Şimdi Ara

İddia : Androidbook 3. çeyrekte pazara sunulabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • İddia :  Androidbook 3. çeyrekte pazara sunulabilir





    Chrome işletim sistemini temel alan Chromebook ürünleriyle 3 yıldır dizüstü segmentinde mevcudiyetini devam ettiren Google, Chromebook Pixel modeliyle, Retina ekranlı MacBook Pro modellerini çözünürlük anlamında geride bırakmıştı. Henüz 500 bin seviyelerinde olan Chromebook satışlarının bu yıl bir milyonu geçeceği tahmin ediliyor.




    Ancak Digitimes tarafından yer verilen analize göre Google'ın Android işletim sistemli Androidbook'lar ile ikinci kez pazara gimeyi planladığı tahmin ediliyor. Android işletim sistemi nadiren de olsa bazı netbook modellerinde kendisini göstermiş ancak geniş bir kullanım alanı olmamıştı. 




    Sundar Pichai'nin Android ekibinin başına geçmesiyle birlikte bölümde önemli değişimler olduğu ve Androidbook adıyla üçüncü çeyrekten sonra Android işletim sistemli dizüstü modellerinin pazara sunulabileceği belirtiliyor.




    Android işletim sisteminin masaüstü işletim sistemlerine benzer bazı fonksiyonlarının olması ve 5.0 sürümü ile bu fonksiyonların önemli ölçüde artacak olması Google'ın Androidbook projesini doğurmuş olabilir. Ancak Chromebook satışlarına darbe vuracak olması ve sadece analiz tahminlerine dayanması nedeniyle iddiaların çok gerçekçi olmadığı yorumları yapılıyor.

     

     








  • Windows 8'den daha beteri olamaz derken gelen habere bak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokooo

    Windows 8den daha beteri olamaz derken gelen habere bak.


    windows 8"den beteri chromebook var iste klavyeli internet browser'i. 1GHzlik celeron islemcilerle satiliyor bi de onu dene istersen :)

  • çok saçma chromebook çok dandik 500bin satması bile fazla
  • En basindan beri savundugum sey. Gec bile kaldilar. Androidin yavas yavas masaustu ozelliklerini kazanip tam butun bir isletim sistemi olmasi gerek. Linuxda bunun icin her sey var ama bir turlu standartlasip yayginlasamadi. Androidin bu acigi kapamasi lazim. Masaustu segmentine rakabet girmedikce x86 islemcilerle, windows isletim sistemleri 100dolarlar uzerinde seyretmeye devam edecektir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkaura

    En basindan beri savundugum sey. Gec bile kaldilar. Androidin yavas yavas masaustu ozelliklerini kazanip tam butun bir isletim sistemi olmasi gerek. Linuxda bunun icin her sey var ama bir turlu standartlasip yayginlasamadi. Androidin bu acigi kapamasi lazim. Masaustu segmentine rakabet girmedikce x86 islemcilerle, windows isletim sistemleri 100dolarlar uzerinde seyretmeye devam edecektir.


    Aynen katılıyorum. 10" lik android tabletler windowsdan daha kullnışlı. Klavye, mouse takılınca laptoplardan geri kalmıyorlar.

  • Önceden yapılması gerekirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.