Şimdi Ara

King Of The Road ı windows7 64 Bitte Çalıştırmak (Resimli Anlatım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
22.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arakadaşlar uzun uğraşlarım sonrasında King of the road oyununu windows 7 64 bitte sorunsuz çalıştıra bildim şimdi yöntemi sizle paylaşıyorum resimli olarak öncelikle oyunu netten iso şeklinde indirin ve sanal diskinize takarak kurun sonra sanal diskin içinde resimde işaretlediğim dosyayı bulun ve tıklayarak kurun sonra oyuna sorunsuz bir şekilde girebilirsiniz bu arada ilk menü ekranı bozuk gözüke bilir oyun sağlam şekilde çalışıyor

• Eline sağlık.
  • ekran kartıyla alakalı heralde atide çalışmıyordu nvidiada çalışıyordu bi bakayım yinede bende ati ekran kartı 64 bit win8 var deneyim olursa yazarım buraya.

edit: yok çalışmadı your computer does not have graphic card mı öle bişi diyor hala.nvidia olanlar denesin ati de çalışmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1OOOOOO -- 10 Nisan 2013; 12:03:38 >
  • Bu oyun hâlâ oynanıyor mu ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: George Jetson

ekran kartıyla alakalı heralde atide çalışmıyordu nvidiada çalışıyordu bi bakayım yinede bende ati ekran kartı 64 bit win8 var deneyim olursa yazarım buraya.

edit: yok çalışmadı your computer does not have graphic card mı öle bişi diyor hala.nvidia olanlar denesin ati de çalışmadı.

atiye bok atma bendede ati ekran kartı var ve çalışıyor direkt x in son sürümü yükle
  • şu an indiriyorum. umarım işe yarar. eğer çalışırsa dile benden ne dilersen
  • olmadı lanet olası
  • şu oyunu hd remake yapsalar aynı age of empires 2 yaptıkları gibi.
    "King of the Road HD Edition" adı ile, grafikleri biraz iyileştirip güncel işletim sistemleri ile uyumlu yapsalar, ne kadan güzel olur. gerçekleşmesi imkansız bir istek tabi bu. dünyanın sonu gelse yine yapmazlar böyle bişey.

offf sinirlerim bozuldu...allahını seven söylesin win7 64 bitte çalıştırmanın bir yolu yok mu bu oyunu??
  • arkadaşım ben de 64 bitte çalışıyor sadece dediğim şekilde yaptım ve oldu
  • benimde 64 bit win7 ultimate, ekran kartımda ATI HD5850 ama olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

benimde 64 bit win7 ultimate, ekran kartımda ATI HD5850 ama olmadı.

oyunu yüklerken üç seçenek çıkıyor maksimumu seçerek tekrar deneyin belki iso dosyanızda bozuk olabilir oyunu sanal cdden kurun ve cd takılı olsunn
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

benimde 64 bit win7 ultimate, ekran kartımda ATI HD5850 ama olmadı.

oyunu yüklerken üç seçenek çıkıyor maksimumu seçerek tekrar deneyin belki iso dosyanızda bozuk olabilir oyunu sanal cdden kurun ve cd takılı olsunn

zaten maksimum u seçmiştim ve sanal cd den kurmuştum. ama olmadı. bende evdeki eski xp makineye kurdum oyunu. ama istediğim zaman oynayamıyorum orda da
  • eğer win 7 64 bitte çalışmadığına inana varsa benimle irtibata geçsin ve team wieverden göstertiyim çalıştığını
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    sayın hüsami merhaba

king of the road la ilgili yazılarını donanım haber ve başka diğer sayfalarda okudum ve uyguladım ancak win 7 64 bitte oyunu bir türlü çalıştıramadım. your computer does not have graphic card hatası alıyordum ilk önce ancak daha sonra uyumluluk la denedim açar gibi oluyor ama açmadan kapatıyor her hangi bir aktivite yok birde aşağıda verdiğim linkteki uygulamaları uyguladım oda olmadı. Anlattıklarınız dışında başka bir uygulama yaparak oyunu açtıysanız bilgi paylaşmanızı bekliyorum iyi günler...

http://www.turktotalwar.com/index.php?topic=7389.0
  • arkadaşım ekran kartı sürücüsünü gülcelle sonra oyunu kaldır ve iso dosyası varsa sanal diske takıp ful kurulum yap daha sonra oyuna girmeden indeo video adlı uygulamayı kur o uygulamayı kurduktan sonra oyun zaten çalışacaktır
    ekran kartı güncel iso dosyasından oyunu en geniş kapsamıyla kurdum indeo yu yükledim oyuna girmeden diskte takılı oluyor ancak oyun açmıyor malesef çok özlem duyduğum bir oyun ama 64 bitte çalışmayacak sanırım...
  • 64 bitle alakası yok ben çalıştırıyorum dx ide kurun oyun içindeki bendekide 64 bit ve çalışıyor
    sayın hüsami

dx 8 var zaten içinde onuda yükledim kaç defa indeo denen program çalışmıyor yalnız onu fark ettim dll hatası veriyor acaba ondan mı ki? ekran ayarlarını 8 bite kadar destekler hale getirdim explorer.exe yi bile kapadım windowsu classic hale bile aldım yok çalışmıyor
  • verdiği dll hatası nedir onu resimli atarmısınız odll hatası konusunda bende çalışıyor çünkü
    indeo çalışmıyor dll falan diyor sanırım eklemek çalıştırmakla ilgili bir şey ama anlamadım çalışmıyor program
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.