Şimdi Ara

Homend Projuicer 2703 katı meyva sıkacağı kullananlar veya tavsiye edenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir katı meyva sıkacağı arıyorum; fakat ne çok ucuz olsun istiyorum ne de çok pahalı. çünkü edindiğim bildilere göre çok ucuzlarda şikayet oldukça fazla, memnuniyetsizlik üst düzeyde. pahalı olanlarda da memnun olmayanlar var. Bende bütçeme göre ortalama bir fiyatla bir katı meyva sıkacağı denemek istiyorum. Aradığım özellikler: kullanmı kolay olsun, bir meyvanın hakkını vererek suyunu sıksın, temizliği kolay olsun vs.
    En sonunda homendin 2703 modelinde karar kılar gibi oldum. karar kıldım diyemiyorum çünkü hala kararsızım. bu konuda sizden tavsiye istiyorum. ürün şu anda bimekste 247 lira. Ama aynı ürün morhipoda 159 lira ve kargo bedava. Ürünü kullananlar veya bilenler varsa yorumlarını belkiyorum.

    http://www.bimeks.com.tr/urun/114000/homend-projuicer-combo-2703-kati-meyve-sikacagi.aspx

    http://www.morhipo.com/homend-2703-projuicer-kati-meyve-sikacagi-900-w/990111/detay?depid=







  • Bende uzun süredir araştırıyorum. Ama bende bir karar veremedim. Homend marka ürününün narenciye sıkacağını aldım motor gibi ses çıkartıyor. Kokusuz izgarasını aldım hemen ısıtıyor güzel. Bu nasıl çıkar bilmiyorum. Meyvenin hakkını verir mi acaba ?

    Morhipo 'da şuan 177 TL homend hediye çeki ile 127 TL ye düşüyor. Aynı ürün arkadaşın verdiği linkteki gibi bimekste 247 TL. Morhipoda fiyat çok uygun. Ne yapsak acaba ?


    ( Morhipo 'dan almaya karar verirsen hediye çeki istersen özelden ulaş bana )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.