Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.832
Cevap
70
Favori
446.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar LA serisininde ekran parlaklığı ve canlılığı LM serisinden daha mı iyi? Ben LM serisini yakından incelemiştim ekran çok mattı. LA serisinde böyle mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekatmer


    http://www.teknosa.com/...fhd-3d-smart-led-lcd-tv


    Teknosa hala 4,600 fiyat koymuş..

    Yuh diyorum...

    TEKNOSA TEKNOSA


    Ereyon ve Lg Trükiye garanti ücretsiz kargo peşin fiyatına taksit seçenekleri



    http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-47la860v-47-120-ekran-3d-smart-led-televizyon.aspx?ref=akakce&v=1.97.6#Campaigns

    3,233 tl

    4000 bin yazıyor nerde 3.200 benmi bulamadım :(




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

    Arkadaşlar LA serisininde ekran parlaklığı ve canlılığı LM serisinden daha mı iyi? Ben LM serisini yakından incelemiştim ekran çok mattı. LA serisinde böyle mi?

    aslında bir kere teknosa da karşılaştırma imkanım oldu ben çok fark göremedim..yani ikisinde de farklı görüntüler vardı ve aralarında epey mesafe vardı belki de ondandır..ama lm de gayet başarılı..ama orada çalışan teknosa lg satış temsilcisi la ların 2013 olduğu için farklı bir panel oldğundan titreşimsiz 3d olduğundan filan bahsetmişti..lm de de titreşim yok nasıl iş se..aradaki bu kadar fiyat farkına değer mi çok emin değilim..
  • Merhaba arkadaşlar la serisi ile lm serisini bol bol görüntü kalitesi bakımından mukayese etme şansım oldu mağazalarda bunu yapmak çok zor ama teknosada la660s ile lm860v yanyana ve aynı video oynuyordu bakar bakmaz çok bariz bir şekilde la660 ın renklerinin daha doğal ve net bir görüntü sergilediği anlaşılıyordu. Lm serisinde görüntünün netliğini etkileyen sanki ince bir perde varmış gibi duruyordu hatta lm860v yi satmak için çok fazla efor sarfettiler ama ben bunun farkına varınca la serisini tercih ettim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LA660'ın Maç yayınında çuvalladığını teknosa'da resmen gördüm , ekranda tırtıklanma bariz şeklide belliydi
    görüntü paylaşımından desem... neden LA660?
    +++++
    Bu arada tüm markalar TR'yi, üçüncü dünya ülkesi olarak gördüğünü son sony W8-9 serisindeki durumda gösterdi
  • Maç yayınında çuvallamayan panel varmı hx850 bile, önemli olan ne kadar çuvalladığı ben maç ta seyrettim inanki böyle bir problem görmedim mağazada insanı yanıltabilecek bir çok faktör var birde farklı bir mağazada incelemeye çalışın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni seriden umutlanalım dedik ama başta 660 demiştim-hala düşüncem devam ediyor ama ; 7 serisi yakın zamanda gelirse,740-790,biraz daha sabredip 860 belki olur.

    660 için ilk defa bu yazdığım durumla karşılaştım.

    Hiç bir marka 4x4 bir panel süremez piyasaya , elindeki avucundakini tüketmemek için , önemli olan marka fark etmeksizin sorunsuz panele ulaşmak ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 31 Mayıs 2013; 14:13:02 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baybarut

    LA660'ın Maç yayınında çuvalladığını teknosa'da resmen gördüm , ekranda tırtıklanma bariz şeklide belliydi
    görüntü paylaşımından desem... neden LA660?


    La640 tv'de ispanya maçını seyrettim,trt3 SD yayındı,oyuncular koşarken tırıklanma oldu,İlginçtir,TRHD kanalında,süperliğe yükselme maçlarını seyrettim,En ufak takılma bile yoktu,1080i görüntü vardı,Oyuncular koşarken,en ufak bir geçikme bile olmadı,Yayın kalitesinden olabilir.
  • Samsung telefonu olanlar. LG TV'lerinde bunu deneyebilir:

    http://www.youtube.com/watch?v=mE7kH51Dvvs



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oturkmen -- 31 Mayıs 2013; 17:03:46 >


