Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
14
Favori
71.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  • HTC'nin uzun bir süredir beklenen ve tasarımı yanı sıra UltraPixel Kamera, BoomSound, BeatsAudio, BlinkFeed, Zoe ve benzeri sadece kendine has fonksiyonları ile herhangi bir Android telefondan çok daha farklı bir deneyim vaad eden telefonu HTC One test masamızda. Bakalım sahip olduğu özellikler ile kullanıcısına farklı hissettirmeyi başarabiliyor mu?

     

    Örnek Fotoğraflar: http://goo.gl/Fw4FH 

     


     

     









  • Farkı neyle yaratıyor sorması ayıp ? Gidin Bir iPhone alın ve akıcı ekranların tadını çıkarın.

    Edit:Full HD olması çok saçma göremedigin PPI degeri için şarjın iki kat gitmesi+maliyetin bahane edilerek fiyatın artması. S3'te 720p ekran var Full HD her videoyu çat çat açıyor oynatıyor. Üstüne birde oyunlarda sorun çıkartan bir ekran Yine aynı s3te her oyun lak lak açılıyor. Birde şarj zaten onu söylemeyeyim artık nerdeyse içiyor ki bu telefonda birde degiştirilemiyor. He dersen kardeşim ben bu telefonu 100x zoom yapıp harika milimterik desenlere bakmak için alıyorum eyw. Ama bu göz boyama özelliklere "şimdilik" kanmayın. Yapsın pili 3.000 mah gpuyu koysun en kıyagından gel sende beni ortalık yerde sev lafım yok e o zaman yaşasın iPhoneeee



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi What a Goal -- 31 Mart 2013; 14:47:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berat249

    Farkı neyle yaratıyor sorması ayıp ? Gidin Bir iPhone alın ve akıcı ekranların tadını çıkarın.


    bi bitmediniz be. bu kadarmı kıskanıyosun androidi her android konusuna neden gelip böyle yorum yapılır anlamıyorum sevmiyosan izleme çok mu zor aptal saptal yorum peşindesiniz be
  • İşte beklediğim inceleme...
  • Telefon dediğin böyle olur arkadaş. Tasarım, ses, kamera herşeyiyle süper telefon. HTC nin bu sefer yazılım konusunda da ciddi destek vereceğini düşünüyorum. Şu anda genel olarak bakıldığında alınacak EN İYİ TELEFON...
  • teşekkürler, bunu bekliyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iDenis

    teşekkürler, bunu bekliyordum
    Şayet bu yıl içinde gelirse alacağız ama bu HTC'ye kalırsa S4 1-2 haftaya gelir biz de S4'ü alırız... HTC'de kına yakar artık... Artık telefon beklemekten sıkıldım geçici kullandığım Nokia C6-01 beni öldürecek, hangisi önce gelirse alacağım...

    HTC elini çabuk tutarsa iyi olur...
  • Dürüst olmak gerekirse gerçekten adamlar hakkını vermiş tasarım donanım malzeme kalitesiyle üst seviye bir cihaz olmuş ama ben yinede herzaman olduğu gibi Sony ve Xperia Z den şaşmayacağım alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun İnceleme için teşekkürler.
  • Bi yanlış bilgi var düzeltiyim alt menüden tarayıcıyı değiştiremiyorsunuz diyorsunuz bu yanlış blinkfeed ten menüye geçiş ekranındaki yerde değiştiriliyo bitek
  • Şu avea'daki gıcık herifin reklamını görünce sinir krizi geçiriyorum.
  • Yılın telefonu olmuş dersek abartmış olmayız kanısındayım.
    4 ultrapiksel olayı kimilerince gereksiz görülsede ben aynı kanıda değilim, netice elimizdeki bir cep telefonu ve sensör ebatları ister istemez sınırlı olmak zorunda. Bu bağlamda günümüz cep telefonu kameralarının image kalitesi açısından sınıra geldiğini söylemek mümkündür. Artık telefonlar çektiği fotoğraflarda aman aman fark olmayacaktır. Yazılımsal düzenlemeler dışında fark oluşturmak iyice zorlaştı. Bu bağlamda Nokia ve HTC nin alternatif çalışmaları kesinlikle takdiri hak ediyor. 13 MP bir kamera yerine şahsen bu bu tür farklı çalışmaları görmek isterim. Normal şartlarda zaten HTC ONE X ve ONE X+ ile Samsung u geride bırakmış ve kamera konusunda en iyi olma iddiası olan bir firma bununla yetinmeyip çıtayı dahada yükseltmek adına çalışma yapıyorsa HTC risk almış ve başarmıştır derim.
    Bu tür farklılıklar en çokta biz son kullanıcıların işine gelecektir.
    Bataryasının 2600 yada üstü olası durumunda eksiksiz bir telefon olmuştur diyebilirdik ancak buda nazar olsun :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: web101

    Dürüst olmak gerekirse gerçekten adamlar hakkını vermiş tasarım donanım malzeme kalitesiyle üst seviye bir cihaz olmuş ama ben yinede herzaman olduğu gibi Sony ve Xperia Z den şaşmayacağım alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun İnceleme için teşekkürler.

