Şimdi Ara

Sony, 20MP çözünürlükte kameraya sahip Honami adlı bir model üzerinde çalışıyor olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Sony, 20MP çözünürlükte kameraya sahip Honami adlı bir model üzerinde çalışıyor olabilir





    Xperia Z ile yıl iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen Sony'nin, amiral gemi modeli haricinde farklı konfigürasyonlara sahip modeller üzerinde çalıştığı gelen bilgiler arasında. Ancak son iddialar firmanın 20MP çözünürlüğe sahip bir akıllı telefon hazırladığı yönünde.




    Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Sony, Xperia isminin dışında farklı bir isimlendirme yapacağı ve 20MP çözünürlüğünde kamera ile donatacağı Honami kod adlı yeni bir akıllı telefonun planlarını yapıyor. 




    PureView 808 modelindeki gibi Honami de 20MP çözünürlükte bir sensör barındırırken, oversampling benzeri bir yöntem ile 5MP ve 8MP çözünürlükte kayıpsız zoom yapılabilen ve kumlanmayı gideren çekimler yapabiliyor. Kamera Xenon veya çift plazma LED flaşla da destekleniyor.Yine aynı şekilde Sony bu sensörü sadece Honami'ye özel tutarak Exmor RS modülünde olduğu gibi diğer üreticilere verme niyetinde değil. Firma bu sayede Honami'yi en özel akıllı telefonlardan birisi olarak tutmayı istiyor. 




    Yılın ikinci yarısı için planlanan Honami aynı Galaxy S gibi yeni bir serinin başlangıcı olacak. Diğer özellikleri açısından da dikkat çeken modelde Snapdragon 800 MSM8974 işlemci ve Adreno 330 grafik birimi, 2GB RAM, 5 inçlik Full HD ekran, 2700/3000mAH batarya, daha az enerji tüketerek daha iyi görüntü kalitesi sunan JDI üretimi WhiteMagic veya Sharp üretimi IGZO panel şeklinde özellikler olacağı değerlendiriliyor.




    Model Xperia Z gibi suya ve toza dayanıklılık göstergesi IP 55/57 sertifikalarına sahip. Modelde ayrıca bir de Walkman entegrasyonu olacak.




    Sony'nin iddialı yeni bir amiral gemi modeli üzerinde çalıştığı ve CyberShot serisinden önemli özellikleri de harmanlayacağı daha önce de dile getirilmişti. Sony takipçilerini heyecanlandıracak yeni amiral gemi modeli ile ilgili detaylar geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

     




  • Eğer böyle bi telefon gelecek ise sony den telefon almaktan vaz geçtim :D

  • Tüm bildiklerimi ve tecrübelerimi elimin tersiyle ittim, elimdeki telefonu satıp sessizce beklemeye geçeceğim...

  • Sony aldı başını gidiyor. Çekik gözlü dostlarımızın gözü dönmüş. 2014 ve 2015 Herkes Sony konuşacak firma eski günlerine geri dönecek On larca yıl dünyaya teknoloji olarak hep yenilik getirmiştir Sony.

  • Sürekli yeni modeller tanıtılıyor hangisini alacağımızı şaşırdık.

  • Neden sony z yerine yukarıda yazan özellikleri çıkarmıyorlar ki piyasaya... Sonrada diyorlar ki biz piyasaya iyi bir giriş yaptık bir htc one a bir Samsung s4 e bak birde sony nin z telefonuna bak... Aralarında dağlar kadar fark var.... Daha z bile tam satılamamışken yeni amiral gemisi nin özelliklere bak...... Sonra sony z neden güncelleme alamayacak... Çünkü telefonları arasında tutarlılık yok sony de... Şimdi kim yukarı daki özellikleri görüpde z serisini alır ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide sony sağlam adımlarla geliyor. İlk iddalı modeli Z di. Şimdi 2. 3. 4. modeli niye çıkarmasın ki ? LG ve Samsung **çar gibi model çıkarıyor da yanlış mı yapıyor. Tüketici karar verip birini gözüne kestirecek. Satış stratejileri bizim mantığımızla işlemez.Bu firmalar sürüme ve satışlarındaki sürekliliğe göre plan yapıyorlar. Biraz duygusal olmayalım. Kapitalist düzen bunu gerektiriyor malesef diyorum.

