Şimdi Ara

Sıcağı Sıcağına - Resident Evil: Revelations

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsollarda boy göstermeye hazırlanan yan senaryou oyunundan ilk izlenimlerimiz.

• Yahu Ersin Kilic "ResiTANT Evil" diye okuma arkadas su oyunun ismini :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Aklımda soru işareti bırakmadınız teşekkürler BSC

• Resident Evil 1,2,3 NOKTA. Anlayan anlar
  • Resident Evil 1-2-3'ün yanı sıra Resident Evil: Code Veronica ve Resident Evil Zero'yu da unutmamak gerekiyor. Gamecube'teki Resident Evil Remake de (ilk oyunun yeniden yapımı) inanılmazdır.
    Bu oyun da dahil gerisi tıraş bence.
  • resiTANT evil :D

• Tebrikler RE yapan unsurları 3DS'den yan oyunu port yap , Seri olarak oyunu 600 kişilik ekip ile RE6 gibi gereksiz quik timelar ile PS2'de RE:outbreak serisinin kalitesini dahi yakalamayan oyunla seriyi sürdür...resiTANT evil bağladılar iyice

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resident Evil 3 Steam
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Tebrikler RE yapan unsurları 3DS'den yan oyunu port yap , Seri olarak oyunu 600 kişilik ekip ile RE6 gibi gereksiz quik timelar ile PS2'de RE:outbreak serisinin kalitesini dahi yakalamayan oyunla seriyi sürdür...resiTANT evil bağladılar iyice

adamlar yanlışlıkla oyunu çıkarmışlar dostum.Öyle planladıkları yok yani uzun uzun.Zinhar korku oyunu yaparlarsa satışlar düşer.Batarlar alimAllah.Komedi yahu el konsolundan port edilen oyuna sevinir olduk.ölmedi bu seri resmen yok edildi...

• çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bi halde benzemediğini bildiğim için sırf Talha abinin sesini duymak için izliyorum

• Olaybudur abi asla unutamıcam
    http://www.youtube.com/watch?v=Nv_c9puMMm0

Okunuşa dikkat :)

• Olaybudur abi asla unutamıcam
    http://www.youtube.com/watch?v=Nv_c9puMMm0

Okunuşa dikkat :)

• Bence harika olmuş sabırsızlıkla bekliyorum pc version steam denmi satılıcak lutfen bilgi verin

• PC'ye çıkacak mı?
  • quote:

Tebrikler RE yapan unsurları 3DS'den yan oyunu port yap , Seri olarak oyunu 600 kişilik ekip ile RE6 gibi gereksiz quik timelar ile PS2'de RE:outbreak serisinin kalitesini dahi yakalamayan oyunla seriyi sürdür...resiTANT evil bağladılar iyice

Babanın RE´si sanki.Adamlar satsın diye aksiyon koyuyor korku olsa sadece mature (+18) kitleye hitap edecek. buda kısıtlayıcı olacak tabi Re 6 ( +16) genel kitleye hitap etsinki satsın yani . Re Revelation nekadar hangi yaş gurubuna uygun bilmiyorum ama +16 vardır.

Sonra gider Bf Cod kavgas yaparsın. saten uyuzum senin yorumlarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

PC'ye çıkacak mı?

Evet, çıkacak. HD6950 ya da daha iyisi ekran kartı istiyormuş. Şu sistem gereksinimi kim yazıyor acaba?

http://store.steampowered.com/app/222480/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gesso -- 10 Nisan 2013; 3:31:01 >
  • aldığım maaşın 2 katını verip işe gitme re6 oyna deseler kabul edemezdim o derece kötüydü re hayranları için bi can tazeleme olacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

quote:

Babanın RE´si sanki.Adamlar satsın diye aksiyon koyuyor korku olsa sadece mature (+18) kitleye hitap edecek. buda kısıtlayıcı olacak tabi Re 6 ( +16) genel kitleye hitap etsinki satsın yani . Re Revelation nekadar hangi yaş gurubuna uygun bilmiyorum ama +16 vardır.

Sonra gider Bf Cod kavgas yaparsın. saten uyuzum senin yorumlarına.

Resident Evil 6
    Platform: Windows PC, PlayStation 3, Xbox 360
    Rating Category:
    [sizer=red]Sıcağı Sıcağına - Resident Evil: Revelations

Content Descriptors: Blood and Gore, Intense Violence, Nudity, Strong Language, Suggestive Themes

Kaynak:http://www.esrb.org/ratings/synopsis.jsp?Certificate=32344&Title=Resident%20Evil%206

Ne oldun yavru 1 şekil oldun, Sen RE6 Action'da nasıl action oynadığını sanmıyorum , ESRB M+17 ibaresi var korku olmadığı halde oyunun satması için Action yapıp Mature +17 derecelendirmesi alıyorsa sen neyden bahsediyorsun ,yanlış gelmişsin yavru ceylan çocuk parkı az ötede...

Yorumlarım seni uyuz yapıyorsa okumayacaksın , zorlamı okutuyorlar NaN , ilkokullu burda yorum okuyacağına Türkçe öğren cümle arası sadece nokta eklenmez. Klavye yerine telgraf mı kullanıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 10 Nisan 2013; 4:12:31 >

• Bu çıkana kadar Re6'yı bitiririm. Vasat zombi oyunlarını seviyorum :)

• restant evıl

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.