Şimdi Ara

Apple cihazlar ile anlık perspektif ayarlamaları sağlayan uygulama, 'Perspective Correct'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj







  •  

    Akıllı cep telefonlarının geniş açı lenslere sahip olmaları, mimari, manzara, sanat eserleri, ya da portre çekimlerinde gerçek dışı perspektif sorunlarının meydana gelmesine neden olmaktadır. Perspective Correct isimli yeni uygulama, bu perspektif sorunları üzerine odaklanarak geliştirilmiş durumda.

     

    Apple'ın iOS yüklü cihazları için Neccessory Ltd. tarafından geliştirilmiş bir uygulama olan Perspective Correct, akıllı cep telefonları ile fotoğraf çekerken meydana gelen perspektif sorunlarını, eğilmeleri ya da farklı açı sorunları direkt olarak fotoğraf çekimi sırasında düzeltilmesine imkan sağlayabiliyor. Yapılan ayarlamalar sonucunda çekilen fotoğrafların üzerinde ekstra olarak kesme ya da döndürme gibi seçeneklerin de yapılabildiği Perspective Correct uygulaması, iOS 5 ve üzeri sürümler yüklü iPhone, iPod ve iPad cihazlar üzerinde rahatça çalışabiliyor.

     

    Apple App Store üzerinde satılan Perspective Correct uygulaması, 3,59TL fiyat etiketine sahip. Ayrıca uygulamanın tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

     


     

     









  • faydalı bir uyglamaya benziyor..
  • o fiyatı hak etmeyen bir uygulama...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.