Şimdi Ara

Sonunda ASUS W3J ve Resimler&Testler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Asus W3J
    14" WXGA Splendid Parlak Ekran
    Dual Core T2400 (1.83)
    Wireless+Bluetooth
    Dvd Writer
    80 Gb 5400dd TPM li Hdd
    1 Gb Ram (533 ne yazık ki 667 için doların düşmesi lazım)
    Ati Rodeon X1600 256Mb(445@445)
    8 Cell bataryasıyla beraber 2.2Kg aynı anda iki bataryada takılabiliyormuş.
    Testler yorumlar fotoraflar daha sonra:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolgezer80 -- 2 Haziran 2006; 1:15:17 >

• hayırlı olsun
    tam düşündüğüm özellikler bir arada,

14" ekran,
    çift işlemci,
    x1600 ekran kartı,

süper bilgisayar 14" olması özellikle çok iyi bana 15.4" laptop büyük ve ağır geliyor sıkıldım taşımaktan.(acer 5024 benimki)

ayıptır sorması ne kadar tuttu ve nerden aldın?
    test sonuçlarını ve ayrıntılı incelemeni bekliyorum.
  • Teşekkürler.
    Aslında Düşündüğümden çok daha pahalıya mal oldu Vatan Bilgisayardan aldım.Ürüne hiçbir yerde ulaşamayınca Boğaziçiyle görüştüm.Onlar Vatan da kalmış olabilceğini söylediler.Vatan da kalan 5 bilgisayardan birini ben aldım.

Normalde 1730 1750 usd olan notebook 1850 +kdv gibi mal oldu...(doların gözü kör olsun :-( )
  • Hayırlı olsun güle güle kullan. PcMark testlerini yapıp sonuçlarını yazabilirmisin

quote:

Orjinalden alıntı: Yolgezer80

Teşekkürler.
    Aslında Düşündüğümden çok daha pahalıya mal oldu Vatan Bilgisayardan aldım.Ürüne hiçbir yerde ulaşamayınca Boğaziçiyle görüştüm.Onlar Vatan da kalmış olabilceğini söylediler.Vatan da kalan 5 bilgisayardan birini ben aldım.

Normalde 1730 1750 usd olan notebook 1850 +kdv gibi mal oldu...(doların gözü kör olsun :-( )
  • Sistemi aldığım haliyle yükledim ama nedense sonuç alamadım

Ama 3d Mark 2005 testi yaptım Sürücü No: Driver Packaging Version 8.204.1-060110a-030194C

Standart (450@450) : 3938 Puan
    Low O.C. (470@470) :4152 Puan
    Omega vs yüklenirse normali elki 4100 e ulaşır

Super pi Mod (1.4):
    33.5 sn

Sistemde çok uygulama yüklü şu an.
  • Yolgezer hayırlı olsun aleti gördüm gerçekten güzel bir makina biraz pahalıca ama şu anda alınabilecek iyi seçeneklerden.

Güle güle kullan toshibayı neden tercih etmedin?
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=UN002TOS34
    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=UN043TOS69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ham-Solo -- 1 Haziran 2006; 9:12:44 >

• Aslına bakarsanız w3J ye ulaşmak zor olunca cazibesi arttı sanırım:-),
    Diğer faktörde yan yana iki makineyi görünce Aynı özeliklerde küçük ve nisbeten hafif olanını almayı tercih ettim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Genel olarak ilk test sonuçları:

Sandra version:2005.10.10.69
    Super Pi sse3
    3d Mark 2005 (450@450)

İlk Sonuçlar

Vee İlk Fotoraflar...

