Bildirim
Lazer yazıcı tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu arada siyah-beyaz döküman çıktısı alınacak sadece, ve scanner lazım değil, zaten var. _____________________________ -
hp 1132 vatanda indirimde 255 liraydı, bi bakar mısın işini görür, ben de öğrenciyim i haftadır kullanıyorum memnunum
_____________________________ -
HP 1102 uygundur sizin için
_____________________________ -
Brother HL 2130 nasıldır? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bmbj
HP 1102 uygundur sizin için
bunun toneri doldurulabiliyor mu? Kendimiz doldurabilir miyiz?_____________________________ -
Toneri rahatlikla dolduruluyor dolumcular tarafından. Kendiniz doldurmak isterseniz brother tercih etmeniz sizin için daha iyi olacaktır çünkü tek yapılması gereken makinanin yaninda extra 1 toner daha alıp yanindaki tıpayı kaldırıp tozu içine boşaltmak. Makina içinde gelen toner doldurulmuyor ama. Zaten youtubedan nasıl doldurabileceginizin videolarını izleyerek öğrenebilirsiniz. Drum ünitesi 12000 sayfa olarak söylenir ancak kullanıcılar arasında çok daha uzun kullananlar ve hatta düzgün kullanımda sadece resetleyerek 25000 sayfayı görenlerde mevcut. Brotherin HPye göre tek dezavantaji tonerinin 700 sayfalık oluşu buda sizin için pek bir sıkıntı oluşturmaz sanırım. Brotheri tercih etmeniz sizin için mantıklı olacaktır. _____________________________
SE Xperia™ Neo
Android Kullanıcısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler