Şimdi Ara

2013 LG Cinema 3D TV / LG FPR - Modelleri [LA SERİSİ-620-640-660-690-740-790-860-960][ANA KONU] (229. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.832
Cevap
70
Favori
446.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • usb den film izlerken konuşmalar kısık film müziğe girince çok yüksek geliyor. Sizde de bu sorun var mı :( Veya nasıl düzelir bu sorun.

    Yapabileceğim tüm ses ayarlarını yaptım :(( Elimde kumanda film izliyorum sesi bi kısıyorum bir arttırıyorum sürekli inanın..
  • Arkadaşlar Youtube üzerinde video izlerken sıkıntı yaşıyorum...Sıkıntı ise video içine aralıksız olarak yerleştirilen reklamlardan kaynaklanıyor.Video reklama giriyor reklam bittikten sonra ekran kararıyor ve video devam etmiyor.Çözümünü bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Araştırmacı608

    Arkadaşlar Youtube üzerinde video izlerken sıkıntı yaşıyorum...Sıkıntı ise video içine aralıksız olarak yerleştirilen reklamlardan kaynaklanıyor.Video reklama giriyor reklam bittikten sonra ekran kararıyor ve video devam etmiyor.Çözümünü bilen var mı?

    Bu sorun bende de var.Ayrıca bu dahili uydu da geçişler çok yavaş hızlandırma şansımız yok mu?
  • kanallar gitti. nasıl geri yükleyebilirm.
  • Lg la660s model led tv sahibiyim. Uydu güncellemesi yaptım bügün. Otomatik olarak kanalları sıraladı. Program düzenleme kısmında kanal seçtikten sonra "program numarası düzenle" kısmı pasif duruma geçiyor. Daha önce kendi istediğim şekilde düzenleme yapmıştım(güncelleme version 04.04.05 iken). Mevcut güncelleme sürümüm 04.24.08 ve program düzenleme yapamıyorum. Kanal seçtikten sonra "program numarası düzenle" kayboluyor. Aynı sorunu yaşayan varmı?
  • Ayarlar kısmında uydu ayarlarına gelin 11844 MHz frekansı, Dikey 2222 sembol oranı ile ag araması seçili olarak tarama yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkph0bia

    Ayarlar kısmında uydu ayarlarına gelin 11844 MHz frekansı, Dikey 2222 sembol oranı ile ag araması seçili olarak tarama yapın.

    yazdıklarını yaptım ama direk 1001 den başlıyor kanal listesi bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Merhaba arkadaşlar ,

    Malum bu yeni uydu frekansları yenilendi kullanmış olduğum LG LA serisi 42LA620S televizyonunda uydu ayarlarıyla pek aram iyi değil daha doğrusu bir bilgim yok uydu ayarlarını bir arkadaşımız yardımcı olursa çok sevinirim.

    incelemesini yapmış olduğum 42LA620S televizyonun konu linkini veriyorum arkadaşlar oraya veya burdaki konuya eğer mümkünse fotoğraflı yorumunu paylaşırsa sevinirim çünkü hiç anlamıyorum bu uydu ayarlamasından :(

    http://forum.donanimhaber.com/m_81356353/mpage_1/f_//tm.htm#93574088




  • TURKSAT Kurulumu Detaylı anlatım

    http://www.lg.com/tr/yazili-basin/trksat-kanal-kurulum
  • Arkadaşlar lg 47la660s TV yeni uyduyu arattim cikti ancak simdi tüm kanal siralari değişti nasil duzeltecegim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cjxtr

    TURKSAT Kurulumu Detaylı anlatım

    http://www.lg.com/tr/yazili-basin/trksat-kanal-kurulum

    Yav bütün kanalların yerleri değişti, show hd, kanal d hd felan 100lere gitti. TV yi ilk aldığımda adam güncellemişti ve hepsi sıralıydı. Böyle sıralı halde yapmamızın bir şansı yok mu? Tv nin garantisi hala var LG servisi arasak onların kendi ayarları varmıdır eskisi gibi sıralı olması için?

    42LA640S



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 18 Eylül 2014; 20:06:16 >
  • rocknrollplane kullanıcısına yanıt
    1001 den baslamasi garip geldi. Fabrika ayarlarina donmeyi denemis miydiniz? Uydudaki kanallari komple silip sonra aramayi yapmayi deneyin birde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkph0bia -- 18 Eylül 2014; 20:18:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkph0bia

    1001 den baslamasi garip geldi. Fabrika ayarlarina donmeyi denemis miydiniz? Uydudaki kanallari komple silip sonra aramayi yapmayi deneyin birde.

    lg nin resmi sitesinde gösterdiği gibi yaptım düzeldi yalnız tüm kanallar karman çorman listeyi yeniden oluşturmak biraz zaman alacak
  • rocknrollplane kullanıcısına yanıt
    O sorun bendede var kanallari duzenleyemiyorum şuanki güncelleme sürümüyle ilgili sanıyorum. Size bir sorum olacak suan istediginiz kanala herhangi bir program nosu atayabiliyormusunuz? Güncelleme sürümünüz kaç acaba?
  • birçok insan tp listesini silin ondan sonra yeni kanalları ekleyin diyor ben lg.com da anlattığı gibi yapmıştım şimdi kontrol ettiğimde tp listesinde onlarca frekans vs var bunlar bir sorun yaratır mı?
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    Forumda bir arkada? kanal düzenlemeyi detayly anlatmy?ty ama sayfayy bulamadym (bulursam tekrar burdan yazarym). Bir program ile flash diske kopya alyp bilgisayarda düzenliyorsunuz.
  • cjxtr C kullanıcısına yanıt
    Şu programı nerden bulabilirim. Veya birisi ayarladıysa bizlede paylaşabilir mi ayarları? TV yi ilk aldığımızda adam birşeyler yapıp kanalları sıralı hale getirmişti sanırım o programla yapıyordu
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recoli75 -- 19 Eylül 2014; 0:16:23 >
  • fabrika ayarlarına döndürmüştüm şu an türkçe karakterler yok klavyede bunun ayarının nereden yapıldığını biliyor musunuz?
  • Biri allah aşkına yüklediğim oyunları tv den nasıl silebileceğimi söyleyebilir mi?
    42LA640S
  • 
Sayfa: önceki 227228229230231
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.