Şimdi Ara

GameStop CEOU'su: 'Yeni Nesil Xbox Çok Ateşli'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
      Amerika'nın önde gelen oyun perakendecisi GameStop'ın CEO'su J. Paul Rain, yeni nesil Xbox'ı "ateşli bir cihaz" olarak tanımladı.

Henüz resmi olarak duyurusunu gerçekleştirmemiş olsa da gelen dedikodulara göre bu ay içerisinde yapılacak bir etkinlikle kendini gösterecek konsolla ilgili olarak Microsoft ile yakından ilişki içerisinde olduklarını belirten CEO, konu hakkında fazla detay veremeyeceğini sözlerine ekledi ve devam etti:

"Gerçekten de iyi iş çıkarıyorlar ve duyurularını gerçekleştirmeleri için sabırsızlanıyorum. Çünkü tüm dünya ayağa kalkıp bunu izleyecek."

Konsolların geleceğini hayırlı gören Raine, buna rağmen yeni nesil konsolların mevcut nesil konsollar kadar yüksek satış rakamlarına ulaşamayacağı görüşünde. PS4'ün ön siparişi için 900.000'e yakın mesaj alan perakendeci ayrıca kendi kaderlerinin de dijital oyunculuk karşısında halen olumlu konumda olduğuna inanıyor:

"Önümüzdeki bir kaç ay büyük tartışmalarla geçecek. Sanırım dağıtımcılar, şayet onlara sorarsanız fiyatların yükselmesinden memnun dahi olurlar."

• e3te iyi bir kapışma olacak.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesilde Xbox parlayabilir ama hiç önemli değil benim kalbim hep Ps4 ten yana Türkiye ye bu kadar önem veren başka firma görmedim İnşallah Xbox da adam gibi çıkarda arada rekabet olur

• Desenize 3 kirmizi alicak basini yuruyecek yeni Xbox'da. :)))
  • Bu nesil Xbox360 sahipleri iyi bilirler Xbox ın ne kadar ateşli olduğunu...

• gecen hafta bu adam ps4 icin ovguyle bahsetmisti.
    Sanirim ms de adami aramiz ikide bizim icin bir sey soyle diyince adam acele ile bir sey bulamayip New xbox very hot demis. Basima kis arkadasindan bahdesiyor.
    Atesli ne yahu. Bir cihaz icin kullanilabilecek bir kelime midir yani ? Bu mudur ?

• Xbox ROCKS!

MICROSOFT,şov yapacak şov o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gamestop ikinci el oyun satan bir yer eger xboxda 2´ci el olmadigi icin
    darbe yiyecek.fakat konsol satmica anlamina gelmiyor fakat baya baya reklem kokuyor haberde .

• Umarım Nisan ayında duyurusunu yaparlar . Söylentiler hep Nisan ayını gösteriyordu gözümüz gönlümüz şov görsün :D

• Umarım her iki konsolda birbirinden farklı şeyler sunarlar da biz de bu çeşitlilikten yararlanırız...
    Beklemek kadar sıkıcı bir durum yok.
    Sabır sabır sabır...
  • ateşli olduğu kesin canım, Xbox 360 lar bile baya ateşliydi, öyle ateşliydi ki Gpu lar yandı kül oldu. Yeni Xbox dan daha ateşli şeyler bekliyoruz kesinlikle :))

• xbox tarafının şuan daha fazla hamle gücü var rakibinin neler yaptığını gördü ve tecrübelerle dolu bir nesli gerisinde bırakmak üzere sony tarafına göre biraz daha güçlü , avantajlı konsol çıkarma ihtimali var

• Acaba ne bakımından söyledi oda öncemli iyi yöndenmi yoksa 2 el oyunları kısıtlamasından dolayımı öyle söyledi. Zira eğer ne derece olur bilemem ama Gamespot xbox danda iyi para kazanıyor. eğer 2.el oyunlar engellenirse gamespot zor duruma düşebilir. çünkü kendi ülkelerinin malı ve amerikada xbox markası çok güçlü.
  • Hala ikinci ele yasak diyorsunuz ya pes doğrusu bunu microsoft mu söyledide herkes xbox 2. ele yasak koydu alırsam ne olayım moduna giriyorsunuz . Mantıklıca bir düşünün SONY yasaklıyamadı MİCROSOFT niye yasaklasın malmı bu microsoft ? Siz olaya TÜRKİYE için bakıyorsunuz ama AMERİKA da bile adamlar günde 150 bin e yakın oyunu değiştirmeye gidiyormuş gamespotda bundan payını alıyordur elbetteki bu yüzden hiç bir parakendeci 2. ele kısıtlama getirilmesini istemiyor. Herkes arşivci mi olmak zorunda değil tabi . Dolayısıyla Xbox ın yenisinde de 2. ele kısıtlama olmayacaktır olamazda . Bir diğer saçma yorumda hala xboxın DVD kullanacağını düşünenler var . Gerçekten komiksiniz oyunların boyutu artık 10 gb ın üstünde elbetteki blu-ray teknolojisini kullanacaklar . Burada ben ne yazarsam yazayım bazılarınızı tatmin etmeyecektir . Resmi tanıtım olsun adamların ağzından duyun bakalım o zaman ne yazacaksınız. Ortada fol yok yumurta yok bazıları tutturmuş kafasında kurduğu şeyleri savunmaya başlamış anlamak güç gerçekten. Söylenti haberleri gerçekle karıştırıyorsunuz ve buna da inanıyorsunuz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: atsuma

ateşli olduğu kesin canım, Xbox 360 lar bile baya ateşliydi, öyle ateşliydi ki Gpu lar yandı kül oldu. Yeni Xbox dan daha ateşli şeyler bekliyoruz kesinlikle :))