  • Haliyle LG telefonlarda da optimus g gibi NFC ile Miracast - SmartShare aynı işlem mümkün...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 31 Mayıs 2013; 18:16:51 >
  • arkadaşlar ben tv yi alırken teknosadaki sadece lg lere bakan satış temsilcisi arkadaş,bana 640 serisinin sadece teknosa için özellikle ürettirildiğinden bahsetmişti ama şimdi bakıyorum bir çok sitede satılıyor acaba arkadaş yanlış mı biliyor..
  • 47LA 660S 2. Defa değişim gerçekleşecek.. onay geldi.. 3. defa şansımı denesemmi yoksa philips 6008 mi...
  • Şu an maç seyrediyorum trt hd kanalında, cam gibi ve akıcılığında hiçbir problem yok, siz sd kanalda maç seyrederseniz mutlaka görüntü kalitesi düşük olacaktır, panelde hata olsa hd yayında da, sd yayında da, mkv filmlerde de yani hepsinde yapar aynı hatayı, ne bir gecikme, ne bir bulanıklık, ben özellikle oyuncuların hızlı hareketlerinde ve sahadaki çimlerde bir bulanıklık varmı diye dikkat ettim, mükemmel, sizin belirttiğiniz tırtıklanmanın gramı mevcut değil, maçı sevmem, sırf siz maç yayınlarında ekranda tırtıklanma var dediniz diye 15-20 dakika izledim, belki topun çok hızlı hareket ettiği zaman çok az bir bozulma var ama bunu fark etmek için maçı değil de hata var mı diye çok dikkatli bakmak gerekiyor.
  • Hocam özellikle maç yayını tespitiniz için teşekkür ederim
    benim de fazla futbol maçı v.s. işim olmaz,panel işi tamamen artık şansa kalmış durumda
    tırtıklanma galiba harici hdd ile gösterim yapıldığı için de olabilir,ister istemez acaba mı diyor insan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beyhan06

    Şu an maç seyrediyorum trt hd kanalında, cam gibi ve akıcılığında hiçbir problem yok, siz sd kanalda maç seyrederseniz mutlaka görüntü kalitesi düşük olacaktır, panelde hata olsa hd yayında da, sd yayında da, mkv filmlerde de yani hepsinde yapar aynı hatayı, ne bir gecikme, ne bir bulanıklık, ben özellikle oyuncuların hızlı hareketlerinde ve sahadaki çimlerde bir bulanıklık varmı diye dikkat ettim, mükemmel, sizin belirttiğiniz tırtıklanmanın gramı mevcut değil, maçı sevmem, sırf siz maç yayınlarında ekranda tırtıklanma var dediniz diye 15-20 dakika izledim, belki topun çok hızlı hareket ettiği zaman çok az bir bozulma var ama bunu fark etmek için maçı değil de hata var mı diye çok dikkatli bakmak gerekiyor.

    Görüşleriniz için teşekkür ederim tv nin maç yayınlarında ve harektli sahnelerde iyi olduğunu savunan tek kişi oldugumu düşünmeye başlamıştım sadece ana konuda deil LA ile ilgili birçok konuda maç yayınlarında ve ps3 ortamında televizyonun görüntü kalitesini yakalıyamadığını söyleyenleri düşünürsek yaptığınız görsel inceleme çok yerinde olmuş daha önceki bir yorumumda görüntü kalitesinin kanalın yayın kalitesiyle değiştiğini söylemiştim ama kimse inanmamış olcakki cvp yazılmadı dün akşam lig tv de superligin en güzel 100 golü vardı onu seyrettim abartısız süperdi bazı sd kanallardada maç özetleri ve maçlarda pek sıkıntı yaratmıyo ama bazı kanallar varki bırakın maçı kanal bile açılmaz mesela flash tv adam haber sunarken bile tırtıklanma var okadar araştırmama ve incelememe rağmen bi yorum bulamasamda 2015 te yeni sayısal karasal dijital yayında bu sorunların bi nebze düzeleceğine inanıyorum baybarut hocamında söylediğine katılıyorum doğru paneli bulmak önemli televizyonunuz alt yazılarda nasıl bir performans sergiliyo merak ediyorum memnunmusunuz soygar hocamda cvp yazarsa sevinirim birde tv de ps3 oynadınızmı oynadıysanız hangi oyunları ve memnunmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, tv de altyazı ile ilgili hiçbir problem yok, ayarlardan türkçe karakteri seçebiliyorsunuz, ayrıca alt yazı rengini, alt yazı büyüklüğünü, alt yazının konumunu (biraz daha altta veya biraz daha üstte) ayarlayabiliyorsunuz, biliyor musunuz bilmiyorum ama eğer ki bilmiyorsanız bunu da belirteyim ; mesela alt yazı ve ses senkronizasyonu bozuk, yani ses önce, alt yazı sonra yada tam tersi oluyor, ses ile alt yazı arasında kayma oluyor, BUNU BİLE AYARLAYABİLİYORSUNUZ. Filmi açtıktın sonra baktınız senkron bozukluğu var hemen akıllı kumanda üzerindeki (+, -) artı ve eksi tuşlarıyla dilediğiniz gibi ayar yapabiliyorsunuz, hemen hemen evde olduğum her akşam mkv film seyrediyorum, hemde hdd takmadan, plex programını kullanarak bilgisayardaki filmleri kurulum yapmış olduğum ağ üzerinden seyrediyorum. Bence lg la serisi gerçekten harika. Oyun hiç oynamadım, yalnız bu sayfalardan birinde denerek görüşlerini yazan bir arkadaşımız vardı şimdi hatırlayamadım, ama o çok memnundu. Ayrıca oğlum şu an tv nin internetini kullanarak (google dan) the vampires dizisini seyrediyor, yetirsiz bellek hatası da almıyor, en üsteki usb girişine 4gb lık bir flash bellek taktım, belkide o işe yarıyor.




