Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY GRAND DUOS ALDIM . Sizce Nasıl _?_?_?_?_?_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sabah Xperia S almak için çıktım yola . Hiç aklımda yokken SAMSUNG GALAXY GRAND DUOS aldım. Xperia S hem ellerinde yokmuş hemde fiyatı 1.399 tl idi. Bütçeyi kasmak istemedim Grand Duos'u gördüm beğendim. Ve metalik mavisinden aldım. Fiyatı 1.099 tl. Teknosa'dan aldım 2 yıl garanti varmış. Asıl sorum şu telefonlardan pek anlamam ama sizce nasıl bir telefon aldım. Ben beğendim açıkçası ama ekranı 5'' olunca alışmak zor geliyor. Ekranı çok büyük geldi . Ama şimdi alıştım. Biraz araştırıyım dedim pek bilgi elde edemedim . Onun için konu açayım dedim . İnşallah pişman olmam .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lego95 -- 31 Mayıs 2013; 0:07:20 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: bykush99

    quote:

    Orijinalden alıntı: Melih158

    ben de 15 gün önce aldım çok beğeniyorum çok güzel bi telefon kesinlikle memnun kalacağına emin ol harika demekten başka bişey bulamıyorum 5 inç ekranında video keyfine ve fotograf çekmeye doyamıyorum herkese şiddetle tavsiye ederim telefon almak isteyen arkadaşlar varsa düşünmeden alsınlar

    Hocam 2.aya girdim telefonumla. Ve çok çok memnunum. Ekran büyüklüğü çok işime yarıyor. Fiyat performans olarak çok iyi. Özellikle video izlemesi çok güzel. Geceleri büyük ekranda film izlemekte çok iyi oluyor. Tek sorun şu ana kadar ne bir kılıf ne de ekran koruyucu jelatin bulabildim. Hangi telefoncuya sorsam daha telefonu bilmiyorlar.

    kardeş burada ekran jelatini var buyur...
    http://www.bitenekadar.com/samsung-galaxy-grand-i9082-ekran-koruyucu-film-36898-firsat-urun




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.