Şimdi Ara

HepsiBurada 100 TL HEDİYE ÇEKİ - Baharın Gelişini Kutluyoruz 6-10 NİSAN (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
6
Favori
16.369
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25-28 mart icin ben de mesaj atmistim; burda uyaranlardan birisi de ben idim, hani basinizi agritabilir diye. gunu geldiginde kontrol ettim ve tanimli hicbirsey goremedim, mail attim; cek bugun tanimlandi, ancak 28-28 mart kampanyasi diye birsey yaziyor, gorunen o ki musteri temsilcileri elle tanimliyor cekleri. halen daha cek yok ise mesaj yollayin, sabirli olun.
  • bi hesabıma yatmı diğer hesabıma yatmamış kafalarına göre takılıyorlar yine yaptılar yapacaklarını
  • 25-28 Mart kampanyası çekleri benim ki gibi halen aktif olmayan var mı?
  • sürekli mesaj at benimde hesabıma yüklemedi henüz
  • hepsiburada BAHARIN GELİŞİ dedi ama

HALA BAHAR AYLARI gelmediği için çek yüklemiyor

baksanıza hava hala kış ayları gibi.

yaz ayı direkt girer HBden çek-mek yok üzerine yattılar anlaşılan
  • Benim çekim halen yüklenmedi
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3953

25-28 Mart çeklerini daha yeni kontrol edebildim, çek tanımlanmamış. Mesaj attım. Bekliyorum.
  • 25-28 mart çekleri tanımlanmadı , bununla ilgili mesaj atmıstım 2 gün önce cevap gelmiş , gelen cevap şu şekilde ;

Konu hakkında ilgili departmana bilgi verilmiştir kısa süre içerisinde kontrol sağlanacaktır.
    Kampanyanın ekran görüntüsünü veya kampanya ile ilgili linki tarafımıza iletmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

ekran görüntüsü elinde olan varsa atabilirmi bana , gönderiyim direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGURUM79

25-28 mart çekleri tanımlanmadı , bununla ilgili mesaj atmıstım 2 gün önce cevap gelmiş , gelen cevap şu şekilde ;

Konu hakkında ilgili departmana bilgi verilmiştir kısa süre içerisinde kontrol sağlanacaktır.
    Kampanyanın ekran görüntüsünü veya kampanya ile ilgili linki tarafımıza iletmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

ekran görüntüsü elinde olan varsa atabilirmi bana , gönderiyim direk

Ben ekran görüntüsü de attım dönmediler.
  • forumda buldum linki gönderdim şimdi , herkes msj atarsa müşteri hizmetlerine sanırım daha hızlı çözüme ulaşılır diye düşünüyorum.
  • Bana linki müşteri hizmetleri kendisi atmıştı. Ne yapmaya çalıştıklarını anlayamadım açıkçası.

Linkte bu;

http://www.hepsiburada.com/Liste/CustomProducts.aspx?eid=3953

• ekran görüntüsünü de yolladım

her bir yaptığımı bilgiyi de sipariş no.yu da ilettim

bu HB tam öküz! anlayamıyorlar mu ne alakasız 2 kelime cevapla müşteriyle ilgilendiklerini sanıyorlarxsonçta çekleri tanımladık diyorlar ÇEK MEK YOK ORTADA hesapta
  • Biraz önce şikayetvar'a şikayet mesajı attım bakalım sonuç değişecek mi?
  • Bu gerizekalı hb çekleri yatırırken hesabımdaki 4 tl değerindeki puanı sildi ve gasp etti. Normalde puanlar ay sonunda siliniyor.
  • şikayetvar a yazdım bende , bakalım yatırırlar inşallah yakında
  • Benden de aynı şekilde kampanya ile ilgili linki veya görseli istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekai s

Benden de aynı şekilde kampanya ile ilgili linki veya görseli istediler.

benden de istediler, sanki 3. şahsa başvuruyorum ya zaten sen yapmadınmı kampanyayı?
  • bir tane hesabım kaldı onu da yüklerlerse oh diyecem bakalım
  • alltaki link ile hepsiburada hesabınıza 100 tl alt limitli 10 tl yükleniyor. Özellikle 100 tl hediye çeki olanların işine yarar, zaten kargo çok yüksek iken böylece 10 tl indirim olur.

http://www.hepsiburada.com/liste/jmp.aspx?PromoCode=58000b5a-f2bd-483f-87fd-5dfb9ada9f23
  • Benim hediye çeklerim hesabima yatti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.