Şimdi Ara

Sabit Hızlı Kalite Klima Sıralaması...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabit hızlı klimalar artık üretilmeyeceğinden İnverter Klima, kalitesi ve servisi kanıtlanmış ürünleri almanızı tavsiye ederiz.
    Konu artık aşağıdaki link ile devam edecektir.

http://forum.donanimhaber.com/m_73516648/mpage_5/f_/key_Kalite%252BKlima//tm.htm#93396025

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhat6363 -- 16 Temmuz 2014; 20:08:02 >

• Arkadaşlar dosyayı indirecekler buradan indirip inceleyebilirler.

http://www.dosya.tc/server5/HInHY4/sabith.rar.html
  • abi bu gene açılmıyor. winrar olarak iniyor hangisini açsak bir kaç tane açtım tanınmıyor diyor. bu dosyayı en iyisi testereci üstada serhat63 pm den alt alta yazsın. o liste yapar. ben ancak ekran görüntsünden işlerim foruma gmail görüntüleyiciden açılan dosyayı
  • serhat, şimdi mailden gelen liste güzel aynı listeyi. buraya tek tek yazabilrisin mat 35 diğer konuda yazmış ya onun gibi olabilir. sonuçta excell olsada gene foto şeklinde işleyebilirdin buraya. sen mat35e sor o şekilde devam et.
  • Arkadaşlar az tüketen ,çok tüketen neye göre yazılıyor,dikkat etmek lazım .Makine 9 000 btü tür,900 vatt harcar,makine 10 000 btü dür 950 vatt harcar ,sizce hangisi az yakar.Ölçü saatlik tüketim değil,EER ve COP dir...Bu konu önemli.
  • ben,arkadaşlar bu defa olmamış diyorum

klimanın 5 saatlik çalıştığında ne kadar tükettiği veya daha fazla üflediği için üst sıralarda olması mantık dışı bir olay :)

zaten bu testleri eurovent gibi firmalar yapıyor (tabi bazıları cihaz göndermediğinden tahmin edebiliyoruz) ve eurovent dahi klima değerlendirmesini eer-cop yükseklik derecesine göre değerlendiriyor,yani bazı şartlar oluşturuyor ve cihaz performansını izliyorlar ,cihaz kapasitesine göre harcaması gerekenden az elektrik harcıyorsa eer-cop değerleri yükseliyor ,tersi ise düşüyor ve buna göre A- A+ -A++ gibi derecelendirme yapıyor ama bunu bizim kendimizin test edebilmesi mümkün değil

ayrıca auer nasıl olmuşta o kadar üst sıralara yerleşmiş onu da çözemedim :)

birde tekrar sayfa açmaya hiç gerek yoktu Mat35 arkadaşın inver için yaptığı sıranın altına bunlar konulsaydı yeterliydi

zaten klima almayı düşünen birisinin bu kadar teferruatla uğraşacağını hiç zannetmiyorum :)

• burda serhat kendi planını öne alarak hesap yapmış düzenleme olabilir veya diğer konuya entegre edilebilir. veyahut diğer konudan bu konuya linkte olur. nasıl uygun olursa artık. auere laf söyleme seni kocaustayla birol döverler

bende butür çok altsegment market klimalrındaki o hava debileri vs olaylarına inanmıyorum. çünkü daikin hava debileri vs gerçek olabilir hatat euroventtede olabilir ama iç ünite çabuk cortladığı olayda gelede market malı ürünelre güven

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

burda serhat kendi planını öne alarak hesap yapmış düzenleme olabilir veya diğer konuya entegre edilebilir. veyahut diğer konudan bu konuya linkte olur. nasıl uygun olursa artık. auere laf söyleme seni kocaustayla birol döverler

bende butür çok altsegment market klimalrındaki o hava debileri vs olaylarına inanmıyorum. çünkü daikin hava debileri vs gerçek olabilir hatat euroventtede olabilir ama iç ünite çabuk cortladığı olayda gelede market malı ürünelre güven

Ulen iyi ki bir Dandikinın var ha.10 numara anasını satayım.Tel maşa len o.Çamur atıyorsun Auer e ama ikisi de aynı fabrikadan çıkıyor.

