Şimdi Ara

Piramitler Uzaya Enerji Işınları mı Gönderiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • DÜNYANIN PİRAMİTLERİ GİZEMLİ UZAY BULUTUNA ENERJİ IŞINLARI GÖNDERİYOR

    NASA güneş sistemini sarmalayan garip foton bulutunu saklamasına rağmen, bu dünyaya bazı bilim adamları tarafından sızdırıldı.
    Ve şimdi, kaygı verici bulut yaklaşırken, güneşi ve gezegenleri ölçülebilir şekillerde etkiliyor.
    Şaşırtıcı bir şekilde tuhaf enerji uzayımızı istila ederken, dünyanın bazı en ünlü piramitleri yoğun enerji üretiyor.

     Piramitler Uzaya Enerji Işınları mı Gönderiyor?

    Gökyüzüne doğru, yabancı foton bulutuna doğru yükselen birçok inanılmaz görülebilir güç ışınları olayları iyi dökümante edildi. Aynı zamanda tüm dünyadaki insanlar korkutucu sesler – gürültüler duymaya ve kaydetmeye başladılar, sanki Dünyanın kendisi inliyor ve ağlıyor.
    Tüm bu fenomenler – buna çalkantılı güneşin daha önce hiç görülmemiş devasa elektriklenmesinin ölçümleri de dahil – foton bulutuna merkezlenmiş görünüyor. Kadim piramitler yüzyıllar, binyıllar süren uykudan uyanıyor

    Maya piramidi gürlerken turistler çığlık atıyor, diğerleri kameralarıyla videolar çekiyor. Ama arkasından deprem olmuyor, bunun yerine parlak ışık demetleri gökyüzüne, uzaya doğru atış yapıyor. Ama uzaya inanılmaz bir enerji sütunu gönderen Maya Kukulkan piramidi, bunu yapan en son piramit idi.

     Piramitler Uzaya Enerji Işınları mı Gönderiyor?


    Bosna Piramidi

    2009 ve 2010′da Bosna güneş piramidi uzaya doğru kurşunkalem kalınlığında saf enerji ışını ışınladı. Son zamanlarda Çin hükümeti Xianyang piramidini aktivite işaretleri için yakından incelemeye başladı. Geçen yıl bir bilimadamı ekibi piramidi araştırdı ve onun dünya dışı orijinleri olabileceğine inanıyorlar.

    Bu inanılmaz olayı vorteks patlaması izledi – buna tanık olundu ve filme çekildi – Meksika, Teotihuacan’daki ünlü Aztek Ay Piramidinin zirvesinden atış yaptı. Yoğun gücü olan enerji ışınları, vorteksler, kasırgalar… bu ne anlama geliyor? Enerji nereye yönleniyor ve neden? Yüzyılların geçişini sessizce işaret eden bu sessiz taş gözcülerin gizemli gücünü aktive eden neydi?

    Aztek Ay Piramidi

    Onları hayata getiren şey belki piramitlerin eylemlerinden çok daha inanılmaz olan bir şeydir: şu anda güneş sistemini sarmalayan galaktik boşluktan gelen bilinmeyen kuvvetin gelişi.



    Foton Kuşağı

    NASA ve Avrupa Uzay Ajansı iki yıldır dünyayı 2012 – 2013 sırasında ortaya çıkabilecek yaklaşan felaketler hakkında uyarmakta. Şimdi seçkin astrofizikçi Alexey Demetriev, gerçekleşmekte olan şeyin daha kötü – NASA ve Avrupa Uzay Ajansının uyarılarından çok daha kötü – olduğunu iddia ediyor. Tüm güneş sistemimiz yoğun, potansiyel olarak ölümcül, yıldızlararası enerji bulutuna girdi.

