.3 mğ bu araba dedi?

    Piltoajda önemli tabi

    Onun dışında elbette performans arabası değil. ilerde e39 düşünüyorum ikici araç olarak. bir daha 0 araç alırsam buda a5 olacak. o güne kadar Astra. ve inanın çok memnunum. 0-100 birinci vites yüzünden kötü. zaten vitesi geçişi 1 saniye, kalkış yapmasıda 1 saniye, 6. vitese kadarda geçişlerden toplam 1.5 saniye kaybediyor bu araba. 3.5 saniye vites ve kalkış ağırlığı. Ara hızlanmaları zaten iyi. Performans aracı değil ama tatmin ediyor. 1. vitesten sonra 1.6 dan farkı yok.

    Klima açık uzun yolda 5 yetişkin 1 çocuk 160 gördüm ,140 la makas attım (araba takip ediyordum , kızmayın) sollamada yaptım , öyle güzel tat veriyorki. en düşük 100 ile gittim. ve 100 km nin sonunda (Gaziosmanpaşa-Sultabeyli arası, köprü + 3 gişe geçtik) 4.9 litre idi. Şileye gittim ertesi gün, o kıytırık yoldada bu şekilde kullandım. tüketim 4.9 litre.

    Bu motor normal bi kullanıcıya yeter. yok rollnig yapayımi drag yapayım, kick down yaptım mı ışınlamayım dersen sana gelmez.

    1.6 ya göre yıllık 450 lira az vergi ödüyorum, bud a3 depo demek 3.000 km demek. ben arabayı gezmek için aldım. 1.3 CDTI bunu bana FAZLASIYLA sağlıyor. hacmi sayesinde 3.000 km fazla yapıyorum neredeyse.


    Dediğiniz gibi sakin kullanımda tüketimi cidden düşük. Ama inanın 4 kişi bagaj full halde ve klima açıkken menzili de o kadar düşer bu arabanın. Arabada ağırlık olacağı için daha fazla gaza yükleneceksiniz belki de rampa aşağı yollar dışında 6. vitese atamıyacaksınız. Tüm bunların dışında astra sevdiğim bir arabadır. Ama bu motorun yerine Renault'un 1.5 dci motorunu tercih etseler daha doğru bir karar vermiş olurlardı.




  • tamam hesabını yapmayın artık deliriceksiniz valla deponuzu doldurucam ben söz bide dizel az yakıyormuş gece çıkarken birinizi çağırayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yol nereye biz oraya

    tamam hesabını yapmayın artık deliriceksiniz valla deponuzu doldurucam ben söz bide dizel az yakıyormuş gece çıkarken birinizi çağırayım


    hayırdır nereye gidicez?
    kafa nereye biz oraya ise ....
  • Astra nın bu performansı için hangi markayı tebrik etmek lazım
  • Auriste 100 km sabit hızla klima açık şekilde 4.8 yakaladık.Araç şu an 8.000 de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemuse

    Astra nın bu performansı için hangi markayı tebrik etmek lazım


    Tabiki de Opel'i
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gorkemuse

    Astra nın bu performansı için hangi markayı tebrik etmek lazım

    Honda'yı :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 07 note

    En az yakandan ziyade, performans ve tüketimi dengeli olması önemli benim için.Bu arada 1.5 dci motoru çok beğeniyorum


    Bunların yanısıra bakım masrafları, sessizliği, parça bolluğu ve uygun olmasıda beni cezbediyor.
  • konuyu güncelleyecek olursak, polo blue motion'mudur en az yakan diesel? (kağıt üzerinde öyle görünüyor benim görebildiğim, gerçekte de öyle midir?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.