Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Nokia 6280 Review By van_hoijdonk..!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Nokia 6280 Review By van_hoijdonk..! Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
van_hoijdonk

1 Haziran 2006; 13:59:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

İlk Görüş

Telefonun boyutu öyle aşırı derecede büyük değil ama çokta küçük değil. Orta boyda bir model diyebiliriz. Ağırlığıda pek hissedilmiyor. Telefonu elinize aldığımda sağlamlık hissini veriyor. Bu konuda N serisindeki gibi ben burdayım diyor.

Dış Görünüm

Telefonun Kasası dediğim gibi sağlam duruyor. Tuş takımı çok rahat mesaj yazarken rahat geldi. Yanlız orta menü yuşu biraz acayip geldi bana sankiy ok gibi ufacık bir temasta menüye giriyor. Yada biz diğer cihazlara alıştığımızdan bu sistem biraz değişik geldi bana.

Şarj

Bu konuda pek bişey diyemeyecem. 2 saat önce aldığımda tam doluydu bataryası. Kurcaladım sürekli mp3 radio vs derken değişmedi. Zaten 2 saatte pek değişeceğini sanmam. Ayrıca bataryası 3250'ninde kullandığı BP 6M. 3250'de 2 gün civarı giden bu batarya tahminimce java olduğundan dolayı 6280'de 3-4 gün civarı gider diye düşünüyorum.

Hafıza Kartı

Telefon mini sd kullanıyor. Kvk Garnatili cihazlardan 64 mb kart çıkıyor. Ayrıca dahili hafızasıda 6 mb yani telefonu aldığınızda 70 MB hafıza ile sahip oluyorsunuz. Ayrıca mini sd fiyatları ise çok pahalı değil. 1 GB: 80 YTL, 512 MB: 45 YTL gibi fiyatlara alınabiliyor.

Kamera

Telefonun kamerası arka kısımda yer alıyor. Kamerada aynı 3250'de olduğu gibi sadece 2 Megapixel yazıyor. Ne lens büyüklüğü var ne bişey hiçbirşey yazmıyor. Ama 3250'ninde bu tip bir kameraya sahip olduğunu düşünürsek 6280'in kamerası çok başarılı. Zaten aşağıda örnek resimler verecem ve bana çok iyi geldi kamerası. Zoom ise düzgün olarak yapılıyor (6630 ve N serisi gibi) Video 640*480 ve boyutu baya büyük olduğundan dolayı video çekmedim. Ayrıca telefonun flaşı çok etkili.

Speaker ve Kulaklık

Telefonun speaker'ı 6270'e ve 3250'ye göre kötü çünkü tek hoparlör mevcut. Piyasadaki birçok telefondan iyi çalıyor ama k750-3250 ve 6270'ten geri kalıyor. Ekolayzer pek kurcalamadım belki onunla değişebilir yüksekliği. Ama ses kalitesi gerçekten güzel stereo genişletme falan kendini belli ediyor.

Kulaklıkta 6270'in aynısı. Ama 3250 ve K750'den geri kalıyor fakat öyle çokta bir fark yok onuda belirteyim. Hs 23 kulaklık kullanıyor. Yeni çıkan telefonlarda bulunan 3.5 mm çıkış 6280'de mevcut değil.

Müzik Özellikleri ve Radio

Telefon müzik için tasarlanmamış ama müzik çaları gayet iyi. Stereo genişletme 3d ses gibi özellikler mevcut. Arka planda mp3 çalıyor tabiki.

Radio ise artık klasik. 20 kanal hafızası var hoparlör çıkışı radionun yeterli kulaklık ise aynı mp3'teki gibi gayet güzel çalıyor.

Yazılımda Bulunan Bug'lar

Telefonun versiyonu 3.60. En son 3.70 versiyonu çıkmış durumda. 2 saatlik telefonu kurcalamam sonucunda herhangi bir bug veya donma aksama telefonda görmedim.