    Piramitler bilinmeyen, yabancı buluta tepki veriyor

    Dr. Demetriev hem Voyager 1 hem de Voyager 2 roketlerinin tüm güneş sisteminin risk altında olduğunu bildirdiğini ortaya çıkardı. George Mason Üniversitesinden NASA Heliofizik misafir araştırmacı Merav Opher bu yıldızlararası enerji bulutunun istikrarsız ve çalkantılı olduğunu iddia ediyor.

    Rus bilimadamı bu fotonik enerji bulutunun gezegenlerin ve özellikle güneşimizin atmosferlerini uyardığını ileri sürüyor. Bu yıldızlararası enerji bulutu güneşimizi uyarmaya ve onunla etkileşmeye devam ederken, güneşin daha aktif olmasına neden oluyor, bu da daha büyük faaliyet ve istikrarsızlık ile sonuçlanıyor.
    Manyetik akış, güneş manyetosferi ve Yerküre’nin jeomanyetik alanları ile etkileşim çekirdek mutasyonlara, anormal alan vortekslerine ve süper fırtınalar, çılgın iklim salınımları ve – hepsinin en şaşırtıcısı – tüm gezegende duyulan atmosferik ve yeraltı armoniklere neden olabilir.
    Piramitler – gezegenin manyetik kuvvet alanından yararlanmak için tasarlanmış yerküre enerjisi ve ileri kapasitörlerin doğal rezervuarları – savunmasız gezegen sistemimizi yutan sürüklenen uzay bulutuna saf enerji salıveriyor ve püskürtüyor.

    Tahmin edilmiş armonikler 2011’in baharından beri duyuluyor, kaydediliyor ve tartışılıyor.

    Son zamanlarda, Youtube’ta tüm dünyadaki ülkelerden gönderilen bazı kayıtlar ortaya çıktı, bunlar insanları şaşırtıyor, bazen da korkutuyor, seslerin ne olduğunu bilmek istiyorlar. Bunların bazıları sahte olsa da, diğerleri yeraltı ve atmosferik armoniklerin hakiki kayıtlarıdır.
    Garip yerküre armonikleri ile ilgili Geochange Dergisine verdiği son röportajında seçkin bilim adamı Profesör Dr. Elchin Khalilov şu analizi verdi:

    “Bu seslerin olası nedeni Yerkürenin çekirdeğinde yatıyor olabilir. Gerçek şu ki, Yerkürenin kuzey manyetik kutbunun sürüklenmesinin hızlanması 1998 ve 2003 arasında beş kattan fazla arttı ve bu günkü aynı seviyede Dünyanın çekirdeğindeki enerji süreçlerinin yoğunlaşmasını gösteriyor, çünkü bu Yerkürenin jeomanyetik alanını oluşturan iç ve dış çekirdekteki süreçlerdir. “

    “Bu arada daha önce bildirdiğimiz gibi, 15 Kasım 2011’de Yerkürenin yerçekimi alanının üç boyutlu varyasyonlarını kaydeden tüm ATROPATENA jeofizik istasyonlarında neredeyse aynı anda güçlü bir yerçekimsel impals kaydedildi. İstasyonlar İstanbul, Kiev, Bakü, İslamabad ve Yogyakarta’da yayıldı, ki İstanbul ve Yogyakarta arasındaki mesafe 10,000 km . Bu tür bir fenomen sadece eğer bu yayılımın kaynağı Yerkürenin çekirdek seviyesinde ise mümkündür. Bu yılın sonunda Yerkürenin çekirdeğinden bu muazzam enerji salıverilmesi, Yerkürenin içsel enerjisinin yeni aktif bir aşamaya geçişini gösteren bir tür başlama sinyaliydi” [Geochange Dergisi]
    Ve profesörün teorileştirdiği gibi armonikler Yerkürenin çekirdeğinden yayılıyor. Benzer sesler bazen büyük depremlerden önce işitiliyor.
    Ancak bu kez, sesler çok büyük depremleri haber vermiyor, bükülen manyetik alan ve dönen Yerküre çekirdeğinin titreşim değişimleri tarafından üretiliyor. Her şey Samanyolu Galaksisinin bizim bulunduğumuz bölgesini istila eden muazzam fotonik bulutun gelişine tepki veriyor.

