Şimdi Ara

F30 BMW 320i ED SATIŞTA hepimize hayırlı olsun!!!!!! (52. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.172
Cevap
33
Favori
155.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    kullananlara soruyorum..

    320i ed sehiriçi gerçekte kac yakıyor? eco pro mod

    ayrıca sport mod olunca tüketiim ne oluyor?
  • drhasanturgut kullanıcısına yanıt
    3.20i ed sifir almaniz daha mantikli ikinci el fiyatlari su an sifirdan yuksek, line ve sunroof 139k ,line siz sunroof lu modeller 131k sifir ve 3 yil 60k km bakim hediyeli idi 15gun once her iki versiyonda technology paket var kesinlikle 2.el alinmaz kanaatindeyim belki Mayis ayi icinde ekstra avantajlarda olabilir bende bekliyorum acelem yok..

    hayirli gunler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onders kullanıcısına yanıt
    son Euro yükselmelerinden sonra 320 1ed 150k civarı ikinci ellei 125 gibi yanlışım varsa bilmiyorum ama fiyat almıştı arkadaşşım bu aracı alana kadar baya sıkıntı çekecem anlaşılan çok tşkler fikirleriniz için
  • drhasanturgut kullanıcısına yanıt
    2.79 kur devam ediyor bmw sitesinden kontrol edebilirsiniz , alacağınız fiyatları paylaşırsanız sevinirim ancak ozel config bile olsa 150K olması zor..hele line ve sunroof suz modeller 130k altında..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi akşamlar,yeni minide kullanılmaya başlayan 1.5 136 beygir 3 silindir motor güncel bmwlerde de kullanılacak mı acaba?Örneğin f30 da;yani makyaj dolayısıyla felan,yoksa bmwlerdeki 1.6 136 beygir güncel motorun uyarlaması mıdır bu minide kullanılan?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen yeni bir motor. Bmw modellerinde de kullanılacak, ilk olarak bildiğim kadarı ile 2 serisi active tourer de. f30 da da makyajdan sonra uygulanacak sanıyorum.
  • 2 hafta önce aracımı kosiflerden aldım. luxury line full+full (gerçek kahverengi deri sunroof 17jant cruisecontrol vb..) 144.600 tl ye satın aldım. Araç alp beyazıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkayeE

    2 hafta önce aracımı kosiflerden aldım. luxury line full+full (gerçek kahverengi deri sunroof 17jant cruisecontrol vb..) 144.600 tl ye satın aldım. Araç alp beyazıdır.

    Hayırlı olsun, kazasız güzel günlerde kullanın.

    Fiyatların 1600 CC motora sahip bir araç için çok artmış olduğunu söylemeden edemeyeceğim
  • motherannorthe kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hepimiz kazasız belasız kullanalım :) .Kuru 2.79 sabitti. Aracın biraz pahalı olmasının nedeni yaklaşık 20bin tl lik ekstrasının olması.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TurkayeE

    Teşekkür ediyorum hepimiz kazasız belasız kullanalım :) .Kuru 2.79 sabitti. Aracın biraz pahalı olmasının nedeni yaklaşık 20bin tl lik ekstrasının olması.

    öncelikle Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
    indirm oranı aklınızda mı sanırım %10 almışsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lahonda

    quote:

    Orijinalden alıntı: TurkayeE

    Teşekkür ediyorum hepimiz kazasız belasız kullanalım :) .Kuru 2.79 sabitti. Aracın biraz pahalı olmasının nedeni yaklaşık 20bin tl lik ekstrasının olması.

    öncelikle Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..
    indirm oranı aklınızda mı sanırım %10 almışsınız

    hayır aklımda degil ama birşeyler yapmışlardı :)
  • TurkayeE T kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun, kazasız ,belasız iyi gunlerde kullanın..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Balgat Borusan'dan Lacivert luxury line+ technology plus + premium paket (full) 176.600 den 143.480 gibi güzel bir rakama aldım, çarşambada teslim alacağım inşallah. deneyimlerimide paylaşırım zaman içerisinde..
  • merhaba,

    320i ed almayı düşünüyorum. Yılda 30K km şehirlerarası yol yapacagım. Asagıdaki kullanım degerlerini test etmis olanlarınız varsa paylaşabilmeniz mümkün mü acaba?

    Sehirlerarasında, tek kişi ve klima açık varsayımıyla;

    120 km/h -> kaç lt yaktı tuketimi?
    140 km/h-> kaç lt yakıt tüketimi?
    160 km/h-> kaç lt yakıt tüketimi?
    180 km/h-> kaç lt yakıt tüketimi?

