Şimdi Ara

İddia : iPhone 5S, 20 Haziran'da tanıtılabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
2.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • İddia : iPhone 5S, 20 Haziran'da tanıtılabilir





    Apple'ın bu yılın yeni nesil iOS modelleri üzerindeki çalışmaları kapalı kapılar ardından devam ederken, gerek analiz uzmanları gerekse de tedarik zinciri firmalarından sık sık yeni iddialar geliyor.




    Apple kaliteyi düşürecek ucuz bir iPhone işine girmeyeceklerini belirtmiş olmasına rağmen, iddialar ısrarla bu yıl iki model olacağı noktasına odaklanıyor. Modellerden birisinin ise yakın bir tarihte tanıtılacağı belirtiliyor.




    Japon bir sitenin iddialarına göre iPhone 5S, Haziran ayında muhtemelen WWDC 2013 etkinliğinde teknoloji dünyasına tanıtılmış olacak. Modelin satışına ise Temmuz ayının ilk haftası başlanacak. iPhone 5S'te daha güçlü bir işlemci, NFC desteği ve parmak izi okuyucu gibi özellikler bulunurken, Apple'ın tasarımdan sorumlu başkan yardımcısı Jonathan Ive tarafından desteklenen yeni bir arayüze sahip iOS 7 de model üzerinde ilk kez görücüye çıkacak.




    Site, ayrıca daha düşük fiyata sahip bir iPhone modelinin de ön ödemeli operatörler vasıtasıyla Çin ve Hindistan'da satışa sunulacağını da iddialarına ekliyor. 




    Sitenin biraz tahminlere dayandığı anlaşılan iddialarının haricinde bu yıl iki model olacağına dair pek çok kaynaktan benzer bilgiler geliyor. Birisinin iPhone 5S olması muhtemelken, diğer modelin ise yıl sonuna doğru tanıtılacak daha büyük ekrana sahip bir model olacağı vurgulanıyor. Ancak henüz net bir bilgi ortada yok.




     

     








  • her yil telefon degistirenler dusunsun...

  • Bitmek bilmeyen iddialar...
  • Iphone 5S için tedarik zinciri firmalara verilen siparişler o kadar dandirik ki,firma sahipleri ucuz ıphone için olduğunu düşünüyorlar. ıpohone yetkilileri ise ısrarla "hayır ucuz ıpohone yok neden anlamamak için diretiyorsunuz" diyorlar. :D

  • boyu uzamış yine kısıtlı şekilde tırt bir cihaz gelicek kumanda olmaya doğru gider :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spaydix -- 31 Mart 2013; 23:53:11 >
  • Ekran keşke 5inç filan olsa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım apple bir revizyon yapar ve çıkarılabilir batarya + 4.3-5" arası ekran koyar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmer23s

    Iphone 5S için tedarik zinciri firmalara verilen siparişler o kadar dandirik ki,firma sahipleri ucuz ıphone için olduğunu düşünüyorlar. ıpohone yetkilileri ise ısrarla hayır ucuz ıpohone yok neden anlamamak için diretiyorsunuz diyorlar. :D


    Cahillik diz boyu ama anca çene çalışıyor , ne çoğaldınız son zamanlarda.

  • Tanıtılsa da kurtulsak sürekli yeni iddialar insanın kafası karışıyor. Bu sefer de ekran genişlemezse androide geçmeyi düşünüyorum şaka maka.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz ayfon çıkarsa apple markasını kaybeder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s de ekran büyümez ama 6 da 4.5 " olur diye düşünüyorum. o zaman alabilirim. iphone 5 i almama sebeplerimden en büyüğü ekran boyutu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

    5s de ekran büyümez ama 6 da 4.5 " olur diye düşünüyorum. o zaman alabilirim. iphone 5 i almama sebeplerimden en büyüğü ekran boyutu

    Sanmiyorum , bu nesil kesin 4.0 inc olarak devam etcek te ondan sonra ki nesillerde bence olabilcek en buyuk inc 4.3 dur.

    Biz kendi acimizdan dusunuyoruz , ama apple in musteri kitlesinin cogunlugu teknoloji ile icli disli olmayan kesim. Daha cok sadelik , tarz ve kullanilabilirlik arayan kisiler. Bu sebebten cogu kisi 3.5 inc le bile cok mutluyken apple bunu 4.5 yapmaz.

    5 inc falan asla olmaz , estetik acidan okuz gibi cihaz yapmaz apple

    not ( 5 inc cihaz bende yakinda alcam ama bu okuz gibi oldugu gercegini degistirmez )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __nikolaus__ -- 2 Nisan 2013; 0:32:48 >
  • @PlayMakers

    ne alaka? 5'' olunca öküz gibimi olmuş oluyor?

    iphone 5'in çerçevesine 5'' e yakın ekran sığar o kadar boş alanı varki.

    htc one bakın 4.7'' veya xperia Z'ye bakın 5'' .Öküze benzemiyorlar, iphone'dan daha şıklar.