    Ne beklemeli

    Demetriev en kötüsüne hazırlanma uyarısı yapıyor. “On yıl sonra değil, birkaç yıl içinde”

    (Çeviri:Saffet Güler)


    alıntıdır : http://insanveevren.wordpress.com/2012/04/18/piramitler-uzaya-enerji-isinlari-mi-gonderiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 13 Nisan 2013; 22:32:15 >







  • "Seçkin Astronomi Uzmanı" olarak tanımladığınız Alexey Demetriev aslında seçkin bir astronomi uzmanı falan değil. Yüksek ihtimalle gerçek bir şahıs bile değil. Bu isme ait bugüne kadar sadece bir tane makale mevcut, bu makaleye göre de kendisi jeoloji uzmanı:http://tmgnow.com/repository/global/planetophysical.html . Bu da kaynak olan siteye bakacak olursanız zaten akademik bir kaynak değil. Makaleye bakarsanız "IICA Transactions" adlı journal'da yayınlanmış. Birincisi böyle bir journal bulamadım. Anladığım kadarıyla başka insanlar da bulamamış. İkincisi bugüne kadar yüzlerce fizik makalesi okudum, birkaç tanesinin yazılmasında yardımcı oldum (umarım bir iki seneye de ben yazacağım) ama ben böyle saçma sapan makale formatında bile olmayan bir male görmedim. Makalede Rus Bilimler Akademisi'nin Sibirya Branş üyesi olduğu yazıyor. Buyrun:http://www.sbras.ru/sbras/db/index_e.php , gördüğünüz gibi üye listesinde böyle bir isim yok. Zaten bu paylaştığınız düzmecenin kökeni TMG (The Millenium Group) adlı bir Amerikan şarlatan/kült grubunun eseri. Sitelerindeki saçmalıklara buradan ulaşabilirsiniz:http://tmgnow.com/TMG1/ . Tavsiyem bilimi kaynağından okumaya çalışın ve bilim kisvesi altına saklanmış şarlatanlara dikkat edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarkus -- 14 Nisan 2013; 0:06:18 >




  • History channel ;

    Piramitlerin uzaya enerji ışını göndermediğine dair hiç kanıt yok...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • History çetesi her zamanki gibi kuyuya taş atıp bekliyor. Ne de olsa kesin konuşmuyormuş!

    Piramit aura enersini uzaylılarla ilişkilendirme çabası saçma ama kimin umrunda!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foton kuşağı saçmalığını çıkartıp hayali bilim adamları ve makaleler oluşturan şaklabanların yeni trendleri bu herhalde ''NASA güneş sistemini sarmalayan garip foton bulutunu saklamasına rağmen'' bunu okuyunca zaten geri kalanını suratımda gülümsemeyle okudum
  • ilk resim ışık kırılması ile ilgili bir olay.
    bazen fotoğraf makinesi orada olmayan ışıkları varmış gibi çekebiliyor.
    hatta uçan rod fenomeni vardı.flying rod yazarsanız internette bulabilirsiniz.
    piramitler enerji üretmezler veya enerji transferi yapmazlar. zaten öyle olsa kimse nükleer elektrik santrali yapmazdı. piramit yapardı hem radyasyon tehlikesi de yok.
    Piramitler elektrik üretip şehre ışık sağlasaydı, Romalı'lar bunla ilgili kayıt tutardı veya Mısırlı'lardaki bu teknolojiyi kendi şehirlerinde kullanırlardı.
    Bu arada bu konuların yabancısı değilim bahsedilen bütün videoları izlemişliğim vardır. Evrende bizden daha gelişmiş medeniyetler olduğunu da biliyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tarkus