Asus W3J Fotoları :Rapid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolgezer80 -- 2 Haziran 2006; 0:04:10 >
  • Verdigin bilgiler icin tesekkurler.ben hp ze 5600 kullaniyordum fakat agirligi , son gunlerde cok seyahat etmeye baslamam nedeniyle cok sorun olmaya basladi.bunu kardesime verdim ve 14'' laptopa gecmeye karar verdim.Aklimda iki model var.Birisi bu senin aldigin Asus w3j digeri acer 5562 .Asus w3j kagit uzerinde daha iyi gorunuyor.Ama Asus markasini hic tanimiyorum.cevremde hic kullanicisi yok.Dolastigim sitelerdede ozellikle ekranindan cok sikayet var.Kirmizi cizgi olusmasi ve belli bir acidan bakmazsan goruntu netliginin kaybolmasi gibi.Ayrica dvdninde cok gurultulu ve sarsintili calistigini okudum.Sikayetler bu model hakkinda degildi.Asusun baska modelleri hakkindaydi.Ama acikcasi daha iyi ozelliklere sahip olmasina ragmen tirstim bu yuzden.Sen aldigina gore daha onceden bir arastirma yapmissindir.Asagiya acerin ozelliklerini aktariyorum.Su anda kulanmaya basladigina gore asus hakkinda bir tecrubende var .Bu konuda bana yardimci olabilirmisin.hangisini secmek daha dogru sence.Bu konuda fikri olan baska arkadaslarinda yardimlarini bekliyorum.Birde acerde wireless 2200bg 802 b/g. asusta ise 3945 abg (802 a/b/g) bu iki sitemin performans olarak ne gibi farki var.Selamlar.

Acer aspire 5562 wxmi
    islemci :centrino duo coreT2300 1.66GHz(1.66GHz*2/2mb cache 667 Mhz fsb)
    bellek : 1024 2*512 ddr2 max 2 gb
    ekran karti: ATI mobility radeon*1400 128-512 gddr2 pcie * 16 vga
    ekran: 14.1 wxga crystalbrite tft lcd 1280* 800 magnezyum alasim kapak
    Optik: dvd+/- super multi double layer
    bluetooth :var
    kart okuyucu:5 -in-1 kart okuyucu
    wireless 2200bg 802.11b/g
    diger:Intel 945pm express yonga seti,1.3 megapiksel orbicam cmos entegre camere,8 hucreli li-ion pil,Quick charge teknolojisi,fax modem,gigabit ethernet,4*usb2.0,vga,s-video,fir,1394 firewire portlari,pc,cart slot,express card/34 slot,5
    isletim sistemi:windiws xp home tr
    agirlik:2.38

• quote:

Orjinalden alıntı: barabar

Verdigin bilgiler icin tesekkurler.ben hp ze 5600 kullaniyordum fakat agirligi , son gunlerde cok seyahat etmeye baslamam nedeniyle cok sorun olmaya basladi.bunu kardesime verdim ve 14'' laptopa gecmeye karar verdim.Aklimda iki model var.Birisi bu senin aldigin Asus w3j digeri acer 5562 .Asus w3j kagit uzerinde daha iyi gorunuyor.Ama Asus markasini hic tanimiyorum.cevremde hic kullanicisi yok.Dolastigim sitelerdede ozellikle ekranindan cok sikayet var.Kirmizi cizgi olusmasi ve belli bir acidan bakmazsan goruntu netliginin kaybolmasi gibi.Ayrica dvdninde cok gurultulu ve sarsintili calistigini okudum.Sikayetler bu model hakkinda degildi.Asusun baska modelleri hakkindaydi.Ama acikcasi daha iyi ozelliklere sahip olmasina ragmen tirstim bu yuzden.Sen aldigina gore daha onceden bir arastirma yapmissindir.Asagiya acerin ozelliklerini aktariyorum.Su anda kulanmaya basladigina gore asus hakkinda bir tecrubende var .Bu konuda bana yardimci olabilirmisin.hangisini secmek daha dogru sence.Bu konuda fikri olan baska arkadaslarinda yardimlarini bekliyorum.Birde acerde wireless 2200bg 802 b/g. asusta ise 3945 abg (802 a/b/g) bu iki sitemin performans olarak ne gibi farki var.Selamlar.

Acer aspire 5562 wxmi
    islemci :centrino duo coreT2300 1.66GHz(1.66GHz*2/2mb cache 667 Mhz fsb)
    bellek : 1024 2*512 ddr2 max 2 gb
    ekran karti: ATI mobility radeon*1400 128-512 gddr2 pcie * 16 vga
    ekran: 14.1 wxga crystalbrite tft lcd 1280* 800 magnezyum alasim kapak
    Optik: dvd+/- super multi double layer
    bluetooth :var
    kart okuyucu:5 -in-1 kart okuyucu
    wireless 2200bg 802.11b/g
    diger:Intel 945pm express yonga seti,1.3 megapiksel orbicam cmos entegre camere,8 hucreli li-ion pil,Quick charge teknolojisi,fax modem,gigabit ethernet,4*usb2.0,vga,s-video,fir,1394 firewire portlari,pc,cart slot,express card/34 slot,5
    isletim sistemi:windiws xp home tr
    agirlik:2.38

evet söylediğin gibi asus'un işlemcisi ve ekran kartı daha iyi,
    özellikle ekran kartları arasında çok fark var, bende hiç asus kullanmadım o yüzden bahsettiğin şikayetleri hiç bilmiyorum,
    ama bence bu tür şikayetlerlerden genel bi sonuç çıkarılmamalı, bir modeline özgü olabilir hatalar ve şikayetler.
    çünkü asus da iyi bir markadır ve kaliteli laptopları var.