    Yarım saatlik videoyu 10 dk içinde izleyip bir de kalkmış logosunu avatarında taşıdığın firmanın telefonunu öven gizli reklamlı mesaj atıyorsun.

    Sony'nin para verdiği saha elemanları böyle gayretli çalışmıyorlardır.

    Şurada 3 kuruş paramızla hangisi daha iyi acaba diye araştırırken, sizin gibi fanatikler yüzünden kim bilir kaç kişi yanlış karar veriyor.

    Yanlış anlaşılmasın şu anda bu telefonu veya yeni nesil bir üst seviye cihazı alacak param yok ama böyle mesajları görünce de dayanamıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karabeyefe -- 31 Mart 2013; 11:25:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berat249

    Farkı neyle yaratıyor sorması ayıp ? Gidin Bir iPhone alın ve akıcı ekranların tadını çıkarın.

    o kucucuk ekrani napalim me kadar gereksiz tipler var ya
  • o tuşun üste o şekilde olması afadersiniz ama tasarımın ..... evo 3d kullanıcısıyım ve nerdeyse sırf bu yüzden cihazı rootlayacaktım ki yan tuşlarla yada altuşlarla cihazı açabileyim hadi güç düğmesi üstte oldu eywallah insan yan tuşlarla ekranı uyandurabilme seçeniğide koymazmı yaw. sony xperia s tede aynı sıkıntı war bilerekmi yapıyorlar anlamıyorumki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berat249

    Farkı neyle yaratıyor sorması ayıp ? Gidin Bir iPhone alın ve akıcı ekranların tadını çıkarın.

    Bi bitmediniz be..
    Iphone, iphone. Iphone

    Ne özelliği var, retina ekran sadece 4 inc ekran yazılımsal bişey mi var
  • 3 tane one telefon çıkarttılar bu one hikmeti ne acaba
  • Htc büyük orando özelleştirmiş telefonu
    İyi bir akıllı telefon alacak kişinin listesinde bulunması lazım diye düşünüyorum.Ses olsun kamera olsun diğer özellikler olsun bence htc tam bir telefon yapmış.(Alt tarafta olan 2 tuşu hiç beğenmedim -_- 3 tuş yap htc logosu koyma)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karabeyefe

    quote:

    Orijinalden alıntı: web101 Dürüst olmak gerekirse gerçekten adamlar hakkını vermiş tasarım donanım malzeme kalitesiyle üst seviye bir cihaz olmuş ama ben yinede herzaman olduğu gibi Sony ve Xperia Z den şaşmayacağım alacak olanlara şimdiden hayırlı olsun İnceleme için teşekkürler.
    Yarım saatlik videoyu 10 dk içinde izleyip bir de kalkmış logosunu avatarında taşıdığın firmanın telefonunu öven gizli reklamlı mesaj atıyorsun. Sonynin para verdiği saha elemanları böyle gayretli çalışmıyorlardır. Şurada 3 kuruş paramızla hangisi daha iyi acaba diye araştırırken, sizin gibi fanatikler yüzünden kim bilir kaç kişi yanlış karar veriyor. Yanlış anlaşılmasın şu anda bu telefonu veya yeni nesil bir üst seviye cihazı alacak param yok ama böyle mesajları görünce de dayanamıyorum.


    Dostum sadece DH incelemesine bel bağlarsan o senin sorunun şimdiye kadar 10 tane Htc One incelemesi seyrettim sen DH incelemesinden farklı bişeymi bekliyorsun bende para veriyorum ona göre bütün yeni modelleri inceliyorum ve nihayetinde XZ ye karar verdiğimi belirttim ayrıca cihazı öven bir yorum yazdım dikkat edersen ayrıca Htc One Xperia Z S4 bu üç modelide kim hangisini alırsa alsın ne parası çöpe gider nede pişman olur üç modelde üst seviye cihazlar neyse dostum iyi forumlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: egekocabas

    Htc büyük orando özelleştirmiş telefonu
    İyi bir akıllı telefon alacak kişinin listesinde bulunması lazım diye düşünüyorum.Ses olsun kamera olsun diğer özellikler olsun bence htc tam bir telefon yapmış.(Alt tarafta olan 2 tuşu hiç beğenmedim -_- 3 tuş yap htc logosu koyma)
    Gayet güzel telefon,Ama almak için elde denemek gerek.
  • Daha yeni çıkacak bir telefonda bile frame düşmesi olması çok kötü olmuş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.