    "Seçkin Astronomi Uzmanı" olarak tanımladığınız Alexey Demetriev aslında seçkin bir astronomi uzmanı falan değil. Yüksek ihtimalle gerçek bir şahıs bile değil. Bu isme ait bugüne kadar sadece bir tane makale mevcut, bu makaleye göre de kendisi jeoloji uzmanı:http://tmgnow.com/repository/global/planetophysical.html . Bu da kaynak olan siteye bakacak olursanız zaten akademik bir kaynak değil. Makaleye bakarsanız "IICA Transactions" adlı journal'da yayınlanmış. Birincisi böyle bir journal bulamadım. Anladığım kadarıyla başka insanlar da bulamamış. İkincisi bugüne kadar yüzlerce fizik makalesi okudum, birkaç tanesinin yazılmasında yardımcı oldum (umarım bir iki seneye de ben yazacağım) ama ben böyle saçma sapan makale formatında bile olmayan bir male görmedim. Makalede Rus Bilimler Akademisi'nin Sibirya Branş üyesi olduğu yazıyor. Buyrun:http://www.sbras.ru/sbras/db/index_e.php , gördüğünüz gibi üye listesinde böyle bir isim yok. Zaten bu paylaştığınız düzmecenin kökeni TMG (The Millenium Group) adlı bir Amerikan şarlatan/kült grubunun eseri. Sitelerindeki saçmalıklara buradan ulaşabilirsiniz:http://tmgnow.com/TMG1/ . Tavsiyem bilimi kaynağından okumaya çalışın ve bilim kisvesi altına saklanmış şarlatanlara dikkat edin.

    söylenecek çok fazla şey bırakmamışsınız. ölüm vuruşu olmuş.
    ne kadar açıklama yapsanız da böyle şeylere inanç devam edecek. malesef olan bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    ilk resim ışık kırılması ile ilgili bir olay.
    bazen fotoğraf makinesi orada olmayan ışıkları varmış gibi çekebiliyor.
    hatta uçan rod fenomeni vardı.flying rod yazarsanız internette bulabilirsiniz.
    piramitler enerji üretmezler veya enerji transferi yapmazlar. zaten öyle olsa kimse nükleer elektrik santrali yapmazdı. piramit yapardı hem radyasyon tehlikesi de yok.
    Piramitler elektrik üretip şehre ışık sağlasaydı, Romalı'lar bunla ilgili kayıt tutardı veya Mısırlı'lardaki bu teknolojiyi kendi şehirlerinde kullanırlardı.
    Bu arada bu konuların yabancısı değilim bahsedilen bütün videoları izlemişliğim vardır. Evrende bizden daha gelişmiş medeniyetler olduğunu da biliyorum.

    Nerden biliyorsun gelip seni mi ziyaret ettiler?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa


    quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    ilk resim ışık kırılması ile ilgili bir olay.
    bazen fotoğraf makinesi orada olmayan ışıkları varmış gibi çekebiliyor.
    hatta uçan rod fenomeni vardı.flying rod yazarsanız internette bulabilirsiniz.
    piramitler enerji üretmezler veya enerji transferi yapmazlar. zaten öyle olsa kimse nükleer elektrik santrali yapmazdı. piramit yapardı hem radyasyon tehlikesi de yok.
    Piramitler elektrik üretip şehre ışık sağlasaydı, Romalı'lar bunla ilgili kayıt tutardı veya Mısırlı'lardaki bu teknolojiyi kendi şehirlerinde kullanırlardı.
    Bu arada bu konuların yabancısı değilim bahsedilen bütün videoları izlemişliğim vardır. Evrende bizden daha gelişmiş medeniyetler olduğunu da biliyorum.

