Şimdi Ara

Fujifilm'in X-Pro2 fotoğraf makinesi birkaç ay içerisinde ortaya çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Fujifilm'in X-Pro2 fotoğraf makinesi birkaç ay içerisinde ortaya çıkabilir



     

    Fujifilm'in hali hazırda piyasada olan X-Trans CMOS sensörlü ve retro görünümlü kompakt fotoğraf makinesi X-Pro1, gelen son duyumlara göre birkaç ay içerisinde yenilenebilir.

     

    FujiRumors’un yeni bir kaynaktan öğrendiğini belirttiği bilgiye göre X-Pro1 fotoğraf makinesinin yerine gelmesi beklenen X-Pro2 fotoğraf makinesi, yeni bir vizör ve daha iyi görüntü işleme performansı yanında, elektronik vizörde ki gecikmeleri önleyebilecek ya da azaltabilecek çift işlemci seçeneği ile bir kaç ay içerisinde piyasaya çıkartılabilir.

     

    Daha önce de Nippon dergisi tarafından Haziran ayında duyurulacağı belirtilen model hakkında ortaya çıkan bilgiler kesin olmasa da, doğruluk payı açısından büyük şans veriliyor. 





     




  • Şu FujiFilm in X serisi beni benden alıyor arkadaş

  • Bunları haber yapmayın yav. Parasızlık kahrediyor adamı.

  • Gözün kör olsun para!
  • Makina iyi güzel de önce lensleri lanse etseler :)

    Fuji X100s için gayet iyi yorumlar var forumlarda, özellikle yeni sensör ve daha hızlı AF modülü dikkate değer farklar. Çözünürlüğü çok yukarıya çekeceklerini sanmıyorum, 18-20 megapiksel arasında birşey olur. X trans 2 sensör ve farklı AF modülü ile DSLR kullanıcılarından ciddi pazar payı kapabilir. En başta da dediğim gibi lens çeşitliliğinin şu aşamada az olması insanları Fuji' ye geçmeyi engelleyen bir faktör. Makina ile beraber halihazırda yol haritasında olan 2-3 lens gösterirlerse çok daha iyi olur. Şahsen benim hevesle beklediklerim Fujinon XF 10-24 ve Fujinon XF 55-200 OIS.
  • Evet makineleri çıkaracağına biraz objektif çıkarsın kaldık 35mm ile 18-55 bekliyorum genel amaçlı kullanmak için. hergün arıyorum bir haftaya gelecek diyorlar bakalım. 55-200 bana uygun değil ama genel kullanım için isteyenler olacaktır mutlaka.

    birde bu adreste Zeizz lenslerinde geleceği yazılı asıl beni heyecanlandıran bu oldu:)
    http://fujifilm-x.com/xf-lens/en/about/roadmap/

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.