Şimdi Ara

PDf Den İstediğim Sayfayı Ayırma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
64.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elimde 5 10 tane pdf var bunları nasıl ayırabilrim

• Bastırmak için mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Bastırmak için mi ?

evet
  • chrome ile aç.Yazdır de.Kaydedeceğin sayfaların numarasını falan yaz.Yazıcı yerine pdf olarak kaydet de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi yazicindan yazdiracaksan eger yazdir butonuna tikladiktan sonra hangi sayfayi yazdirmak istedigini secebiliyorsun.

• pdf yi hem o sayfadan ayırıp hemde kaydeden program istiyorum çünkü pdf flas atip başka bi yerden çıkdı alacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nitro 8 aradığın program.

• Aradigin program Foxit Pdf Editor.
    Yalniz program Ucretli tabi arasan full bulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

pdf yi hem o sayfadan ayırıp hemde kaydeden program istiyorum çünkü pdf flas atip başka bi yerden çıkdı alacağım

O zaman foxit reader kullanicaksin.

Ya da adobe pro. Tabi ilaclisini bulman lazim.

• bilmeyenler için fark bi yerden buldum pdf siplitter ve merge diye bi program var onla yapılabiliryor hem yapması diğerlerinden çok daha kolay sayfaları yaz kaydet de iş bitmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

bilmeyenler için fark bi yerden buldum pdf siplitter ve merge diye bi program var onla yapılabiliryor hem yapması diğerlerinden çok daha kolay sayfaları yaz kaydet de iş bitmiştir

Kastırmasaydın o kadar. Adobe bu işi yapıyo demiştik hoca :)

PDf Den İstediğim Sayfayı Ayırma
  • Üstteki arkadaş da koymuş ama istediğin sayfaları ve sayfa aralığını yazdırabiliyorsun.
  • benim yukarda dediğim programı indir kur adobeden daha basit ben dediğim gibi hem ayıracak hemde kaydedecek flash atip başka bi yerde çıktısını alacağım dedim ve o program çok işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamın feryadı

chrome ile aç.Yazdır de.Kaydedeceğin sayfaların numarasını falan yaz.Yazıcı yerine pdf olarak kaydet de.

Süper pratik
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    1 sene geçmiş ama onun yerine direk kopyalasaydınız sonra çıkartacağınız yerde açıp bunu yapsaydınız nasıl olurdu?
  • adamın feryadı kullanıcısına yanıt
    çok işime yaradı saol
  • Pro Extended ile yapabilirsin. Ya da direk ac yazici olarak Adobe PDF sec ayirmak istedigin sayfayi yazdiracagin sayfa olarak belirle ve teker teker ayir istedigin sayfalari. Sonra eher Pro Extended var ise bunlari tek bir PDF de istedigin siraya gore birlestirebilirsin
  • pdfsam programı işini görecektir. Sayfa ayırma, farklı pdf dosyalarını istediğin sıraya göre birleştirme gibi çeşitli işlevleri var... hemi de beleşşşşş
    Ayrıca primopdf ile istediğin sayfayı yazdırarak o sayfayı ayrı bir pdf dosyası haline de getirebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 23 Ekim 2014; 18:03:24 >
  • farkli bir soru ama forumda bulamadim cevabini.

20 tane diyelim acik olan adobe pdf dosyalarini ayni anda hepsini farkli kaydet gibi bir secenek var mi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.