    Asıl iphone kumandaya benziyor ince ve uzun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 1 Nisan 2013; 21:19:08 >
  • Bende Bu Ay İçinde İphone 4S Almayı Düşünüyordum Acaba Beklesem mi Diye Teredüte Girdim Şimdi ?
  • Android kullanıcıları, Apple'ın hiçbir ürününü önemsemediklerini ve umurunda olmadıklarını vurgular. Ama nedense Apple ile ilgili her haberin altına gelip 10-14 yaş aralığı seviyesine hitap eden esprilerle markaya sataşır. Dikkat ederseniz eleştirir demiyorum, sataşır. Çünkü eleştiren kişi bilinçli kullanıcıdır. Ama buraya gelip de ''Benim babam senin babanı döver, Apple pis kaka'' şeklinde yorum yapan arkadaşlar, kusura bakmayın ama çok boş insanlarsınız canlarım...

    Her markanın ve modelin kendine özel güzellikleri var. Her şeyden önce kişisel cihazlar bunlar, aynı olmak zorunda değiller. Şahsen iPhone gibi çok büyük olmayan, sade ekranları seviyorum. Bir başkası da büyük ekranlı telefonları sevebilir, gayet normal.

    Dediğim gibi kişisel cihazlar bunlar, farklı olmak zorundalar. Herkesin zevki aynı olmadığı gibi, her cihaz da aynı olamaz haliyle. Ha, aralarında bi' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. Ha nasıl garışamaz; ben bu şekkil giyinirim, bu bayan şu şekkil giyinir, şu şekkil giyinir...

    Hadi sevgilerle...





  • artık çıksada iddalar bir kesilse diyeceğim ama sonrasında da ipad için iddalar gelmeye başlayacak ve bu durum insanın gene canını sıkacak.

    Apple'ın geçmişteki yaptıkarlına bakarsak her şey olabilir sadece 4s'te yaptığı gibi bir kaç iyileştirme ile 5s'i çıkarabilir yada 5s+ucuz iphone çıkarabilir yada 5s+büyük ekranlı bir iphone çıkarabilir ama benim görüşüm 5s+büyük ekranlı iphone yönünde. tekrar geçmişe bakarsak herkes nexus 7'ye cevap beklerken apple cevabını kendi yorumu ile yaptı kaliteli pahalı ama küçük ekranlı bir tabletle çıktı ve bence aynı durum büyük ekranlı iphone içinde olacak sadece ekran boyutunu 4.5+ şeklinde yapacağı yeni bir ürün hazırlayacak. pazara baktığımızda tabletlerde büyük ekranlar ve küçük ekranlılar vardı ve apple büyük ekranlı tabletlerde hakimken nexus 7'nin çıkması ile çok büyük bir rakip kazandı ve hemen orayı doldurdu. telefonda ise durum biraz farklı oldu ve apple cevabını sadece ekranı uzatarak verdi ki bu durum bence çok ucuz bir numara oldu.

    kendi kullanımlarımdan yola çıkarsam bir haftalığına note2 kullandım ve jb'li 4s'imi çok özledim ama kullandığım bir hafta boyunca bütün işlerimi note2 ile halledebiliyordum, tekrar 4s'i elime aldığımda ekranın küçük olması moralimi bozdu ve hemen pc'yi açmak zorunda kaldım. bu sadece kendi kullanımım ve apple daha büyük ekranlı bir telefon çıkarırsa (ve param olursa :) ) büyük ihtimalle ona geçerim




  • Apple ne zaman batarya sorununu duzeltir o zaman alinabilir hale gelir..
  • O değilde böyle bir haberin altında topu tpou 10 küsür yorum. Apple bitmiş :) Eto bitmiş :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    @PlayMakers

    ne alaka? 5'' olunca öküz gibimi olmuş oluyor?

    iphone 5'in çerçevesine 5'' e yakın ekran sığar o kadar boş alanı varki.

    htc one bakın 4.7'' veya xperia Z'ye bakın 5'' .Öküze benzemiyorlar, iphone'dan daha şıklar.

    Asdıl iphone kumandaya benziyor ince ve uzun

    Tabirim biraz yanlis olmus olabilir , daha sIk durmasi degil konu , elde daha rahat kullanilmasi. Xperia z ile iphone 5 in tek elde kullanim kolayligi arasinda daglar kadar fark var.

    Bugun kullandigim nexus 4 cihazimi bile kiz arkadasim tek elle kullanmakta zorluk cekiyor ama iphone 4 ile cok rahat kullaniyor.

    Yoksa su an htc one kadar tasarimi guzel bir cihaz yok piyasada.Ama cihazi tek elle kullanirken , ekrani kapamaya calisin bir. Kapayamazsin cunku cihaz cok buyuk.Gerci burda htc nin guc butonunu ekranin ustune koymasi gibi bir salakligini goz ardi edemeyiz.

    Diyecegim su ki , 4.0 ve 4.3 inc cihazlar bugun tek elle en islevsel cihazlardir.4.5 ve ustune ciktikta sikintilar baslamaktadir.




  • 4.3 inç e evet der android i bırakabilirim.

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.