• not üstetki yazımda daikin klasik seriler için söyledim bu durumu. yanlış anlaşılmasın. inverter durumundada ftxjvden aşağı olmaması lazım. enjoydaki durum malum yeni serileri daha bilmiyoruz hayrılıs bakalım. shira zaten çok güzelde mira ve zhara sanırım Türk üretimi inşaAllah süper çıkarda alt segmentte olsa gururumuz olur
  • yani

AUER AG12-0929/R2 fiyatı :900-978 tl.

mitsubishi heavy industries SRK40HG-S fiyatı :1800-1900 tl.

den üstünmü diyorsunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal1414

yani

bana demedin değilmi? ban dediysen yok canım nerden alaka kuruyorsun ya. adama deli derler derim birora göre heryer gree heryer daikin pis serhoş şimdi der sende hemen mhiden girmişsin der bana daikin dediği gibi halbuki ben burda daikinin klasiğinin dandik olduğunu belirttim. ama o kıl ille 65 serisiyle daikin V serisi aynı diyor. şimdi bişe diycemde nnnn aynı kızdırimde diğer konuyada cevap versin. ama kıl ve sonradan gormedir bu gibi durmlarda adamı süründürmeden cevap vermez elime fırsat geçti der

• quote:

quote:

yani

bana demedin değilmi? ban dediysen yok canım nerden alaka kuruyorsun ya. adama deli derler derim birora göre heryer gree heryer daikin pis serhoş şimdi der sende hemen mhiden girmişsin der bana daikin dediği gibi halbuki ben burda daikinin klasiğinin dandik olduğunu belirttim. ama o kıl ille 65 serisiyle daikin V serisi aynı diyor. şimdi bişe diycemde nnnn aynı kızdırimde diğer konuyada cevap versin. ama kıl ve sonradan gormedir bu gibi durmlarda adamı süründürmeden cevap vermez elime fırsat geçti der

listeyi kim hazırladıysa ona soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mbirol

quote:

burda serhat kendi planını öne alarak hesap yapmış düzenleme olabilir veya diğer konuya entegre edilebilir. veyahut diğer konudan bu konuya linkte olur. nasıl uygun olursa artık. auere laf söyleme seni kocaustayla birol döverler

Ulen iyi ki bir Dandikinın var ha.10 numara anasını satayım.Tel maşa len o.Çamur atıyorsun Auer e ama ikisi de aynı fabrikadan çıkıyor.

kıl adamsın yahu bea birol diğer mesajından bir soru sorucam burası açılmışken sorim diyorum ama knu şaşmasın. len daikinin klsaiğini demiyorum zaten. sana göre evet 65 seri ile aynı aynı frabika malı gabüll. ulen kıl her ne olursa olsun hadi diyelim aynıda ne halt yemeye low fan komamışlar 65 serisine ne halt yemeye elektronik exp komamışlar hadilen cevap ver kıl adam
    />

• quote:

quote:

quote:

yani

ya serhat63 kendine göre kafasına takılanları gündem etmek için ayarlamış bu konu üzerinde tartışılsın diye yazmış onları.

• quote:

quote:

quote:

quote:

yani

ya serhat63 kendine göre kafasına takılanları gündem etmek için ayarlamış bu konu üzerinde tartışılsın diye yazmış onları.

tamam da hava debisine göre sıraladığını yazmış ve böyle olunca iş karışır diye düşünüyorum

yani en çok üfleyen en iyi olacak olsa o zaman fan yerine nefesi kuvvetli bir hoca koymak daha iyi gibi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yani

tamam da hava debisine göre sıraladığını yazmış ve böyle olunca iş karışır diye düşünüyorum

yani en çok üfleyen en iyi olacak olsa o zaman fan yerine nefesi kuvvetli bir hoca koymak daha iyi gibi :)

hocam şimdi şu durum var. forumdada çok yazı var bu konu hakkında. şuanhemen bulamamda yazıları. hava debisini klimacılar çok önemli tutuyorlar. yerine göre cop değerleri düşük bir klimanın hava debisi yüksekse hava debisini önde tutuyorlar. çok çabuk iklimlendirme yapıp kensisini kısması açısından. aynı yüksek fa gibi değerlenriebilrisin bu durumu. ama ilerini bilmem onada ustalar cevep versinler tabi birol deliricek genede vakalım cevap yazarmı.