Ve Resimler...!

Nokia N70-N90-3250-6270 ve 6280 İncelemeleri Yakında Yeni Telefon İncelemeleri İle Karşınızdayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 1 Haziran 2006; 14:01:02 >

Dreamboy

1 Haziran 2006; 14:09:24 

kardeş çok sağol ellerine sağlık çok güzel ve farklı bir inceleme olmuş her zamanki gibi
yine klasını konuşturmuşsun senden n80'i de böyle incelemeni bekliyoruz en kısa zamanda

Katibim:D.T.:23.04.1971

DH Sigara İçmeyenler Klübü
ugur67

Sisteme Gözat

1 Haziran 2006; 14:12:10 

guzel olmus..

askerde Hakkari Dag ve komando tugayı
1 gram uranyumun enerji potansiyeli 2,5 ton kömüre eşittir. Nükleer enerjiye karşı çıkmadan önce sadece gercekleri araştırın... Doğal kaynakları tüketmeyin...
FOREVER HWA OC TEAM
Al PaC

Sisteme Gözat

1 Haziran 2006; 14:16:31 

Eline sağlık. Güzel inceleme. Biraz daha detaylandırabilirsin.

Tek Adam

Alfredo James PaCino
[ TÛRÍ ]

1 Haziran 2006; 14:19:30 

van eline saglık guzel olmus 6280 aldın yani??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ TÛRÍ ] -- 1 Haziran 2006; 14:20:00 >

TuRaN.z

1 Haziran 2006; 14:23:52 

teşekkürler incelemen için.

--- LG KC910 Renoir ---
--- All in one ---

van_hoijdonk

1 Haziran 2006; 14:24:03 

Sağol Turi.

Pm attım.

klebinho

1 Haziran 2006; 14:38:59 

hoijdonk eline emegine saglık keske degistirilebilir kapak oldugunuda yazsaydın cok ii olurdu

korayhayirli

1 Haziran 2006; 14:59:05 

quote:

Orjinalden alıntı: klebinho

hoijdonk eline emegine saglık keske degistirilebilir kapak oldugunuda yazsaydın cok ii olurdu

hadi yaa. 6280 değiştirilebilir kapak mı? eğer böyleyse çok iyi benim için ya.

hayırlı olsun telefonun van...

Yılın dedesini izlemek isterseniz buyrun :). Ama maşallah demeyi unutmayın:)
http://www.youtube.com/watch?v=wdAkxBBcTdg
korayhayirli

1 Haziran 2006; 15:15:59 

tamam klebinho kardeş bizim forumda da yazıyorumuş kapak değişimi. az önce gördüm .
bayağı iyi oldu bu şimdi ya.

Yılın dedesini izlemek isterseniz buyrun :). Ama maşallah demeyi unutmayın:)
http://www.youtube.com/watch?v=wdAkxBBcTdg
van_hoijdonk

1 Haziran 2006; 16:47:28 

6280 değişebilir kapak değil KASA.!

6630-6230 gibi evde kendiniz dahi çıkartabilecekleriniz değiş-tokuş kapak. Ama 6680-n70 gibi veya 6280 gibi bu şekilde .çıkmayanlar kasası değişebiliyor. Kasa zaten tüm telefonlarda değiştirilebilir.

Teşekkürler arkadaşlar.

soylu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Haziran 2006; 16:55:06 

güzel telefon,ve hayırlı olsun(aldınsa)6280 oldukça beğendiğim nokialardan biri
tasarımını,fotosunu,ve videosunu beğeniyorum.
kurdaki bu ani çıkış olmasa,n93 bekleyene kadar alır,kullanırdım

vivitar x30
:::Banner:::

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

1 Haziran 2006; 16:55:46 

Ya bi de 5-10 sn video çekip koysana. Çok merak ettim

IMZANIZ KURAL DIŞI DEĞİLDİR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
van_hoijdonk

1 Haziran 2006; 17:08:01