Şimdi Ara

Thermaltake, full-tower bilgisayar kasasıyla karşımızda; Urban S71

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Thermaltake, full-tower bilgisayar kasasıyla karşımızda; Urban S71


     

    Bilgisayar bileşeni üretiminde uzman firmalardan Thermaltake, yeni bilgisayar kasası Urban S71'i donanım tutkunlarının beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Full-tower formunda geliştirilen bilgisayar kasasının, Urban serisinin en büyük üyesi olmakla birlikte seriyle aynı tasarım çizgilerini paylaştığını söyleyebiliriz. Ön paneli / kapağı zımparalanmış alüminyumdan üretilen bilgisayar kasasının, isteğe göre pencereli ve penceresiz modelleri bulunuyor. Penceresiz model sağ kapağa ve sol kapağa yerleştirilmiş gürültü absorbe edici materyallerle pencereli modelden ayrılıyor. Gürültüyü absorbe eden materyaller, bilgisayar gürültüsüne karşı aşırı hassas kişiler için güzel düşünülmüş bir detay.


     

    Fiziksel özelliklerle devam edecek olursak, 534 mm x 213 mm x 584 mm boyutlarında ve 10.3 kg ağırlığında tasarıma sahip olan Urban S71, microATX / ATX / E-ATX form faktöründeki anakartları, 120 mm / 240 mm radyatörlü sıvı soğutma sistemlerini, maksimum 160 mm yüksekliğinde işlemci soğutucularını ve maksimum 344 mm uzunluğunda ekran kartlarını destekliyor.


     

    3 adet 5.25-inç'lik sürücü bölmesiyle, 6 adet 2.5-inç / 3.5-inç'lik sürücü bölmesiyle, 8 adet PCI, PCI Express genişletme slotuyla, toz filtreleriyle ve kauçukla kamufle edilmiş kablo saklama kanallarıyla donatılan Urban S71, üst kısmındaki 2.5-inç / 3.5-inç'lik sabit disk - SSD istasyonuyla ön plana çıkıyor.

     

    Üzerinde 2 adet USB 3.0 portuna, 2 adet USB 2.0 portuna ve mikrofon / kulaklık bağlantılarına yer verilen bilgisayar kasasının havalandırılması hususunda yine cömert davranıldığını görüyoruz. Thermaltake, ön ve üst kısımlara birer adet 200 mm'lik fan, arka kısma ise bir adet 120 mm'lik fan eklemiş. 200 mm'lik fanlar maksimum 800 devir / dakika hızında çalışıyor ve 15 dBA ses çıkarıyor. Arka kısımdaki 120 mm'lik fan ise 1000 devir / dakika hızında çalışırken çıkan ses 16 dBA seviyesinde. Dilerseniz bilgisayar kasasının alt kısmına bir adet 120 mm'lik / 140 mm'lik fan takviyesi yapabiliyorsunuz.


     

    Merak edenler için Thermaltake, Urban S71'in fiyatıyla ilgili herhangi bir bilgi vermemiş. Urban S71'in daha fazla görseline, aşağıdaki fotoğraf galerimizden ulaşabilirsiniz.


     


    Thermaltake, full-tower bilgisayar kasasıyla karşımızda; Urban S71


     


    Thermaltake, full-tower bilgisayar kasasıyla karşımızda; Urban S71


     



    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71
    Thermaltake Urban S71







  • İyi güzel de... hala komple sistem fiyatına kasa satılıyor. Power Supply de saymıyorum. Orta yollu bir kasa fiyatına tablet almak bile mümkün. Eskisi gibi etrafımda sistem toplayan bile göremiyorum. Hey gidi günler heyyy... bu işlerin devri geçti mi ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kasa, koleksiyonuma ekleyeyim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: xconnect

    İyi güzel de... hala komple sistem fiyatına kasa satılıyor. Power Supply de saymıyorum. Orta yollu bir kasa fiyatına tablet almak bile mümkün. Eskisi gibi etrafımda sistem toplayan bile göremiyorum. Hey gidi günler heyyy... bu işlerin devri geçti mi ne?


    Aynen katılıyorum ...

  • gayet başarılı olmuş.

  • Kasanın üstünde yer alan hard disk yuvası çok çok iyi düşünülmüş ve uygulanmış.Tasarımı sade ve güzel ancak fiyatının pekte bize hitap edeceğini düşünmüyorum.
  • Çok hoş olmuş ama yan kapaklar biraz sade kalmış.

  • s31 s41 s71 bunların farkı nedir anlayamıyorum ben.midtower veya tower vs.olmalarımı?aynı resimlere bakıyormuşum gibi hissediyorum çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    s31 s41 s71 bunların farkı nedir anlayamıyorum ben.midtower veya tower vs.olmalarımı?aynı resimlere bakıyormuşum gibi hissediyorum çünkü.

    sırf bunu yazmak icın cepten uyelık gırısı yaptım ama sen benden once yazmıssın ne guldum yaa...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel kasa olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.