Şimdi Ara

Criterion Games'ten 2013'te Yeni Bir Yarış Oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Need for Speed serisinin son oyunlarını geliştiren ve Burnout serisinin yaratıcısı olan Criterion Games'in yeni bir yarış oyunu üzerinde çalıştığına yönelik söylentiler daha önce ortaya çıkmıştı. Şimdi de bir Criterion yetkilisi Twitter üzerinden bu durumu onayladı.

Criterion Games'te yaratıcı yönetmen koltuğundaki Alex Ward oldukça iddialı ve ilginç bir açıklama yaptı. "Harika bir takımla, bir başka harika gün, bugünlerde harika bir şeyler üzerinde çalışmak"

Bakalım Need for Speed serisini özünden saptırmakla suçlanan, Burnout serisinden de bir süre uzak kalan Criterion Games ne tür bir yarış oyunu üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

• Yeni Burnout bekliyoruzzz

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hot pursuit harikaydı
    black box ın yaptığı the run hot pursiut e çok benziyordu ve harikaydı
    most wanted ise saçma sapan iğrenç bir burnout kopyasıydı
    kusura bakmasınlar ama most wanted gibi olucaksa hiç olmasın daha iyi

• Criterion'un hot pursuit oyunu güzeldi onun yenisini yapsalar iyi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

Criterion'un hot pursuit oyunu güzeldi onun yenisini yapsalar iyi olacak
    Criterion'un 2010 model Hot Pursuit'u harikaydı ve bana göre son yıllarda çıkan en başarılı NFS oyunuydu.
    The Run'ı hiç beğenmemiştim,kamyon mu sürüyorduk,yoksa Lambo mu belli değildi.

NFS:Most Wanted 2012 ise,benim için Hot Pursuit'den daha iyi bir oyun değildi.
  • NFS:Most Wanted 2012 oyununun içine eden firmayı tebrik ediyorum yeni oyunda başarılar diliyorum..!

• ya arkadaş yaptığınız oyunun adı illa nfs olmak zorunda mı tamam artık bıraksınlar bu seriyi yeni bir isim bulup oradan yollarına devam etsinler nfsye yakışır şekilde oyun yapacaklarsa o zaman lafım yok ama sanmıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her sene çöp gelmesinden sıkıldı herkes.
    Bari Burnout yapın nerde o PS2 deki burnoutlar.

• Yeni Hot Pursuit bekliyoruz...

• Yeni Underground bekliyoruz...

• Criterion defol git.Blackbox'u isteriz.NFS ruhu Blackbox'ta.O kadar.

• La Underground 3 cikartın isterseniz 5 sene oyun yapmayın

• ya arkadaş Most Wanted gibi bir efsanenin içine etti bu firma...umarım Underground 3 gibi bir fantezi düşünmezler.
  • Burnout Paradise ile son güzel oyununu yaptı bence criterion ondan sonra nfs yi aldı ve katletti :D

• quote:

Orijinalden alıntı: furillajooy

Burnout Paradise ile son güzel oyununu yaptı bence criterion ondan sonra nfs yi aldı ve katletti :D
    NFS serisine devam edecek ise son çıkan Most Wanted yerine 2010 yılında çıkarttıkları Hot Pursuit benzeri oyunlar ile devam etsinler ya da en temizi yıllardan beri başarılı bir şekilde yaptıkları Burnout serisini devam etttirsinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

NFS serisine devam edecek ise son çıkan Most Wanted yerine 2010 yılında çıkarttıkları Hot Pursuit benzeri oyunlar ile devam etsinler ya da en temizi yıllardan beri başarılı bir şekilde yaptıkları Burnout serisini devam etttirsinler.

Alıntıları Göster
  • Criterion grafik olarak gerçekten bu işte çok iyi ama NFS serisini bize sevdiren BlackBox oldu diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Criterion grafik olarak gerçekten bu işte çok iyi ama NFS serisini bize sevdiren BlackBox oldu diyebilirim.
    Burnout'u kasmaktan oynayamadım. Düzelir artık umarım.
  • yol çevre ve araç tasarımlarından ve renklerden yeni bir burnout kokusu alıyorum.

• size şu kadar söyliyim criterion games sadece burnout yapsın nfs ye dokunmasın içine sıçtı serinin hiç bir oyunu başta grafik olarak ağızlar açık kalıyo ama blackbox un yaptığı hiç bi oyun kadar criterion games o tadı vermedi bence nfs serisini daha fazla rezil etmeden gitsinler başka bi oyun yapsınlar nfs blackboxun işi criterion unun değil ben bunların oyunları kadar rezil bi oyun oynamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.