Şimdi Ara

FOOTBALL MANAGER 2012, ŞUBAT 2013 TRANSFER YAMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
21.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Buyrun arkadaşlar Football Manager 2012'nin şubat 2013 e kadar olan tüm transferler burda. Bunu kullanıyorum ve gayet sağlam, tavsiye ederim.

Kurulum: belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data'nın içine kopyalayın. oyunda ayarlardan açın ve yeni oyuna başlayın.

Dosya silindiği için kaldırmak zorunda kaldım.

Örneğin: Galatasarayda Sneijder, Drogba, Fenerbahçede Webo, Corinthians'da Pato, PSG'de David Beckham var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgennyk -- 31 Mayıs 2013; 19:44:24 >

• Benin belgelerimde en belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data diye birşey yok..Son olarak Football Manager 2012 var ona giriyorum ama içinde editor/data klasorlerı yok.Yardımcı olursa sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan111

Benin belgelerimde en belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data diye birşey yok..Son olarak Football Manager 2012 var ona giriyorum ama içinde editor/data klasorlerı yok.Yardımcı olursa sevinirim..

editor/data değil hacım

kullanıcı adın yazar belgelerimde ona bas orda editor data mutlaka vardır yoksa klasör aç adını editor data yap
  • Aynen klasörü kendim olusturdum ve halloldu..Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

Buyrun arkadaşlar Football Manager 2012'nin şubat 2013 e kadar olan tüm transferler burda. Bunu kullanıyorum ve gayet sağlam, tavsiye ederim.

Kurulum: belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data'nın içine kopyalayın. oyunda ayarlardan açın ve yeni oyuna başlayın.

http://www.dosya.tc/server4/HDE4WZ/LFCMarshalls_Update.rar.html

Örneğin: Galatasarayda Sneijder, Drogba, Fenerbahçede Webo, Corinthians'da Pato, PSG'de David Beckham var.

harikasın

• Dosya silinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehantaha

Buyrun arkadaşlar Football Manager 2012'nin şubat 2013 e kadar olan tüm transferler burda. Bunu kullanıyorum ve gayet sağlam, tavsiye ederim.

http://www.dosya.tc/server4/HDE4WZ/LFCMarshalls_Update.rar.html

Sen nasıl birşeysin hocam sağolasın,Pc'ye geçeyim ilk işim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Football Manager 2012 Yamalar
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Usta, dosya silinmiş indiremiyoruz, bir güncellersen... Emeğine sağlık şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinov

Usta, dosya silinmiş indiremiyoruz, bir güncellersen... Emeğine sağlık şimdiden.

Hocam Bilgisayarımdan da silinmiş dosya. Ama Football Manager 2013 öneriyorum, 2012'nin üstüne bi hayli koymuşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.