    Şimdiden teşekkürler
  • Neden kimse birsey paylasmiyor?sayfa kilitlendi yauu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen arkadaşlar uzun süre kullanımı arttı artık arabanın daha detaylı gözlemler alabiliriz..arabayı almayı düşünenlere çok yardımınız olur gözlemlerinizi paylaşırsanız..
  • éray kullanıcısına yanıt
    320İED ile tüm paylaşımlar diğer sayfada kaldı malaesef 320d ile kaynadı
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize kazasız belasız sürüş diliyorum Allah'tan. Araçlarınızın motorunu ve şanzumanını daha uzun ve sorunsuz kullanmak istiyorsanız:

    Borusan yetkili serviste çalışan arkadaşımdan bilgi aldım 30k bakım peryodunu tavsiye etmiyor. Zaten böyle bir yağ daha icad olmadı. Bu bize servisten geçirmek için yapılmış bir kazıktır. Yani motorlar arızalansın gelsin paralar. Bu bakım peryodu ile 100k dan sonra araçların motoru sorunlar çıkarmaya başlıyormuş. Benim nacizhane tavsiyem; Siz arada 15k da bir yağ değişimi daha yapın bence özelden. Sadece yağ ama filtreler felan kalsın. Onları siz arada yetkili servisten değişirsiniz. Ha birde hava filtresinide 5k da bir değişin aracınız daha atak olacak ve az yakacaktır. Servise göre 30k da bir hava filtresini değişsen araç havasızlıktan ölür :)

    Bende imzamdaki araç var. 15K bir her şeyi değişiyorum. şu an 82k da, 100 K olunca oto. şanzuman yağı (normal değişimi 150k mış. fazla bi rakam) felanda değişcem sonra üzülmeyelim bu milli servettir bize artık kazık atmasınlar ya yeter artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedatkerem -- 10 Ağustos 2014; 2:39:02 >




  • Memet49 M kullanıcısına yanıt
    Önümüzdeki haftasonu test sürüşü için gideceğim Ankaraya..incelemelerim doğrultusunda çok zevkli bir araç olduğu aşikar..yanlız maximum hızın 238 olması lazım..238 de kesiyor direk..
  • Her zaman bir bmw alma arzum olmuştur ancak hep fiyatının yüksekliğinden ötürü uzak durmuşumdur . Herhalde hayatım boyunca bir daha da olmaz ama şu sıralar facebook da sürekli çıkan 3.20i ed reklamından etkilenip Borusan İstinye'ye gittim . Araca oturdum , gerekli sorularımı sordum , test sürüşü yaptım ve test sürüşünde zehri alır almaz kaporayı verdim :) 134.100 TL 'ye geldi araba . Boya koruma , cam filmi , motor koruma , paspas ve trafik seti hediyesi ile birlikte . Kosiflerle de konuştum en son 134.200 verebileceklerini söyledi onlarda. Satıcı arkadaş bana temmuz ayında aynı aracı 142-144 arası sattıklarını araç satışında 3. çeyrek hedefi tutmayınca ağustosa özel böyle bir indirim yapıldığını dürüstçe anlattı . Bu rakamın doğruluğunu forumu detaylıca okuyunca da gördüm zaten . O nedenle fiyatta içim rahat .Ayrıca yine araç satışını teşvik amaçlı işbankası ile yaptıkları anlaşma gereği 0.92 gibi çok rekabetçi bir kredi aldım . Bu oran sadece borusana ve bu aya özel . İşbankası yoksa en düşük 1,05 veriyor . Son gelen yeni donanım ve pakete sahip araçlar bunlar . İlk alanlardan biriyim . BMW bir sürü paket ekleme saçmalığına son vermiş. Size zaten hiç de boş sayılmayacak bir araba sunuyorlar . Buna sport , modern veya luxury line donanımlarından birini seçip ekliyorsunuz o kadar .Sport ve modern in fiyatları aynı ; 3.500 € . Sadece koltuk ısıtma ve cruise control olmayan geri kalan tüm donanımlara ( sunroof ve metalik renk dahil ) bir araç bu . Dediğim gibi bu şekilde gelen ilk parti. Cruise control olayına bmw öteden bu yana soğuk zaten . Uzun süre kullanımlarda dizde kitlenme ve kramp girme ihtimalinden dolayı hoşlanmıyor .

    İki yıldır 2012 model elegance full honda civic kullanıyorum . Onu da çok beğenerek sıfır almıştım . Bilenler vardır .Bu araçta donanım adına yok yok . Motoru , sürüş keyfi de harika .Bu rakama daha iyisinin alınacağını halen sanmıyorum . Ama bmw nin 170 beygirlik motoru ve özellikle sport moddaki sürüş keyfi muazzam :) Honda bir tek yokuşlarda tıkanıyordu . Bu araçla ise istinye yokuşunu olağanüstü bir hızla çıktım . Gerçekten bmw nin motor konusunda başka bir yerde olduğunu kullanınca anladım . Eğer almayı düşünen varsa bu ay ki kampanyanın avantajlarından yararlanmalı derim . Yakıt tüketimi de çok iyi . Dizele kalkıp 10.000 tl fazla vermenin hiç gereği yok. Ama bu ed 170 beygir araba varken de 5.000 tl azına 3.16 alınmaz derim .

    Aracı cumartesi teslim alacağım . Sonrasında sürüş deneyimlerimi de yazmak isterim .




  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.