Şimdi Ara

Söylenti: Blizzard'ın Yeni MMO'sundan İlk Detaylar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Blizzard'ın yeni nesil bir MMO oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Project Titan kod adıyla anılan bu MMO adına ilk bilgiler internet sitelerinde dolaşmaya başladı. 
     
       Gelen bilgilere göre Project Titan, 150 kişilik bir geliştirici ekibi tarafından PC'ye özel olarak geliştiriliyor. Oyun çıktıktan sonra Blizzard'dan yeni nesil konsollarla ilgili bazı girişmleri görebileceğimiz belirtilmiş. Diablo 3'ün yönetmeni Jay Wilson tarafından yönetilen Project Titan'ın alpha test süreci 2014'ün başında başlayacağı söyleniyor.
     
        Warcraft ve StarCraft tarihi kadar yoğun bir hikayeye sahip olacağı belirtilen Project Titan Yunan, Roman ve Viking tarihlerine ortak bir şekilde yoğunlaşacak olsa da, büyü gibi unsurlar da oyunda yer alacak. Belirtilenlere göre oyunun senaryosu için Warcraft ve Diablo serilerinin yazarlarından Richard Knaak'la anlaşma sağlanmış.
     
        Oyunun içerisine giriş yaptığımızda, Titan'ın yeni nesil bir oyun motoruyla geliştirdiği haberi yer alıyor. Fakat oyunun grafikleri gerçekçilik üzerine tasarlanmayacak. Yani 'Blizzard tarzı' bir grafik anlayışı hakim olacak. Alınan bilgilerde Project Titan'ın "TAB targeting" dediğimiz canavarı seçip yetenek kullanmaya dayanan bir dövüş sistemini kullanacağı belirtiliyor. Elektronik sporlar hedef alınarak geliştirilen Project Titan'ın teaser videosunun BlizzCon 2013'te gösterileceği eklenmiş.
     
        Oyunun temel bilgilerine bakarsak Blizzard, MMO piyasasına oturan World of Warcraft tarzından vazgeçmeyeceğe benziyor. Tabii bu bilgiler doğruysa...
     








  • Yunan, Roman ve Viking+ Blizzard sabırsızlıkla bekliyorum bir bu birde TESO

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TesOnline geliyor sallabunu

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Jay wilson...
  • diabloyu bu hale getiren jay wilson değilmi.nasıl olurda bu adama hala oyun emanet ederler anlamıyorum yaw.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edikey

    TesOnline geliyor sallabunu


    tes nere wow tarzı nere alakası yok 2oyunun

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Richard Knaak varsa sorun yok. İyi bir yazari güzel bir hikaye yaratacağına eminim. Ama acaba ne tarz olucak oyun Wowa mı daha yatkın Diabloya mı daha yatkın.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • wow a oyun mekanikleri olarak benzer bir oyun olucak muhtemelen ama umarım blizz wowda yaptığı hatalardan ders almıstır ve bu oyunu cıkarırken oyun içi dengeleri ve hedeflenen kitleyi iyi seçmiştir.Skyrim single player olarak muthis bir oyun ama wowla yada project titanla karsılastırmak sacma olur apayrı iki oyun.cok hevesle bekleyenler var biliyorum online skyrimi ama muhtemelen hayal kırıklıgından oteye gecmeyecektir cok tutunca ikincisi cekilen filmler gibi sadece skrim ismi ustunden kazanc etmeye calısıcak oyun projesinden ziyade kar projesi gibi geliyor bana.
  • Jay Wilson hahahahahaha sağol kalsın blizz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.