Şimdi Ara

HTC One (M7) video inceleme 'Fark yaratmak isteyenlere özel' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
757
Cevap
14
Favori
71.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alacak arkadaslara saygim sonsuz.alip iyi gunlerde kullansinlar ama 2000 tl para verip kaliteli oyun deneyimi yasamayadiktan sonra(en azindan benim icin oyle) ne anlami kaldi o cihazin.sirf tasarim icin cihaz alacaksam kimse kusura bakmasin ama gider iphone5 alirim hemde istedigim oyunu yag gibi oynarim.aslinda mesele sirf oyun meseleside degil.android tabanli cihazlar donanim-yazilim uyumunu apple'in iphone'u ayarina getiremedigi surece goz boyamaktan ote gidemezler.cihazlar gercekten guzel donanim canavarlari ama is yazilimda bitiyor iste..

  • Var ya 1080p yerine 720p olacaktı o telefon uçak gibi olurdu.
    Sırf insanların rakam hastalığı yüzünden işlemcinin boyunu aşan çözünürlük kullanıyolar. 1 yıl sonra oyunlarda hiç performans veremiyecektir 1080 p yüzünden.

  • ekranı gün ışığında nasıl bir performans veriyor benim için en önemli kriterlerden biri s3 te ekranı görmek için resmen şekilden şekile girmek zorunda kalıyoruz

  • sene 2013 oldu hala androidle iosu karşılaştıran var her incelemenin altında.mesut beye de htc fanı diyenler nerdeyse htc onenın bütün incelemeleri izleyen benim için en çok eksisini belirten bir incelemeydi.Oyun konusunda ne yazıkki adreno 320 samsung,htc,sony gibi markaların sidik yarışında olduğu için yetersiz kalmış.zaten telefonlarda çok oyun oynamak ne derece artı onu da bilmem.

  • Tasarimi piyasanin en iyisi oldugu tartisilmaz , Sense 5 de hosuma gitti.

    En cok sinir oldugum nokta , bu telefonun guc butonunu niye yukari yaparsin htc ? One x kullanirken canim cikiyordu bu sefer bir de sol tarafa koymuslar.

    Koy yan tarafa olsun bitsin , kullanici iskence cekmesin.

    Genel olarak baktigimda ise 2000 tl verilip nexus 4 yerine almayi dusunmem. S4 donanim ve yazilim ozellikleri bu cihazda olsaydi bir saniye dusunmezdim mesela , ama s4 de tasarimdan kaybediyor. Sony telefonlara asla bulasmam. Kisacasi nexus 4 ile yola devam.

    Inceleme icin tesekkurler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step


    quote:

    Orijinalden alıntı: Snathius

    mesut bey bi sorum var size htc oneda oyun oynarken xperia z de ki gibi arkada oyun indiriyomuydunuz?

    Qualcomm'un kendi Adreno 320 Full HD için geliştirilmedi diyor. HTC One'da Xperia Z'de yer alandan daha hızlı bir platform kullanıldığı halde yer yer FPS düşmesi görülüyor siz hala Xperia Z'de oyunlar hızlı sen yavaşlattın diyorsunuz.

    Her şeyin fazlası zarar. Sevginin de öyle biraz sakin olun, telefonları bedava dağıtmıyorlar. Paranızı ihtiyaçlarınızı göz önüne alıp harcayın.

    ben blackberry kullanıyorum. hiç bi markanın fanı değilim ama xperia z alıcagım telefon olucak. size basit bi soru sordum cevabı evet ya da hayırdı sizin verdiğiniz cevap bambaşka demek ki bu konuda bi sıkıntı yaşamışsınız




  • oyun benim için çok önemli olmadığı için tam benlik telefon olmuş sabırla bekliyorum artık, browser performansı da gayet yeterli flash player özelliği de var malum adobe desteği kesti her modelde stok flash olmuyor, tasarım zaten şahane tasarıma önem veren biri olarak zaten en üst önceliğim bu, kamera da günlük kullanım için yeterli zoe özelliği de kullanışlı çok profesyonel fotoğraf çeken biriyseniz zaten dslr şart, arayüz de sade istediğim gibi olmuş ses performansı da çok güzel, bana göre eksik yok bunu alıp en az 3 sene kullanmak lazım

  • video çekimlerde dikkat edilirse hıçkırma var mesut bey

  • quote:

    Orijinalden alıntı: people66

    22:04 TEKİ oyunda Levent Pekcan abimizi gördüm sanki :))


    21:56'da evet o :-) Kim geçti acaba :-)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: scot

    video çekimlerde dikkat edilirse hıçkırma var mesut bey

    Merhaba,

    Video altındaki adresten örnek videolara ulaşıp, bilgisayarınıza indirdikten sonra izlerseniz kaçırma olmadığını görebilirsiniz.

