Şimdi Ara

EA, Yeni Bir NBA Konsepti Üzerinde Çalışıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     2011 senesinden bu yana NBA 2K serisini rakipsiz bırakan Electronic Arts, geçtiğimiz sene içerisinde bir oyun duyurmuş fakat bunu da iptal etmişti. Bugün gelen bir habere göre EA cephesi henüz pes etmemiş.
     
        Kotaku'nun aldığı haberlere göre EA Kanada, yeni bir NBA konsepti adına anketler yapmaya başlamış. Anketteki "yeni konsept" ibaresi kafa karıştırıcı olsa da yeni bir NBA Street veya NBA Jam oyunu görebiliriz. Ya da EA cephesi NBA Live serisinde köklü bir değişikliğe gidiyor olabilir. Bekleyip görelim.
     








  • 2K'ya da kızdım ama. Bir şirket, bu kadar uzun süre saf dışı bırakılmaz ki. Herifler kaportayı öyle bir yamultmuşlar ki, çözüm olarak yeni araç alıyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 2k´nin piyasayi silip supurecegi daha sega dreamcast icin cikardigi ilk Nba oyunundan belliydi.
  • neden hep nba? Bence hep avrupa liglerindeki takımlar (en azından euroleague) bulunmalı kurallara gelince de maç başlamadan önce avrupa mı amerika mı diye seçim yapardık. Bence bir efesle bir fenerbahçe ülkerle boston celtics karşısında oynamak keyifli olabilir. Tek sorun lisans o da ea'nin hep yatığı bir şey bence çok zor olmasa gerek

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a_e_b

    neden hep nba? Bence hep avrupa liglerindeki takımlar (en azından euroleague) bulunmalı kurallara gelince de maç başlamadan önce avrupa mı amerika mı diye seçim yapardık. Bence bir efesle bir fenerbahçe ülkerle boston celtics karşısında oynamak keyifli olabilir. Tek sorun lisans o da ea'nin hep yatığı bir şey bence çok zor olmasa gerek


    Aynen ne güzel söylemissin FIFA icin yaptigi anlasmalari biraz genisletip Avrupayi da dahil edebilir. Bence EA in tek sansi da bu. Yoksa 2K firmasi bu isi cok iyi biliyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.