    Nerden biliyorsun gelip seni mi ziyaret ettiler?

    seni ziyaret etmediler diye kıskandın değil mi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas
    Bu arada bu konuların yabancısı değilim bahsedilen bütün videoları izlemişliğim vardır. Evrende bizden daha gelişmiş medeniyetler olduğunu da biliyorum.

    buraya kadar iyiydi buradan sonra olmadı. bilmek ayrı tahmin etmek ayrı. tahmin ediyorum deseydin iyiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas
    Bu arada bu konuların yabancısı değilim bahsedilen bütün videoları izlemişliğim vardır. Evrende bizden daha gelişmiş medeniyetler olduğunu da biliyorum.

    buraya kadar iyiydi buradan sonra olmadı. bilmek ayrı tahmin etmek ayrı. tahmin ediyorum deseydin iyiydi.

    Mesela uzaylı gördüm, ufo gördüm vs diyenlerle niye dalga geçilşr ve gülünür bilir misin?
    1950'li yılların sonunda doğru Abd bu ufo olaylarını örtbas etme kampanyası başlattı.
    Bu kampanyada dünya dışı yaşamın saçma ve gülünç bir konu olduğu propogandası yaptı.
    O zamanki propogandalar o kadar etkili olmuştur ki halen ufo gördüm diyenlerle dalga geçilir.
    Peki koskoca Abd neden böyle bir kampanya yapsın neden bir sürü para harcasın.
    Mesela madem uzaylı yok, o zaman neden uzaylılar gülünçtür propogandası yapsınlar ki.
    Ben bu konunun daha derin olduğunu düşünüyorum. Nicola tesla da uzaylılarun var olduğunu bilirdi.
    Ama antik uzaylılar belgeselindeki çoğu iddia asılsızdır. Bazı şeylerin nasıl yapıldığı açıklanamamaktadır diyorlar ama araştırsan bal gibi de açıklaması var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas


    quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas
    Bu arada bu konuların yabancısı değilim bahsedilen bütün videoları izlemişliğim vardır. Evrende bizden daha gelişmiş medeniyetler olduğunu da biliyorum.

    buraya kadar iyiydi buradan sonra olmadı. bilmek ayrı tahmin etmek ayrı. tahmin ediyorum deseydin iyiydi.

    Mesela uzaylı gördüm, ufo gördüm vs diyenlerle niye dalga geçilşr ve gülünür bilir misin?
    1950'li yılların sonunda doğru Abd bu ufo olaylarını örtbas etme kampanyası başlattı.
    Bu kampanyada dünya dışı yaşamın saçma ve gülünç bir konu olduğu propogandası yaptı.
    O zamanki propogandalar o kadar etkili olmuştur ki halen ufo gördüm diyenlerle dalga geçilir.
    Peki koskoca Abd neden böyle bir kampanya yapsın neden bir sürü para harcasın.
    Mesela madem uzaylı yok, o zaman neden uzaylılar gülünçtür propogandası yapsınlar ki.
    Ben bu konunun daha derin olduğunu düşünüyorum. Nicola tesla da uzaylılarun var olduğunu bilirdi.
    Ama antik uzaylılar belgeselindeki çoğu iddia asılsızdır. Bazı şeylerin nasıl yapıldığı açıklanamamaktadır diyorlar ama araştırsan bal gibi de açıklaması var.

    aynı amerika dediğin gibi şimdi niye antik uzaylı teorisini bas bas kendi kanalından veriyor ? buraya kadar gelebilmiş bir teknolojiye sahiplerse zaten sana görünmeden işlerini yaparlar. kısaca geçin artık şu ufo olaylarını. dünya dışı yaşamın olma olasılığı çok yüksek ama dünya'ya gelmiş olma olasılıkları çok düşük ki zaten en yakın yıldız sisteminden ışık hızında gelmiş olsalar bile gidiş geliş 14 yıl(ki şuan hubble ve diğer teleskoplarla zaten inceliyorlar yakınımızda ki yıldızları ve hiç bir iz yok yaşama dair.) sürüyor ki ışık hızında seyahat neredeyse imkansız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-15C3E5993 -- 15 Nisan 2013; 23:27:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas


    quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas
    Bu arada bu konuların yabancısı değilim bahsedilen bütün videoları izlemişliğim vardır. Evrende bizden daha gelişmiş medeniyetler olduğunu da biliyorum.

    buraya kadar iyiydi buradan sonra olmadı. bilmek ayrı tahmin etmek ayrı. tahmin ediyorum deseydin iyiydi.