  • Oldukça tok bir sesi var, bence yeterlidir, rahatsız edici bir inleme de yok. sonuna kadar açtım seste bozulma da olmadı.
  • Bilgilendirmeniz için tşk ederim çok faydalı akıllı kumandaya daha nail olamadım bu hafta alcaktım hesapta ama markete girince ps3 oyunu uncharted 3 alıp çıktım önümüzdeki hafta inşallah alcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baybarut



    Haliyle LG telefonlarda da optimus g gibi NFC ile Miracast - SmartShare aynı işlem mümkün...

    smartshare ile normal ekran paylaşımı direk yapılabiliyor mu ki? ben sadece media dosyaları paylaşılabiliyor diye biliyorum..
  • ewet arkadaşlar pek fazla kişi yazdığım değişimlerle ilgili fikir beyan etmesede ben yinede mayısın 12sinde 2800e bimeksden almış olduğum 47 LA660S hakkında yaşadığım tecrübeleri yazayım..

    12sinde aldığım ürünün ertesi günü kurulumu yapıldı..kurulum esnasında evde olmadığımdan (evi yeni kuruyoruz 16 haziranda evleniyorum) , herhangibir tv yayını olmadığından servis ön ayarları yapıp gitmiş. tvye bakmaya geldiğimde yanımdaki 720p games of thrones dizisini taktım.. görüntü gayet net akıcı,sesde problem yok,alt yazı senkronizasyonu tamdı.. taaki karanlık bir sahne denk gelince.. sol alt kısımda birisi led fener ile sol taraftan aydınlatıyor gibi bir görüntü vardı.. menü geçişlerinde yada 16-9 ekranda gözümün takılmasına yol açıyordu.. tvden anlamayan arkadaşım bile sol alttaki sızmanın farkına varmıştı..

    off dedim şimdi işin yoksa uğraş dur.. nese servisi aradım.. fotoğraf çekip göndermemi istediler..çektim gönderdim.. yolladığım resimlere ithafen rapor tuttular ve genel merkeze yolladılar.. 1 hafta içerisinde deişim yada iade için onay geldi.. bayiden yapılacaktı bu işlemler.. ışık sızmasıyla ilgili fotoğraflar aşağıdadır.






    ürünün değişim onayı geldikten sonra bimeks çağrı merkezi ile iletişime geçiyorsunuz.Almış olduğunuz raporu onlara ya fakslıyorsunuz yada mail atıyorsunuz.Raporun bimeks tarafından onaylanması gerekiyor. Sağolsunlar çıkışlarına 1 saat kala yolladığım raporu hızlıca onaylattılar..akşamında mağazadaydıım..

