Şimdi Ara

n11.com -UZAK DURUN- (Kullanici Yorumlari Burada) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
10
Favori
212.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • antepsin A kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce ayakkabı sipariş etmiştim n11den sorunsuz geldi hemde Full Kutulu herşeyiyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tevfikkavil

    Ben daha önce ayakkabı sipariş etmiştim n11den sorunsuz geldi hemde Full Kutulu herşeyiyle

    İşte dediğim gibi sorun yaşamamışsınız.Bende bir sürü alışveriş yaptım n11.com dan hiçbirinde sorun yaşamadım.Ama arkadaş televizyon aldı ve başına gelmedik kalmadı.Önemli olan sorun çıktığında n11 in sizin yanınızda olması ve sizi koruması ancak davranışları hep satıcıyı korumak yönünde oldu.Bu nedenle ben arkadaşlarımı uyarıyorum.Büyük çaplı alışverişlerinizde üründe sorun çıkması halinde n11.com çok sıkıntılı bizzat yaşadık ve gördük.
  • ben n11 den ilk defa alışveriş ettim ve bin pişmanım. indirimli ürünü gönderilmedi burada mazada satılan üründen pahalı olan ürün geldi. 2 adet ürün aldım biri buradaki mazayla aynı fiyattaydı diğer ürün burdaki mazadan daha pahalıydı fakat babalar günü indirimi falan iki ürünü alınca ucuza gelecek diye aldım almaz olaydım pahalı olan ürün 2 günde geldi diğer ürün 10 gün oldu kargoya verildi kargo takip numarası yanlış diyo kargoyu arıyorum ürün yok. siparişi iptal ettim ara yerde kazık bana kaçtı. indirimdeki ürün gelmiyor bilginize.
  • Tamda bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyodum,konuya denk geldimYorumları okudum tırstım,uzak duriyim en iyisi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinirlisinek

    Tamda bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyodum,konuya denk geldimYorumları okudum tırstım,uzak duriyim en iyisi

    Kesinlikle uzak dur. Ben icraya kadar gittim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nemesis


    quote:

    Orijinalden alıntı: sinirlisinek

    Tamda bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyodum,konuya denk geldimYorumları okudum tırstım,uzak duriyim en iyisi

    Kesinlikle uzak dur. Ben icraya kadar gittim.

    kesinlikle işim olmaz.
  • 2 ürün aldım 1600 lira değerinde. N11 güvenilir mi güvenilmez mi sorusuna benim açımdan güvenilir. Daha önce alışveriş yapılan mağazaların yorumlarını okuyup alışveriş yaparsanız sorun çıkmıyor. pazartesi günü 200 liralık bir sipariş daha vericeğim . Ayrıca iptal ve geri iade de anında para iadeside almıştım. Benim 2 alışverişimde Çok olumluydu.
    Siteye değil mağazaya göre alışveriş yapın derim. Şunu unutmayın buradan bir telefon alacaksanız size ürünü satan mağazalar genelde doğubank gibi telpa garantili ürünler .Ben öyle gözlemledim . Kolay gelsin.
  • bir çok alışverişim oldu.Tek tük sıkıntım oldu.Onda da basit bir şekilde çözüldü
  • Ya zaten sansınız varsa sorun yasamazsınız ama bi sorun çıkarsa n11 satıcı tarafını tutuyor ve sanada tüketici hakem heyetine git diyor. Bu kadarda yüzsüzler. Ama gittigidiyorda kesinlikle boyle değil. İlgileniyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nemesis

    Ya zaten sansınız varsa sorun yasamazsınız ama bi sorun çıkarsa n11 satıcı tarafını tutuyor ve sanada tüketici hakem heyetine git diyor. Bu kadarda yüzsüzler. Ama gittigidiyorda kesinlikle boyle değil. İlgileniyorlar.

    Aynen dediginiz gibi magazayi koruyor. Oyuncakmarketim magazasina dikkat edin. Urunu iade edicem kargoyu odetmek istedi. Ben tabi ucretsiz gonderdim. İadeyi reddetti. 3 tane farkli red sebebi verdi her birinde cevabini verdim o n11.com musteri hizmetlerine. Hala daha magazayi destekliyorlar. Onlarca mesaj arama yapiyorum. Urun teslim almislar bende urun yok diyorum. n11 parayi firmaya oduyor:) Dusunun o anki durumunuzu. Lanet olsun n11' e de oyuncakmarketim sitesine de. Sonuc olarak n11 mudurlukten aradilar hakli olduğumdan para iadesini yapicaklar. Bu kadar arama mesaji siniri niye yasadim ben diyorum. Mirin kirin. Ben uyeligimi para aktarildigi an silicegimm. Musteri hizmetleri kopyala yapistir cevap verdiginden kesinlikle cozum uretmiyor,okumuyorlar bile.

    N11 GENEL MUDURLUK NUMARASİNİ PAYLASİYORUM DİREK MUHATTAP : 0212 999 67 22
    Umarım yaptiginiz alisverislerde sikinti yasamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bizim patronda n11 den alıyo bazı malzemeleri ucuz ve güvenilir dedi
  • n11.com dan uzak durun. bir sorunla karşılaştığınızda sitenin sistemi satıcıyı koruyor. siz sap gibi ortada kalıyorsunuz. para verip alışveriş yapmışsınız bir de size suçluymuşsunuz gibi bir tavır alıyorlar. kesinlikle tavsiye etmiyorum. gittigidiyor.com'un sistemiyle kıyas bile edilmez.
  • ben netten yaptığım tüm alışverişleri n11.comdan yaptım önemli olan satıcıyı puanına bakıp iyi seçebilmek birazda şans işi hakikaten,benim aldığım ürünlerde sorun yaşamadığım için müşteri hizmetleri kısmını bilmiyorum dediğiniz gibiyse inşallah işimiz oralara kadar gelmez siparişimizde sorun çıkmaz iyi forumlar
  • Bende ASUS zenfone 5 almayı düşünüyorum CardFinansa 55 tl para puan varmış.Bakalım sonuç ne olacak mağaza güvenilir bir yere benziyor
  • Canon 650D uyumlu battery grip bakıyordum. Sonra buraya bir bakayım dedim ve anında vazgeçtim. Bilgilendirmeler için teşekkürler herkese.
  • Tam çakal sistem muhattap yok kargo yok cevap yok batsin bunlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle güvenilmez ve asla tavsiye etmiyorum muhattap bulamıyorsunuz karşınız. Sözde online destek uzmanları var onların dedikleri biz sitemizde ürün satmıyorum satıcı ile görüşün. Sen ne iş yaparsın peki?
    uzun lafın kısası kesinlikle uzak durun
  • Ben onlarca kez alışveriş yaptım hic sorun olmadı,sadece bir kere kılıfın rengi yanlıştı oda sorun olmadı sağolsun çok ilgililerdi.Önemli olan güvenilir satıcı ve yorumlar.Ben yorumlara bakıyorum geneli iyiyse alıp geciyorum bu kadar basit.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bulaşılmaması gereken bir site
  • MERHABA ARKADAŞLAR SİRF BU KONUDA SİZE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN BU FORMA ÜYE OLDUM TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR SİPARİŞ VERMEDEN İYİKİDE BAKMIŞIM FORMA BELKİ SİZ YANDINIZ AMA BNM GİBİ ÇOĞU KİŞİYİ KURTARARAK ÇOK BÜYÜK SEVABA GİRDİNİZ İYİ GÜNLER
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.