Boş konuşmayı kes pcboy xbox senin neyine git overclock çek sen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

Hala ikinci ele yasak diyorsunuz ya pes doğrusu bunu microsoft mu söyledide herkes xbox 2. ele yasak koydu alırsam ne olayım moduna giriyorsunuz . Mantıklıca bir düşünün SONY yasaklıyamadı MİCROSOFT niye yasaklasın malmı bu microsoft ? Siz olaya TÜRKİYE için bakıyorsunuz ama AMERİKA da bile adamlar günde 150 bin e yakın oyunu değiştirmeye gidiyormuş gamespotda bundan payını alıyordur elbetteki bu yüzden hiç bir parakendeci 2. ele kısıtlama getirilmesini istemiyor. Herkes arşivci mi olmak zorunda değil tabi . Dolayısıyla Xbox ın yenisinde de 2. ele kısıtlama olmayacaktır olamazda . Bir diğer saçma yorumda hala xboxın DVD kullanacağını düşünenler var . Gerçekten komiksiniz oyunların boyutu artık 10 gb ın üstünde elbetteki blu-ray teknolojisini kullanacaklar . Burada ben ne yazarsam yazayım bazılarınızı tatmin etmeyecektir . Resmi tanıtım olsun adamların ağzından duyun bakalım o zaman ne yazacaksınız. Ortada fol yok yumurta yok bazıları tutturmuş kafasında kurduğu şeyleri savunmaya başlamış anlamak güç gerçekten. Söylenti haberleri gerçekle karıştırıyorsunuz ve buna da inanıyorsunuz ...

Hocam çok haklısınız ama ben bluray yerine kendi sistemi olabileceğini düşünüyorum belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi cocuk

quote:

Hala ikinci ele yasak diyorsunuz ya pes doğrusu bunu microsoft mu söyledide herkes xbox 2. ele yasak koydu alırsam ne olayım moduna giriyorsunuz . Mantıklıca bir düşünün SONY yasaklıyamadı MİCROSOFT niye yasaklasın malmı bu microsoft ? Siz olaya TÜRKİYE için bakıyorsunuz ama AMERİKA da bile adamlar günde 150 bin e yakın oyunu değiştirmeye gidiyormuş gamespotda bundan payını alıyordur elbetteki bu yüzden hiç bir parakendeci 2. ele kısıtlama getirilmesini istemiyor. Herkes arşivci mi olmak zorunda değil tabi . Dolayısıyla Xbox ın yenisinde de 2. ele kısıtlama olmayacaktır olamazda . Bir diğer saçma yorumda hala xboxın DVD kullanacağını düşünenler var . Gerçekten komiksiniz oyunların boyutu artık 10 gb ın üstünde elbetteki blu-ray teknolojisini kullanacaklar . Burada ben ne yazarsam yazayım bazılarınızı tatmin etmeyecektir . Resmi tanıtım olsun adamların ağzından duyun bakalım o zaman ne yazacaksınız. Ortada fol yok yumurta yok bazıları tutturmuş kafasında kurduğu şeyleri savunmaya başlamış anlamak güç gerçekten. Söylenti haberleri gerçekle karıştırıyorsunuz ve buna da inanıyorsunuz ...

Hocam çok haklısınız ama ben bluray yerine kendi sistemi olabileceğini düşünüyorum belki

Blu-ray tarzı birşey olacak mecburlar buna da yeni nesil oyunlar ortalama 15-20 gb olacak exc oyunlar her zaman daha büyük oluyor . Bugün uncharted 3 bile 45-46 gb en asa 50 gb kapasiteli disklerde olacak yeni nesil oyunlar . Dolayısıyla bilnen oturmuş teknoloji olan blu-ray ı kullanırlar ha kendi geliştirdikleri bir sistem olursa onuda yapabilirler ama kesinlikle HD DVD tarzı olaylar bitti artık . Nisan ayında tanıtımını yaparlar inşallahta herkes görmüş olur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 4 Nisan 2013; 0:18:49 >

• Xbox360 gibi çok ateşli olupta sogutacagiz diye ugrasmayalimda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: iyi cocuk

quote:

MALTHAEL'a hocam diyenide ilk defa görüyorum

• Amerikalı olsak şu iki konsolu tartışmaya %100 hak veririm ama bizim sonye sonuna kadar destek olmamız gerekiyor xboxtan kötü bile olsaki her zaman sony daha önde oldu sonyi desteklemeye devam etmeliyiz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.