    HTC One videoları 30 kare/sn hız ile kayıt ediyor. Bizim videolarımız ise 25 Kare/sn 30Kare/sn bir videoyu 25 Kare/sn akışın içine katınca ne yazık ki bu tip istenmeyen durumlar yaşanabiliyor.



  • Bu tarz incelemeler istiyoruz donanım haberden, bu video kısa bir örnek daha uzun süreli daha detaylısını istiyoruz.

    Tek tek telefonları ıncelemenızın bana göre fazla bir anlamı yok, piyasadaki telefonların ozellıklerını kagıt uzerınde hepımız az cok bılıyoruz.

    Asıl önemlı olan bunu pratıkte nasıl oldugu, suan piyasa'nın en iyi 3 tane telefonunu yan yana masaya koyup test etmenizi rica ediyoruz.

    En azından cevap vermenizi bekliyorum mesut bey, donanım haberi buralara getiren biz kullanıcılarız, Bizlerin isteklerini lütfen yerine getirmeye çalışın. Başka arayışlara yönlendiriyorsunuz donanım haber kullanıcılarını. ( en azından beni )

    Artık youtube'dan Yabancı sitelerin incelemerline bakmak istemıyoruz. Dillerini bile bilmeden izliyoruz, siz neden daha iyisini yapmıyorsunuz? Biraz bağımsız olun.

    Diğer yorumum +4 den fazla almasına rağmen, beeğenilen yorumlarda olmasına rağmen ne hikmetsegizlemişsiniz, İşinize gelmeyen bazı mesajları gizlemeniz beni hayal kırıklığına uğrattı. Söyleseler inanmazdım ama başıma geldi artık inanınıyorum.

    ------------

    Bugün; 12:02:30

    Mesut abi, Lütfen samsung 4 , htc one ve sony x peria z'yi yan yana koyup inceleyin.

    Hem tasarımlarına bakmış oluruz, hemde farklarına. Ben şahsen öyle incelemeleri daha doğru buluyorum.

    ( bu mesjaımda yeterince + almasıan rağmen gizlendi, demekki donanımhaber kullanıcılarıda butür inceleme istiyor neden yapmıyorsunuz? her markaya sempati beslemek için hepsi iyi diyorsunuz, doğrudur ama biri diğerinden daha iyi olacaktır her zaman )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 31 Mart 2013; 15:30:10 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Snathius

    ben blackberry kullanıyorum. hiç bi markanın fanı değilim ama xperia z alıcagım telefon olucak. size basit bi soru sordum cevabı evet ya da hayırdı sizin verdiğiniz cevap bambaşka demek ki bu konuda bi sıkıntı yaşamışsınız


    Merhaba,

    Açıkçası imzanızdaki Xperia Z resmini görünce kaç kişi kullanmadığı, piyasaya sürülmediği için de şu an parası olsa da alma şansı bulamayacağı bir telefonu imzasına koyar ki diye düşünüp zaten sorunuzun cevabı ne olursa olsun tatmin olmayacağınızı düşündüm, hala da böyle düşünüyorum.

    Evet bu konuda sorun yaşadım zira bazı gözü dönmüş arkadaşlar bilim sınırlarını zorlayıp 1 sene öncesinin alt yapısı ile çalışan Snapdragon S4 Pro'lü Xperia Z'nin birden Full HD oyunlarda takılmasına anlam veremeyip asılsız iddialar ile her platformda yeterince rahatsızlık verdiler.

    Oyun yükleme işlemi sadece 1 oyunda vardır ki o da oyun kurulum esnasına geçene dek cihazın genel performansına etki etmez.