    Mesela uzaylı gördüm, ufo gördüm vs diyenlerle niye dalga geçilşr ve gülünür bilir misin?
    1950'li yılların sonunda doğru Abd bu ufo olaylarını örtbas etme kampanyası başlattı.
    Bu kampanyada dünya dışı yaşamın saçma ve gülünç bir konu olduğu propogandası yaptı.
    O zamanki propogandalar o kadar etkili olmuştur ki halen ufo gördüm diyenlerle dalga geçilir.
    Peki koskoca Abd neden böyle bir kampanya yapsın neden bir sürü para harcasın.
    Mesela madem uzaylı yok, o zaman neden uzaylılar gülünçtür propogandası yapsınlar ki.
    Ben bu konunun daha derin olduğunu düşünüyorum. Nicola tesla da uzaylılarun var olduğunu bilirdi.
    Ama antik uzaylılar belgeselindeki çoğu iddia asılsızdır. Bazı şeylerin nasıl yapıldığı açıklanamamaktadır diyorlar ama araştırsan bal gibi de açıklaması var.

    aynı amerika dediğin gibi şimdi niye antik uzaylı teorisini bas bas kendi kanalından veriyor ? buraya kadar gelebilmiş bir teknolojiye sahiplerse zaten sana görünmeden işlerini yaparlar. kısaca geçin artık şu ufo olaylarını. dünya dışı yaşamın olma olasılığı çok yüksek ama dünya'ya gelmiş olma olasılıkları çok düşük ki zaten en yakın yıldız sisteminden ışık hızında gelmiş olsalar bile gidiş geliş 14 yıl(ki şuan hubble ve diğer teleskoplarla zaten inceliyorlar yakınımızda ki yıldızları ve hiç bir iz yok yaşama dair.) sürüyor ki ışık hızında seyahat neredeyse imkansız.

    onlar senin yorumlarındır, saygı duyarım ama kabul etmek zorunda değilim.
    Sende benim yorumlarımı kabul etmek zorunda değilsin.
    Biz şu an sahip olduğumuz mantıkla, bizden milyarlarca yıl yaşlı medeniyetlerin teknolojisini, kültürünü, hayata bakış açılarını anlayamayız.
    Bir Romalı cep telefonunu düşünebilir mi, veya o teknolojiyi tahmin edebilir mi.
    Veya orta çağdaki bir adam sosyal medyayı anlayabilir mi, bir mesajın Dünya'nın öbür ucuna anında gitmesini kavrayabilir mi?
    Orta çağdaki adama desen ki bir teknoloji var, sen buradan yazı yazacaksın, Çindeki alacak. Adamın sana vereceği cevap imkansız olacaktır.
    Bir düşünün orta çağdan bahsediyorum alt tarafı 1000 yıl öncesi.
    Biz ise bizden milyarlarca yıl yaşlı medeniyetlerin sahip oldukları teknolojinin sınırlarını tartışıyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antonidas -- 16 Nisan 2013; 1:52:17 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas

    quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas


    quote:

    Orijinalden alıntı: nightwish34

    quote:

    Orijinalden alıntı: antonidas
    Bu arada bu konuların yabancısı değilim bahsedilen bütün videoları izlemişliğim vardır. Evrende bizden daha gelişmiş medeniyetler olduğunu da biliyorum.

    buraya kadar iyiydi buradan sonra olmadı. bilmek ayrı tahmin etmek ayrı. tahmin ediyorum deseydin iyiydi.