  • Oversampling kamera, Snapdragon 800, 2700/300 mAh batarya, aynı şekilde su ve toz geçirmezlik ve IGZO teknolojili ekran mı?!!?!?!? :O :O :O FENA.

    Sony Xperia Z alacaktım ama artık benim için bitmiştir. Bu Honami'ye talibim inşallah.

  • sony i eleştirenleri anlamıyorum... sony ,samsung galaxy yada iphone gibi yılda bir amiral gemisi cıkartmak zorundamı? akıllı telefon piyasası muazzam bir şekilde buyurken( henuz akıllı telefon kullanmayan milyonlarca insan var),neden kendini kısıtlasın ki... şahsen ben 2 yıldır aynı telefonu kullanıyorum, ve yaz aylarında telefon almayı düşünüyorum.. eğer sony inin cıkaracağı telefon cok üstün bir modelse neden almayayım? samsung yada iphonun cıkış tarihlerini beklemek zorun da değilim..!!

  • Arkadaşlar haberin kesin bir dayanağı yok, gelebilir, olabilir, mış, miş gibi durumlar söz konusu. Geçen sene de yine sitede haber çıkmıştı çok iyi hatırlıyorum. S4 pro adreno 320 li telefon ifa da tanıtılacaktı. Ne oldu onun yerine Xperia T tanıtıldı, Xperia Z ocak ayında geldi. Şimdi bu telefon gelsin diye 6 ay beklersiniz üstüne 2 ay da Türkiyeye gelsin diye. Sonra ocak ayında yeni amiral gemi tanıtılır o daha iyi olur, derken yine beklersiniz. Hayallerinizi ertelemeyin, ihtiyacınız varsa alın kullanın. Xperia Z olur, htc one olur. Günlük kullanımda sürekli real racing 3 oynamıyoruz. qualcomm 800 adreno 330 benim oynayacağım cut the rope tarzı oyunlar için zaten çok anlam ifade etmiyor, biçoğumuz için de öyledir.
  • Igzo ekran vurucu ozellik olan. bu ozelliklere kapaksiz su gecirmeme eklesinler birde butun telefonlari yalan eder. Ben sony nin yerinde olsam cybershot walkman bir telefon yaparim. Ayri ayri degilde bu iki ozelligin bir arada oldugu bir telefon. Kameraysa kamera muzikse muzik. Hala yapmamis olmalarina hayretle sasiyorum. Millet pazarda marka yaratacam diye ugrasiyor, sony elinde muthis bilinirlige sahip markalarini kullanmiyor.

  • Bu telefon alınır işte

  • sony xperia z satışa sunulmadan bu telefonu bu sene çıkarmak oldu mu? şimdi. HTC bile artık en üstün özellikli bir telefon çıkarıyor.Adı üstünde amiral gemisi tek olur. Demek ki Sony xperia Z'nin yeterince iyi olmadığını düşünüyor. Düşünsenize Samsung s4'ün peşine 5 ay sonra Galaxy S5'i çıkarsa idi herkes dalga geçerdi.

  • gece çekimlerini düzeltmeden isterse 50 mp olsun. ((son 4 telefonundan üç telefonu sony - sony ericsson ordan biliyorum.))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CmSandman

    Sony aldı başını gidiyor. Çekik gözlü dostlarımızın gözü dönmüş. 2014 ve 2015 Herkes Sony konuşacak firma eski günlerine geri dönecek On larca yıl dünyaya teknoloji olarak hep yenilik getirmiştir Sony.

    Aynen katılıyorum .
  • umarım bu modelden sonra yılda bir Amiral gemisi modeli çıkarırda alacaklarına aklında şüphe olmaz

  • iyimiş la pruwiewdeki en azından telefonun kamerası yok kameranın telefonu var durumu olmicak donanımıda güzele benziyor bunun oyun içinde güzel olur

  • En iyisi beklemek ve gormek..
  • iyide birazda yeni yazılımlar uygulamalar at bu cihazların içine,tarayıcın bile Google chrome yapıp kolaya kaçmışsın... batarya performansın hep ortalamalarda ve genelde vasat,yenilik adına hiç bir şey yok,akıllı telefonlar sadece kameradan ibaret değil Sony...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxx1 -- 2 Nisan 2013; 16:51:13 >
  • Algılayıcı boyutu? Mercimek kadar sensöre istersen 100 mp kou hikaye.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.