ikisi arasındaki işlemci farkı bence pek önemli değil, en büyük fark ekran kartında, eğer oyun düşkünü biriysen asus çok daha mantıklı, ama arada bir oynarım diyorsan acer al hem arada fiyat farkı da var.

• İyi günler,

Kendi deneyimlerime göre anlatmaya başlayabilirim.Notebook markası olarak Asus u hep Fiyat /Performans Oranı Ortalamanın üstünde ürünleri olan bir marka olarak görmüşümdür.Notebook kısmına gelince kendi Ailemde Asus Marka Notebook Kullanan 3 Kardeşim (baya çok değil mi:-) ) var.En eskisi Asus M6000 en yenisi de V6V(c).En eski notebook un durumuna bakarsam Monitöründe klavyesinde sorun yok(bahsettiğiniz renk kayması vs).Dvd Writer biraz sesli Ama hem zaman fakörü hem teknolojisi açısından doğal bir sonuç.Kasa kalitesi açısından baktığımda Geçirdiği 3 yılın izlerini taşıyor bilmiyorum başka bir markada aynı (eskimişlik diyeyim) olurmuydu.Ama fonksiyon açısından sorunsuz gidiyor.

Diğer makinelerde ilk yıllarını doldurdular,sorunsuz çalışıyorlar.

Kendi Makineme bakarsam,şimdilik Fan sesi duyulmuyor (sesiz ortamda da dinledim),Dvd sürücü sesiz sayılır.Eklanıda beklediğimden daha iyi....

Bahsettiğin wireless kartları bakımnından ise Kesinlikle 3945 güncel yeni model Acer Nasıl diğerini koydu bilemiyorum.

Acer de çok iyi markadır.Avrupada Marka imajı açısından daha öndedir.Firma geçmişleri açısından benzer hatta belkide Asusun daha çok pc sattığını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolgezer80 -- 2 Haziran 2006; 10:52:20 >

• Yolgezer resim göremiyorum sanırım unuttun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ham-Solo

Yolgezer resim göremiyorum sanırım unuttun...

http://rapidshare.de/files/21970343/ASUSW3J.rar.html

burdan indireceksin,
    siteye gir en altta free'ye bas,
    yeni sayfada geri sayım başlayacak onu bekle,
    sonra bi resim çıkıcak o resimdekileri yanındaki kutucuğa yaz indirmeye başla.
  • Teşekkürler Mag
    Resimleri küçültmek zorunda kaldım kaliteleri düştü ama gönderebilmek için yaptım:-)
    Merak ettiğiniz bir şey olursa buradayım.

Resimler için ayrıca
    Asus W3J
  • Kendi bilgisayarının fotolarını yüklesen daha makbüle geçer...
  • Göndermiştim zaten

*** lar rapid share

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yolgezer80 -- 2 Haziran 2006; 14:34:50 >
  • sanırım rapid te bi hata yada bende bı hata var. sayfaya ulasılamıyor. neyse hayırlı olsun guzel makına.
  • Başka bir çözümünü bulmaya çalışayım o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MAG

quote:

Orjinalden alıntı: Ham-Solo

Yolgezer resim göremiyorum sanırım unuttun...

burdan indireceksin,
    siteye gir en altta free'ye bas,
    yeni sayfada geri sayım başlayacak onu bekle,
    sonra bi resim çıkıcak o resimdekileri yanındaki kutucuğa yaz indirmeye başla.

bi sorun yok çalışıyor rapid,
    önce linki kopyalayın sonra internet explorer'a yapıştırın ve yazılanları yapın.

• evet beyler core duo 1.6 ghz ile 1.8 ghz

CORE DUO 1.66GHZ

33sn super pi 1m

CORE DUO 1.83GHZ

31sn super pi 1m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maybera -- 2 Haziran 2006; 21:59:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.