Şimdi Ara

DigiturkPlay 2013-2014 Sezonu 259 TL + 3 Ay Premium Üyelik Hediye (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.325
Cevap
19
Favori
73.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: worldmaster61

quote:

Orijinalden alıntı: No_FeaR2266

beyler kampanya dönemini kaçırdım. 2 senelik üyeyim. benim gibi arkadaşlar varsa toplanıp bişeyler yapalım

Ben de webtv var oldugundan beri aliyordum. Canli destekle konustum hic yardimci olmadilar. Bi kiymetimiz yok anlayacagin.

Siz de konusun belki sayimiz artarsa ozel bi kampanya yaparlar eski uyelere.

konuştum canlı destekle bi şey yapamayız dedi
  • SD yayın çamur gibi rezalet görüntü. Yüksek kalite yayın içinde 400 TL asla vermem. Norma tv ye lig alsam zaten 500 tl kadar edio. Nah alırım patlayın anasını satim.
  • TMSF el koymakla az bile yapmış desenize, ayıp hakikaten bunların yaptığı.
  • 11 Ağustos öncesi 219 luk paketten alanların hediye premium üyelikleri ne durumda..bana herhangi bir bilgilendirme geldi nasıl aktif hale getirebiliriz.
  • Fenerbahçeli ortak arayanlar pm atabilir..
  • arkadaşlar şimdi canlı izleden yayını açtım ve 1200k 800k 400k ve auto seçenekleri yine yoktu...bu durumda bana göre aldatıldık...canlı destekten iptal ettirebilmek için uğraşacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Bırakın görüntü kalitesini, dışardan goooollllll sesi gelio ,,biz hala bekliyoz golü kim atacak diye...

aynen arkadaş , sırf bu yüzden digiturkplay almıyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: modric14

11 Ağustos öncesi 219 luk paketten alanların hediye premium üyelikleri ne durumda..bana herhangi bir bilgilendirme geldi nasıl aktif hale getirebiliriz.

Benimde alalı bir hafta oldu neredeyse ama bir kod vs birşey gelmedi daha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: miskan

arkadaşlar şimdi canlı izleden yayını açtım ve 1200k 800k 400k ve auto seçenekleri yine yoktu...bu durumda bana göre aldatıldık...canlı destekten iptal ettirebilmek için uğraşacağım...

aldığım cevap mahmut bey, bu sene görüntü otomatik olarak gerçekleşecek,internet hızına bağlı olarak:.....
  • arkadaslar kod gelmiyor 4 ay sonra musterı hızmetlerınden ıptalını ıstycz pre uyelıgın yoksa her ay karttan cekeckler 5 tl mı ne . gecen senede oelydı alır almaz baslıordu sonra 4 ay sonra tam 4 ay dolmadan yanı ıptal ettırıoduk .
  • Fenerbahçeli ortak arayanlar pm atabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximilitan

Fenerbahçeli ortak arayanlar pm atabilir..

GS'liler damlar bırazdan, çok GS'li açıkta kaldı bu sene
  • 400 lira buna verene kadar 550 liraya giriş paketi + 2 keyif paketi + GS FB BJK TS BURSA maçları + HD alınıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netten

quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

adam gibi kampanya yapın da alalım

yazıklar olsun paracı herifler.

Kardeşim almayacaksın bunların bişeyini kafalarına göre kazıklama taktiği uyguluyorlar,

hadi 250 lira verelim tamam da o çamur kalite nedir ya

illegal yayınlar kat ve kat iyi.. o kadar para kazanıyorlar yazık vallahi.

en kısa zamanda batarsın umarım digitürk.

o kadar para kazanmanın karşılığı bu olmamalı.
  • Fb li ortak ariyorum ilgilenenler pm .
    Sartlar;
    Kendi takiminin tum maclarini izleyebilir ( bjk derbisini ben izlerim )
    Bjkliyim tek ortak ariyorum o da fbli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi bir yayın akışları var. ip tv lere kaymanız faydanıza...
  • Süper Paket aldım, 6 aylık premium paket için şifre gelmedi. Online chatten durumu sordum hesabınıza direk eklenmiş premium kod girmenize gerek yok falan dediler. Doğru mudur bu durum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabibeer

Süper Paket aldım, 6 aylık premium paket için şifre gelmedi. Online chatten durumu sordum hesabınıza direk eklenmiş premium kod girmenize gerek yok falan dediler. Doğru mudur bu durum ?

canlı tv den penthouse kanalına tıkla açılıyorsa doğrudur
  • Bence futbolcularin tribunde otur(tul)dugu lig icin bu paralari vermeye gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

400 lira buna verene kadar 550 liraya giriş paketi + 2 keyif paketi + GS FB BJK TS BURSA maçları + HD alınıyor.

Hocam bahsettiğiniz fiyat yıllık sanırım ben bulamadım da böyle bir link varsa paylaşabilir misiniz? Birde taksit olayı oluyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.