Şimdi Ara

Torment'in Kickstarter Bağış Süreci Sona Erdi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Planescape: Torment'in arkasındaki isimlerin yeni projesi Torment: Tides of Numenera, bir ay süren Kickstarter bağış toplama sürecinin sonuna geldi. Inxile Entertainment, oyunun bağış sürecinden alnının akıyla ayrıldı.
     
        900 bin dolar hedefiyle yola çıkan Torment'in Kickstarter projesi, 4.3 milyon dolar topladı. Henüz oyunun Kickstarter sayfasında 4.188 milyon dolar görsek de, işin içine PayPal ve diğer ödemelerden gelen bağışları ekleyince 4.3 milyona kadar ulaşılıyor. Artık oyuna bağış yapanların tek yapması gereken 2015'e kadar oyunu ve haberlerini beklemek.
     








  • bı kickstarter olayı bizdeki sahadet zinciri olayına döndü sanki:)) 900 bin hedef liyorlar 4.3 milyon dolar topluyorlar..hadi hayırlısı umarım yakın bir zamanda bu projeler patlayıp rafa kaldırılıp insanları mahdur etmezler..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ulan içine etmişsin türkçenin..
  • O kadar paraya karşılık izometrik olmasa da biz de oynasak. Hikaye çok çok çok iyi olursa gene de oynanır belki ama şöyle Üçüncü Kişi görüşünden bol sinematikli sağlam hikayeli bir oyun olsa ne güzel olurdu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.