Şimdi Ara

Japon üreticilerin 6 inçlik ultra ince panellere ağırlık verdiği belirtiliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Japon üreticilerin 6 inçlik ultra ince panellere ağırlık verdiği belirtiliyor





     Geçen yıl 4.5-4.8 inçlik ekran taşıyan üst seviye akıllı telefon modelleri yaygın olarak pazarda boy göstermeye başlamıştı. Bu yıl ise 5 inçlik ekran boyutları üst seviye akıllı telefon modellerinde boy göstermeye başladı. Yaygın görüş ise 5 inç ve 5.5 inç arası boyutlardaki akıllı telefonların bu yıl en çok tercih edilecek modeller olacağı yönünde.




    Tayvanlı tedarik zinciri firmalardan gelen habere göre Japon mobil ekran üreticileri, sonbahar dönemi için 6 inçlik ultra ince paneller geliştirmek için çalışmalara başladı.




    Japan Display, Sharp, Panasonic gibi firmaların arasında olduğu bu üreticiler, yılın sonlarına doğru 6 inç ve üzeri boyutlara sahip akıllı telefon modellerinin yaygın olarak kullanıma sunmasını bekliyor. Özellikle Samsung'un Note serisiyle büyük ekranlı modelleri tüketiciye sevdirmesi, Huawei gibi firmaların 6 inç civarında boyutlarda modeller pazara sunması, üreticilerin trendin gelecek sene de artarak devam edeceği yönündeki beklentilerini artırıyor. Acer da bu yıl 10 milyon büyük ekranlı telefon satışı planlıyor.




    Samsung'un iddia edilen 5.9 inçlik ekrana sahip Galaxy Note 3 modeli ve 6.3 inçlik Galaxy Mega modeli, Huawei'nin 6.1 inçlik Ascend Mate modeli, Sony'nin iddia edilen 6.4 inçlik modeli, Çinli üreticilerin 6 inçlik boyuta sahip farklı akıllı telefon modelleri yılın sonlarına doğru pazarı domine etmeye başlayacak ve pek çok üretici daha iddialı modelleriyle pazara girecek. Bu bakımdan panel üreticilerinin de kendilerini taleplere hazırlamak istediği görülüyor.




     







  • yakinda heryer ekran olcak bu neyin kafasi

  • Demek ki yeterince şikayetçi değiliz bu dev mobil ekranlardan.

  • Saçma bir furya.Gelişmeye karşı değilim ama insan elinin bir sınırı var ve her durumda telefonu iki elle kullanmak mümkün olmuyor.Üreticiler baktı ki büyük ekran gidiyor, her seride ekranları büyütüp sürmeye başladılar piyasaya.Bunlar üstüne çalışmak yerine nasıl daha ince telefon yaparız diye çalışsalar çok daha hoş olur bence.

  • 4.5 inch bence sınırdı,aldı başını gitti adamlar.

  • yok artık lebron james, kardeşim abrtmayın artık iyi güzel hoş da yakında sırt çantasında taşıyacaz bu telefonları herhalde. "Mobile phone"un mobiline(taşınabilirliğine) ne oldu?

  • bu telefonların ekranlarını daha ne kadar büyütecekler merak ediyorum..

  • Bu tür ebatlar sattığı sürece üretim devam edicektir.5" ekranların satışı gayet iyi.ki samsung ilk note çıkardığında arkasından diğer şirketlerde 5" ekranlı modeller piyasaya sürmeye başladı.şimdi 6" ve üstü deneniyor eğer tutarsa şirketler bu yönde devam ediceklerdir.Anlamadığım nokta bunun bize ne zararının dokunduğudur,forumda bir isyandır gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun ebatları büyümeden sadece ekranın büyümesinin kimse için bir problem olacağını sanmıyorum. Galaxy S4'de olduğu gibi.

  • hayır anlamadığım neden sadece en büyük ekranlı telefonlar üst seviye cihazlar olmak zorundalar, üst düzey bişey almak istesek (htc one dışında) şuan 5 inç den başlıyor.şahsen 4.3'' - 4.7'' arası da donanım olarak üst düzey modellerin olması gerektiğini düşünüyorum.

  • çok incelikte kurtarmıyor maalesef
    artık ebatlar 4.3 4.5 olsun varsın biraz kalın olsun
    batarya iyi olsun

  • quote:

    Orijinalden alıntı: | OMG! |

    4.5 inch bence sınırdı,aldı başını gitti adamlar.


    Arkadaşa katılıyorum. 4,5 inch 1680x1050 çözünürlük (400 ppi) sunan bir cep daha performanslı olurdu. Bu özellikten fazlası gereksiz aslında ama tüketim çılgınlığı işte Firmalarda inadına rakamlara oynuyor, bizlerde koşa koşa gidip alıyoruz. Sonra forumlarda birbirimize giriyoruz. Yok şu daha iyi yok benimki daha büyük:) 400 ppi'dan fazlasını görebilen insan gözü yok:) Biraz da Batarya olayına el atın evrensel bir şarj cihazı ile daha performanslı batarya geliştirseler yaa anca rakamlara oynayın:)

  • 7 ich'e kadar devam eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.