    Mağazaya gitmeden önce internette yeniden araştırmaya gittim.. para iadesi gibi düşüncem yoktu..başka model bakıodum la660s e alternatif olacak şekilde.. sonra yeniden la660s almaya karar verdim.. mağazaya gittim.. natilus.. çalışan arkadaşlar gayet ilgiliydiler.. ürünü teslim ettim ve yenisini teslim aldım.. ürünün kutusu ne alttan ne üst taraftan açılmış hali vardı..

    ürünü aldım ve kurulum için servisi aradım.. haftasonu servis geldi..eve çeyiz taşıyorduk ve kalabalıktı.. ürünü kurduk.. öle inceleme falan yapmadım,servis için gelen abiye ben akşam karanlıkta inceler problem çıkarsa sana dönerim dedim.. o da tamam dedi..

    servis gitti ben tvyi karıştırıoum siyah ekran açıyorum.. pixel testi falan yapıoum.. bulutlanma kabul edilebilir düzeyde sızma mevcut değildi.. ohh be diyecekken değiştirdiğim ürünün problem olan alanıyla aynı yerde olan ufak bir beyazlık gördüm.. tvnin paneline yapıştım.. o da ne.. kasada çapak vardı.. ve dışarıdan müdahale olmadan gerçekleşmiş olan kesik vardı.. çapağı almayı denedim ama plastik deforme olmuş haldeydi.. dedim ben manyakmıyım kimse görmez dedim ama gözüm takıldı bi kere..2800 de para vermişim.. servisi aradım.. dedim böle böle.. ertesi gün servis geldi.. babam bile oğlum bişi değil o boşver ne olcak dedi :)) servise dedimki abi ben tvnin görüntüsünden memnunum , ürün bende kalsın ayıplı ürün olsun dedim siz merkezle konuşun bana hediye çeki versinler yada ses sistemi dedim.. o da böyle birşeyin mümkün olmadığını belirtti.. raporu tuttu.. gitti.. ürünün resimleri alttadır..




    dün servis onay kağıdını getirip ürünü baştan topladıktan sonra bugün bimekse raporu yolladım.. akşam 5 gibi müşteri hizmetleri arayıp ürünü değişim yada para iadesi alabilceğimi arayıp ilettiler..

    Ürünü mağazaya götürdüm.. Mağaza sorumlusu ikinci defa beni görünce şaşırdı..Ne oldu abi falan durumu anlattım şans işi dedi bende aynen dedim.. sonra artık lg benden sıkıldı bende lg den sıkıldım dedim.. para iadesi alıcam dedim.. tabi dedi.. 15 dakikada para iadesini alıp çıktım.. gayet ilgili ve yardımcıydılar..

    ürünü direk başında oturup çeşitli klipler,ceptn wifi direct, ve diziler ile birlikte kesintisiz 8 saat kullanmışımdır..ilk tv dahil..

    tvde beğendiklerim ;

    +ses 2.1 gayet başarılı sesi sonuna kadar açtım ama bozulma olmadı..
    +bütün formatları tanıması
    +smart kısmı
    +3d görüntüsü
    +akıllı kumanda
    +herhangibir takılma yaşamamak(usbden oynattığım filmlerde)

    tvde beğenmediklerim

    -ekran lmye gore parlak olabilir ama hala mat.. bulutlanma parlaklığı artırınca coşmakta
    -web arayüzü sanıldığı gibi gelişmiş değil sıkıntıları mevcut.klavye şart akıllı kumanda ile harf seçmek uzun iş
    -tv kumandası olmaması (akıllı kumanda tv hissi vermiyor,kanal deiştirirken birden fazla seçim yapmak zorundasın)


    göründüğü üzere çok fazla eksi yönünü ben farkedemedim..sd yayını test etme şansım olmadı yada uydusunu.. yaşadığım problemler olmasaydı güzel bir birlikteliğimiz olabilirdi..

    yeni alıcak olanlara şans işi olduğunu belirtmek isterim.. değişim konusundada size gelen servisin ilgisine bağlı.. buradan kendilerine teşekkür ederim ve bimekse tahmin edemeyeceğim şekilde kolaylık sağladıkları için..


    Ekleme : ürünü iade ettikten sonra teknosadan 2600tlye 47pfl6198 aldım.. pazartesi kurulum olacak.. bakalım bunda neyle karşılaşıcaz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewr -- 2 Haziran 2013; 0:38:26 >




  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.