len bişe dimedim len okuduklarımı yazdım hatta çok iyi hatırlıyorum eina nın bir yazısıda vardı bu konuda. şöyle diyordu bir marka hakkında eer cop değerleri yüksekti sanırım kullanılacak odayada uygundu klima. 7bi btu olduğunu hatrılıyorum. ama eina demişti o arkadaşa gayet yeterli ama hava debisi düşük onun için uygun bulursan 7lik yerine 9luk al kapıyı hafif açık bırakırsın vs şeklinde sölzer söylemişti. ben onun ve birçok yazarın yalancısyım birolcum

hocam sende diyorsun ya ME klima MHI ye göre gavur gibi sıcak üflüyor. bu durumda işte ondan olduğu söyleniyor bencede aynen önemi var. mesela hitachiler eski haierlerin felan ısıtmada beğenilemside buna bağlanıyor dolu yazı var forumda. ben gaçtım bu arada sabah hastane var şimdiden darl geldi:)) koyun gibi kfasını öne eğip kendini benden köylü gösterip sırasından önce dohtur odasına girmeye çalışanlar aklıma geldikçe. hep 2-3gün öncesinden bile bu panik başlıyor bende

• ha o sırlama değişir daha bende dedim ya ben şahsen bir çoğun inanmam o değerlerin. öyle olsa arçelik 1 kaç sen eönce 3000 tlye tüm kalite klimalrdan pahalı cihaz çıkrmıştı senesi dolmadan aşırı düşrüp kampanyaya sokmuştu o cihazı
  • quote:

hocam sende diyorsun ya ME klima MHI ye göre gavur gibi sıcak üflüyor. bu durumda işte ondan olduğu söyleniyor bencede aynen önemi var. mesela hitachiler eski haierlerin felan ısıtmada beğenilemside buna bağlanıyor dolu yazı var forumda. ben gaçtım bu arada sabah hastane var şimdiden darl geldi:)) koyun gibi kfasını öne eğip kendini benden köylü gösterip sırasından önce dohtur odasına girmeye çalışanlar aklıma geldikçe. hep 2-3gün öncesinden bile bu panik başlıyor bende

ama ME ile MHİ arasında zaten büyük fark var ,onun klima GE serisi benimkisi zjp ,yani aralarında büyük fark var :)

böyle olsa tamam ona zaten bir sözümüz olmaz ama bir tanesi mitsubishi diğeri auer ...???

bu durumda auer daha iyi üflüyor diye daha üst sıralarda yer alırsa biraz yanıltıcı olabiliriz diye üsteliyorum

ha siz diyorsanız ki listemiz doğru o zaman ben karışmam :)

• Orijinalden alıntı: 9köy

Orijinalden alıntı: mbirol

kıl adamsın yahu bea birol diğer mesajından bir soru sorucam burası açılmışken sorim diyorum ama knu şaşmasın. len daikinin klsaiğini demiyorum zaten. sana göre evet 65 seri ile aynı aynı frabika malı gabüll. ulen kıl her ne olursa olsun hadi diyelim aynıda ne halt yemeye low fan komamışlar 65 serisine ne halt yemeye elektronik exp komamışlar hadilen cevap ver kıl adam

Öncelikle iğrenç gifini çıkardım,çoluk çocuğa kötü örnek oluyorsun.

Len agam söyle bakayım bana şimdi sende elek.Exp. varda cebini giren çıkan ne, az mı yakıyor.COP kaç len senin????

Ha ben sana giren çıkanı söyleyeyim 1000 TL girdiği kesin...Dandikin ya!!!!!

• quote:

quote:

ama ME ile MHİ arasında zaten büyük fark var ,onun klima GE serisi benimkisi zjp ,yani aralarında büyük fark var :)

böyle olsa tamam ona zaten bir sözümüz olmaz ama bir tanesi mitsubishi diğeri auer ...???

bu durumda auer daha iyi üflüyor diye daha üst sıralarda yer alırsa biraz yanıltıcı olabiliriz diye üsteliyorum

ha siz diyorsanız ki listemiz doğru o zaman ben karışmam :)

ya ben demiyorum zaten aslında serhatta yazmış hava debisine göre demiş. o not düşer sanırım. sonıuçta listeyi bende yapmadım. kesinliklede bir tutma mhi ile lg yi ehtiyar marak etme sen. serhat düzeltir zamanalr oraları dur şimdi ben şu birol kılının canını okiim hastaneden geldim tekrar gidcem bu arayı değerlendirim

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.