Şimdi Ara

Bioware'in Dragon Age 3'e Güveni Yüksek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Bioware'in kurucularının stüdyodan ayrılmasından sonra Dragon Age 3 ve yeni Mass Effect oyunlarından beklentilerin düştüğü bir gerçek. Bu RPG devi firma son dönemlerde büyük kan kayıpları yaşadı. Buna rağmen firmanın kendine güveni tam gibi görünüyor.  Bioware yetkililerinden biri olan Blair Brown, bir üyenin ilginç sorusuna çok net bir yanıt verdi.

Soru: The Witcher 3 ve Dark Souls II'nin gösterimi yapıldı ve ikisi de harika görünüyor. EA bu devlerin gölgesinde nasıl satış yapma amacında?

Blair Brown: Bu oyun Dragon Age III olarak satılacak, "hey oyunumuza bakın diğerleri gibi harika" stratejisiyle değil. Bu oyun tek başına ayakta kalacak kadar güçlü.

• soruyu soran kimse çok haklı witcher 3 ve dark souls 2 nin yanında dragon age 3 satamaz..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dragon Age Origins ile Demon Souls'ta aynı zamanda çıkmışlardı.Gerçi Demon Souls Ps3'e özel olarak kalmıştı. Dragon Age Origins gibi bir oyun yaparlarsa üç oyunda birbirinden güzel olabilir bence. Hiç birini öbürüne değişemem.

• ilk oyun neyse . diyer tam bir vasat idi.
    3 yeni nesle gelebilir heral.
  • dragon age origins hayatımda oynadığım en güzel rpg idi. Rol yapma bakımından witcher da dark souls da dragon age in yanına bile yaklaşamaz. Dark soul oynanış açısından bu iki oyundan biraz daha farklı, Witcher da grafikl açısından diğer iki oyuna fark atıyor. Umarınn ikinci oyunda olduğu gibi bundada hayal kırıklığı yaşatmazlar ama işin içinde ea olunca insan tedirgin olmuyor değil yani :)

• 2. oyun rezaleti dışında BioWare'e güveniyorum. Ama bu oyunda da 2. oyunda olanları devam ettirip "Dragon Age'de iç işler" gibi saçma, kimsenin umursamadığı bir konu olduğunu söylüyorlar. 1. oyunun devamı gelseydi oradaki konular açıklığa kavuşsaydı mükemmel olurdu ama yapmıyorlar. Açıkçası 2. oyunu ve bu oyunu BioWare'in yeteneksiz bir bölümünün yaptığı teorimden başka bir açıklama bulamıyorum. Umarım yanıltırlar.

• witcher seveni ayrı darksouls seven ayrı dragonage seven ayrı hepside satılır ama darksouls bomba gibi gelecek özellıkle Pc ye

• morrigaaaaan neredesin morrigan
  • Ulan şu oyunuda göstermediler gitti ya. E3 fuarı baya farklı olcak bu sene. Dragon age potansiyeli her zaman yüksek olan bir oyun.
  • Ilk oyun kadar iyi olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes biri sevmiş ama bende tam tersi 2. yi daha çok sevdim. Sonuçta zevk meselesi ama 2. oyun kadar zevk versin yeter :)

• Yani arkadaş tamam özgüvenin tam, egon tavan yapmış, mabadın tavana sürtünüyor olabilir de nedir bu özgüvenin kaynağı bi de onu deyiversen? Firmanın kurucuları, efsane ekibi gitmiş, yaptığın iş yerden yere vurulmuş, satışların düşmüş, yeni oyunlarına karşı daha tanıtımı yapılmadan önyargı oluşmuş, rakiplerin şovlarını yapmış (senden önce çıkartacaklar oyunları) sen hala neyin özgüvenindesin, neyin kafasındasın ben de bunu anlamıyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.