    Mesela uzaylı gördüm, ufo gördüm vs diyenlerle niye dalga geçilşr ve gülünür bilir misin?
    1950'li yılların sonunda doğru Abd bu ufo olaylarını örtbas etme kampanyası başlattı.
    Bu kampanyada dünya dışı yaşamın saçma ve gülünç bir konu olduğu propogandası yaptı.
    O zamanki propogandalar o kadar etkili olmuştur ki halen ufo gördüm diyenlerle dalga geçilir.
    Peki koskoca Abd neden böyle bir kampanya yapsın neden bir sürü para harcasın.
    Mesela madem uzaylı yok, o zaman neden uzaylılar gülünçtür propogandası yapsınlar ki.
    Ben bu konunun daha derin olduğunu düşünüyorum. Nicola tesla da uzaylılarun var olduğunu bilirdi.
    Ama antik uzaylılar belgeselindeki çoğu iddia asılsızdır. Bazı şeylerin nasıl yapıldığı açıklanamamaktadır diyorlar ama araştırsan bal gibi de açıklaması var.

    aynı amerika dediğin gibi şimdi niye antik uzaylı teorisini bas bas kendi kanalından veriyor ? buraya kadar gelebilmiş bir teknolojiye sahiplerse zaten sana görünmeden işlerini yaparlar. kısaca geçin artık şu ufo olaylarını. dünya dışı yaşamın olma olasılığı çok yüksek ama dünya'ya gelmiş olma olasılıkları çok düşük ki zaten en yakın yıldız sisteminden ışık hızında gelmiş olsalar bile gidiş geliş 14 yıl(ki şuan hubble ve diğer teleskoplarla zaten inceliyorlar yakınımızda ki yıldızları ve hiç bir iz yok yaşama dair.) sürüyor ki ışık hızında seyahat neredeyse imkansız.

    onlar senin yorumlarındır, saygı duyarım ama kabul etmek zorunda değilim.
    Sende benim yorumlarımı kabul etmek zorunda değilsin.
    Biz şu an sahip olduğumuz mantıkla, bizden milyarlarca yıl yaşlı medeniyetlerin teknolojisini, kültürünü, hayata bakış açılarını anlayamayız.
    Bir Romalı cep telefonunu düşünebilir mi, veya o teknolojiyi tahmin edebilir mi.
    Veya orta çağdaki bir adam sosyal medyayı anlayabilir mi, bir mesajın Dünya'nın öbür ucuna anında gitmesini kavrayabilir mi?
    Orta çağdaki adama desen ki bir teknoloji var, sen buradan yazı yazacaksın, Çindeki alacak. Adamın sana vereceği cevap imkansız olacaktır.
    Bir düşünün orta çağdan bahsediyorum alt tarafı 1000 yıl öncesi.
    Biz ise bizden milyarlarca yıl yaşlı medeniyetlerin sahip oldukları teknolojinin sınırlarını tartışıyoruz.

    orta çağdaki adamla şuan ki adam arasında dağlar kadar fark var. orta çağdaki adamın elinde en basitinden adam akıllı fizik yasaları/prensipleri olmadığı için haliyle içinde bulunduğu durum için yorum yapamaz ama şuan elimizde yorum yapabilmemize olanak sağlayacak fizik kuralları var. yani romalı cep telefonunu hayal edemezdi ama şimdi biz hayal edebiliyoruz sadece uygulama kısmında problem var.(ama tabi kide %100 ileride ne gibi şeyler olacağını bilemeyiz ama şuan elimizde bulunanlara bakarak az da olsa yorum yapabiliyoruz.) birde bir ton uzayı inceleyen kuruluş var. profesyonelinden amatörüne kadar bir ton kişi gök yüzünü , yıldızları , gezegenleri gözlemliyor. aynı şekilde uzayda bir sürü teleskop uzayı izlerken onlar ufo göremezken ahmet amca rakısını içerken uçan daireler görüyor. bende isterdim başka bir tür ile temas kurabilmeyi ama şuan için mümkün gözükmüyor. hatta galaksimizdeki teki zeki tür olabilme ihtimalimiz de çok yüksek.




  • konuyu hortlatıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.