Şimdi Ara

Türkiye, MessageMe'nin en çok indirildiği ülkeler arasında yer alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  

    Analiz şirketi Distimo, mobil veri üzerinden işleyen SMS haberleşme uygulamalarının arasına yeni katılan MessageMe ile ilgili birtakım istatistikleri kamuoyuyla paylaştı.




    MessageMe'nin Appstore istatistikleri üzerinde duran analiz şirketi, uygulamanın ilk sekiz gününde ABD Appstore'da günlük 40 binlik indirilme sayısıyla büyümeye başladığını belirtiyor. Sekiz günlük bu sürecin sonunda günlük indirilme sayısının 4 bine kadar düştüğü belirtilen uygulamanın günlük 85 bin indirilme sayısı ile İngiltere'de zirve yaptığı ifade ediliyor. Distimo'nun belirttiğine göre MessageMe'nin indirilme rakamları, Google Play'de de benzer bir seyir izliyor.




    MessageMe'nin en çok indirildiği ülkelere baktığımızda Apstore'daki toplam indirmelerin yarısını oluşturan ABD ve İngiltere'nin ardından Türkiye ve Suudi Arabistan geldiği görülüyor. Uygulamanın Google Play üzerinden en çok indirildiği ülkelere baktığımızda ise, Türkiye %35'lik bir oranla ABD ve İngiltere'yi geride bırakarak birinci sıraya yerleştiği gözlerden kaçmıyor.


     

    İndirilme oranlarına baktığımızda MessageMe, ülkemizde birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir haberleşme uygulaması haline gelmiş olsa da, WhatsApp ve Facebook Messenger gibi oldukça geniş bir kullanıcı kitlelerine sahip uygulamalar karşısında neler yapabileceğini ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.  

     








  • nerdesin aşkım burdayım aşkım nerdesin aşkım şurdayım aşkım

  • twitterde şurda burda pin paylaşıp duruyorlar.. ne amaçla kullanıyorlar belli değil
  • Ne kadar abaza bir millet oldugumuzun birebir gostergesi.

    Tanimadigini cep numarasi istemeden sosyal medya yoluyla ekleme ozelligi getirip dunya abaza nufusunu basariyla kullanmayi akil ettigi icin tebrik etmek lazim yapimci firmayi , dogru yerden giris yaptilar.
  • Türkiye değil de İngiltere Finlandiya da mı en çok indirilen olacak? Tabiki Türkiye, Hindistan gibi abazlığın açlığın dibindeki ülkelerde en çok bu indirilecek,

    play storeda ilk 20 indirmenin 5 tanesi adult içerik olan ülkeden düzgünce skype kullanmasını bekleyemezsin,

  • Geri kalmişlıgımızı göstermişiz yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.