Şimdi Ara

GTA V'in Kapak Tasarımı Yayınlandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •      Sadece bu yıl değil, muhtemelen oyun sektöründe uzunca bir süre konuşulacak olan GTA V'in çıkış tarihine sadece aylar kaldı. konsollar için 17 Eylül'de çıkış yapacak olan oyunun bu çıkış tarihi yaklaştıkça yeni haberler de gelmeye devam ediyor.

Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Rockstar Games, oyun için ilginç bir reklama başvurmuş ve kapak tasarımı için New York'ta bir binayı süslemeye başlamıştı. Daha ilk andan itibaren tahminlerin havada uçuştuğu bu kapak tasarımı sonunda resmi olarak açıklandı.

Oyunun bu kapak görseline baktığımızda klasik GTA çizgisini bozmadığını görüyoruz. Yönlendireceğimiz üç karakter dışında diğer kapaklarda olduğu gibi bir kız, araba, helikopter, motor  ve deniz motoru göze çarpıyor. Kapak görselinin en farklı olan kısmı ise şüphesiz sol altta yer alan köpek unsuru. Bildiğiniz gibi GTA V'te yanımıza bir yoldaş daha alabileceğiz. Görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

• Bir klasik.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Şu Kate Upton'a benzeyen kadına hasta oldum umarım oyunda olur :) Bu arada kapak harikülade

• klasik gta kapağı başarılı

• rockstar yine klasiği bozmamış. işte diğer firmalarda görsün hemen bir oyunlarını satınca bunu yapsak nasıl olur,şunu yapsak nasıl olur diye milleti oyundan soğutuyorlar. böyle giderse gta 100 bile çıkar benden demesi :) klasiği bozan başlıca yapımlar: nfs serisi, cod serisi, assasins creed serisi, crysis serisi... bu liste uzar. oyun tarihinin en kötü yıllarının biri bu dönemler olmasını şimdi anlıyorsunuz herhalde.

• Duzah ın da dediği gibi klasik,bir oyunun bu seviyeye gelmesi güzel bir şey sanırım oyun dünyasındaki tek(Cod diyenin kafasına mario nun snes kartuşunu fırlatırım aha rafta duruyo :D)

• Çok güzel tüylerim diken diken oldu.O kadının elindeki İphone mu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Klasik seri kapak tasarımını bozmamışlar,güzel olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903

Çok güzel tüylerim diken diken oldu.O kadının elindeki İphone mu ?

Evet. :) Oyundaki ismi iFruit.

• quote:

Orijinalden alıntı: GorkemM1903

Çok güzel tüylerim diken diken oldu.O kadının elindeki İphone mu ?

evet iphone ama ben onu elmaya benzetemedim. daha çok köpek poposuna benziyor. kuyruğu bile var :D

• sevdim

• kateeim uptonum benim...
  • 1-2 gameplay de sunmaya başlasalar keşke

• GTA kapaklarındaki güzeller pek oyunda olmuyor maalesef:D Max Payne 3 rezaletinden sonra ilaç gibi gelecek.
  • rockstar ı bu yüzden seviyorum para için klasiği bozmuyo kafasına göre yenilikler yapmyıo
  • O degilde Rockstar GTA V'de biz ne istersek yapmis. GTA VI'da ne isteyecegiz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: duzah

Bir klasik.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DÜNYANIN EN İYİ OYUNU OLMAYA ADAY KENDİ KATOGERİSİNDE TABİ..PC YE GEÇ GELMESİ PARA POLİTİKASI.SABIRLI OLMAK LAZIM.

• GTA V akacak.Kapak tasarımı klasik.İyişallah mod tools yayınlarlar da millet güzel modlar çıkarır.

• GTA III'ten beri her kapakta sol üst köşede helikopter, sağ üst köşede motor var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.