Şimdi Ara

Avrupa'da Monster Hunter 3 Ultimate'e Yoğun İlgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Wii U için oyun sayısının yetersiz olduğu ve son dönemlerde çok fazla oyunun piyasaya çıkmadığı konusunda oyuncuların yakınmalarını sık sık görüyoruz. Bu durum konsolun satışlarını da olumsuz etkiliyor. Buna karşın oyuncular kaliteli yapımlara yoğun ilgi gösteriyor gibi. Monster Hunter 3 Ultimate de bunun kanıtı olarak görülebilir.

Nintendo Avrupa başkanı Satoru Shibata'nın açıklamasına göre Avrupa'daki çoğu perakende satış noktasında Monster Hunter 3 Ultimate tükenme noktasına geldi. Önümüzdeki haftadan itibaren oyunun Wii U sürümünün stokları yenilenecekken, 3DS stokları ise Nisan ortasında yenilenecekmiş. 

Oyunun kutulu sürümünü bulamayanlar için bir hatırlatma: Monster Hunter 3 Ultime'in Wii U ve 3DS sürümleri konsolların e-shop mağazalarında da satılıyor.

• 3DS surumu cozunurluk disinda Wii U surumu ile ayni. Ben 3DS'de CPP ile oynuyorum. Inanilmaz olmus hani 3DS resmen cok buyuk bir oyun. Kacirmayin arkadaslar.
  • Oyunu psp'de oynuyorum ingilizcem 0 takıldımkmı tam takılıyorum oyunda.Fakat bu kadar keyifli ve eğlenceli bir oyun oynadığımı hatırlamıyorum.Oyun sizi içine çekiyor avcı gibi düşünmeye başlıyorsunuz.Heleki yanınızda 1-2 arkadaş varsa beraber oynarsanız çok daha keyifli oluyor.Şu monster hunter serisi capcom'un elindeki en muhteşem oyun fakat onuda sadece mini konsollara çıkartıyor.Bir tane ps3'e çıkardı oda psp'den port ingilizce dil desteği yok.Bir tanede pc'de de mmo'su var ama ücretli ve ondada ingilizce desteği yok malesef :(

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.