Şimdi Ara

SATILIK => Diablo 3 | 60+100Paragon Barbar & 60+1 Demon Hunter = 60 TL Son Fiyat !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Herkese merhabalar , 60 + 100 Paragon level yani son sınır (: Barbar hesap satılıktır .

60m gold nakit vardır .

Ayrıca hesapta 60 + 1 Paragon Demon Hunter mevcut .

Hesapta 2 tane de extra hf ring vardır . 2000e yakın essence vardır 100 küsür key vardır 5-10 tane machine vardır .

Daha detaylı olarak ;

Fiyat olarak 60 TL düşünüyorum .

İtemler satılmıştır sadece silahlar kalmıştır hesapta . Dps olarak şuanlık boş itemler vardır . Ama silahları süperdir .

Ciddi alıcılar ile pm den görüşürüz . Referanslarım mevcuttur güven konusunda sıkıntı olmasın havale yapıldığı an tüm bilgiler verilir . Ki zaten daha önce yine forumdan 1 diablo üyelik - 1 kere Gold - 1 kere item sattım .

Takas olarak ise ; Corsair Vengeance C70 Beyaz Kasa , 27'' Philips Monitör bu tarz ürünler olabilir altını üstünü konuşuruz .

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitare -- 7 Kasım 2013; 17:42:55 >

• 800m gold için 1 adet pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freemu

800m gold için 1 adet pm

Gold arkadaşa satılmıştır .
  • bu fiyata satabileceğini sanmıyorum. bende de var 100 level wizard skill basınca 280k dps (skilsiz 252) 180 dedim kimse dönüp bakmadı :) yinede kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obur26

bu fiyata satabileceğini sanmıyorum. bende de var 100 level wizard skill basınca 280k dps (skilsiz 252) 180 dedim kimse dönüp bakmadı :) yinede kolay gelsin.

Hocam aldığımız fiyata vermeye çalışıyoruz ne yapalım (:

Oynamak istiyorum aslında ama bu aralar bayağı nakite sıkıştım .
  • isinize karismak istemem fakat ;

ilani 200kusur liralarda actiginizdan beri takip ediyorum fakat her gordugumde de bu fiyata imkansiz diye icimden geciriyorum.
    paragon 100 dedinmi onceleri hayretler icinde kalinirdi artik espirisi kalmadi.
    50-60liraya account bulunabiliyor keza gold fiyatlarida ciddi dususte suanda.

bu fiyatin daha altina daha iyisi toplanir derim.
    bosuna umit baglamayin en azindan fiyati ya asagi cekin yada kendiniz oynayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

isinize karismak istemem fakat ;

ilani 200kusur liralarda actiginizdan beri takip ediyorum fakat her gordugumde de bu fiyata imkansiz diye icimden geciriyorum.
    paragon 100 dedinmi onceleri hayretler icinde kalinirdi artik espirisi kalmadi.
    50-60liraya account bulunabiliyor keza gold fiyatlarida ciddi dususte suanda.

bu fiyatin daha altina daha iyisi toplanir derim.
    bosuna umit baglamayin en azindan fiyati ya asagi cekin yada kendiniz oynayin

Hocam boş paragon 100 hesap 140 desek üstündekiler hadi gold o kadar indi 45 yapıyor desek yine 185 eder (:

Paragon 100e kasmak kaç gün sürüyor haberiniz vardır zaten .

Ben hesabı 150ye aldım 90 tl itemlere harcadım 230a geldi bana . Şimdi 170e satmak bile bana zaten zarar ettiriyor ama şuan vaktim yok üniv.de Finaller başlıyor bütler var bide yaz okuluna kaldık :S

Yani şuan nakit ihtiyacım çok o yüzden satışta yoksa beklerim Yaz okulu zaten esnek olur rahat rahat oynarım ama acil paraya ihtiyacım var şuan .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Battlefield 1 Revolution 40 TL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cikitare kullanıcısına yanıt
    PM attım hocam
  • bende de var diablo 3 hesabı. 5 aydır girmiyorum. bütün bilgilerini unuttum. satmaya kalksam satamam. verdiğim paraya mı acıyım.girip oynayasım yok ona mı acıyım. pişmalıklsın diablo
  • Oyun leşe bağlamış şuraya bedava d3 char yazsan kac kişi pm atar şüpheliyim.
  • PM gönderdim
  • bir pm de ben alayım, artı neler kaldı karakterin üzerinde, bankasında vs
  • Valla olurda pm kutusu dolu olur vs birdurum olursa bir pm de ben alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KARATAHTA kullanıcısına yanıt
    fingertoe F kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar memlekette idim yaz tatilinde bayram falan derken . Şuan geri döndüm alıcı var ise pm atsın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cikitare -- 23 Ekim 2013; 15:46:47 >
  • Hesabı üzerime geçirdim , herşey sorunsuz , teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.