Şimdi Ara

TTNet-Türkiyede İnternet Neden Pahalı-!!Dünyanın En Pahalısı!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
8.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Su anda 10larca şehit verdik delirmiş bulunmaktayim maalesef dayanamayip klavye bebeligi yaptim hükümet yanlilarina , yani onlarla tartismak anlamsiz adama diyorum ki avrupada çoğu yerde 50mbs internet 1 dolar ile 3 dolar arasi ve bununla kalmadim arabasından benzinine etine,fistigina,dolarina,içkisine saydim adam diyor ki oku calis iyi meslek sahibi ol hepsine sahip olursun yani adamin kimse umrunda degil,parasi olan yaşar, bu zihyinet ile vergiler ile bız koyun gibi güdülmeye devam ederiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Romanya da 500mbit internetin 46 lira olduğunu gördüm ya daha üzerine konuşmaya lüzum yok sanırım. 24mbit fiberi 24 ay taahhutle (neredeyse utanmasalar 240 ay taahhut isteyecekler yapacagin 3 kurus indirim) 52tl ye alıyorsun bu ülkede. Ama yeri geldi mi o az gelişmiş dediğin ülke, internet gibi günümüzde temel iHTiyaclar arasina giren o zıkkımı "BESYUZ 500mbit 46TL 60Leyi" ye satiyor. Resmen soyuluyoruz bunun başka bir açıklaması, sebebi vs.si olamaz.

    Aldığım hizmetten memnunum evet memnunum fakat ücret çok fazla. Bu bok hemen komşunda senden 20kat hızlı şekilde ve daha ucuza verilebiliyorsa evet sen de verebilirsin demektir. Petrol değil ki bu kardeşim komşunda çıksın sen de çıkmasın da pahalı olsun... Uydunet dışında hepsi pahalı hepsi. Bi internete 60-70lira hatta 50lira verilir mi ya. Icim acıyor vallahi fatura öderken. Mecburum ancak bu şekilde katlanmaya mecburum. Allah kahretsin ki elden bir şey gelmiyor. Birileri yiyor hizmet degil karını maksimize etme pesinde kosuyor birileri o ustlerdeki birileri göz yumuyor. Bu işi çözecek olan devlettir. Öyle protestoyla falan bu ülkede bir şeyleri değiştiremezsin. Böyle gelmiş böyle gider.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 7 Eylül 2015; 3:21:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Devlet haramzadenin ve müşteriye geçiren baronların yanında, bu hep böyle olmuştur. O yüzden 200 yıl geriden geliyoruz ahlak olarak da, teknoloji olarak da, fiyat olarak da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2016 değişen hiçbirşey yok, pardon var yine zam.yeter ya yeter nereye kadar bu böyle gidicek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akk

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.