    Gerçi telefona 2000TL'i verip test ettikten sonra siz cevabınızı çok net bir şekilde alacaksınız. Bu yüzden daha uzun yazmanın bir anlamı yok.

    Sevgiler,
    Mesut Çevik
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    Bugün; 12:02:30

    Mesut abi, Lütfen samsung 4 , htc one ve sony x peria z'yi yan yana koyup inceleyin.

    Hem tasarımlarına bakmış oluruz, hemde farklarına. Ben şahsen öyle incelemeleri daha doğru buluyorum.




    Merhaba,

    Bu yorumunuzu sadece okuyup geçtim zira teknolojiyi yakından takip ediyor iseniz zaten S4'ün henüz çıkmadığını test örneklerinin dağıtılmadığını çok iyi biliyorsunuzdur diye düşündüm.

    Ek olarak "Sizi buralara kadar biz getirdik, bizim isteklerimizi yapın" gibi bir şey de yazmışsınız. Bizi buralara kimin ve neyin getirdiğini çok iyi biliyoruz. Fakat şu da bir gerçek ki elimizden gelen bu eğer size yetmiyor ve başka arayışlar içine giriyorsanız Güney Kore'e gidip Samsung Merkezinden bir tane S4 yürütemeyeceğime göre yapabileceğimiz bir şey yok demektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berat249

    Farkı neyle yaratıyor sorması ayıp ? Gidin Bir iPhone alın ve akıcı ekranların tadını çıkarın. Edit:Full HD olması çok saçma göremedigin PPI degeri için şarjın iki kat gitmesi+maliyetin bahane edilerek fiyatın artması. S3te 720p ekran var Full HD her videoyu çat çat açıyor oynatıyor. Üstüne birde oyunlarda sorun çıkartan bir ekran Yine aynı s3te her oyun lak lak açılıyor. Birde şarj zaten onu söylemeyeyim artık nerdeyse içiyor ki bu telefonda birde degiştirilemiyor. He dersen kardeşim ben bu telefonu 100x zoom yapıp harika milimterik desenlere bakmak için alıyorum eyw. Ama bu göz boyama özelliklere şimdilik kanmayın. Yapsın pili 3.000 mah gpuyu koysun en kıyagından gel sende beni ortalık yerde sev lafım yok e o zaman yaşasın iPhoneeee


    Eğer ilk Full HD ekran hamlesi Apple'dan gelmiş olsaydı, ''İşte Apple farkı budur...! Tüm Fandroidlere kapak olsun ehehe'' derdiniz.

    Birinci nesil iPhone'da 3G özelliği, otomatik odaklama ve video kaydı gibi özellikler (örnekler çoğaltılabilir) yoktu. ''Bunlara ne gerek var ki? Vardır Apple'ın bir bildiği'' dediniz. iPhone 3G ile 3G özelliği geldi ama ön kamera yoktu. 3G geldiği için göbek attınız, Apple'ı eleştirmemek için ''Ben görüntülü görüşmeye ihtiyaç duymuyorum'' dediniz. iPhone 3GS ile video kayıt özelliği geldi (Bu arada yıl olmuş 2009), ''Video kaydına gerek yoktu'' diyenler ne hikmetse seslerini çıkarmadı. iPhone 4'te şebeke problemi yaşayanlar oldu, ön kamera sadece wi-fi bağlantısıyla kullanılabiliyordu. ''Şebeke problemi varsa takarım kılıfımı bakarım keyfime...'' dediniz. iPhone 4S'te ön kamera artık şebeke üzerinden de kullanılıyordu. Hep beraber Apple'ı ayakta alkışladınız. iPhone 5'te boya dökülmesi veya bükülme gibi sorunlar yaşanabiliyor ama buna da verecek cevabınız var. ''Ben zaten kılıf kullanıyorum ve telefonu asla arka cebimde taşımam''

    Özetle zihniyet şudur: ''Benim tüm ihtiyaçlarımı Apple iyi bilir, ben her şeyi ona bıraktım.''

    Aslında olması gereken ne istediğini bilen tüketici...





  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Yenilikçi tasarım?http://img.tapatalk.com/d/13/02/21/pu8u5y4y.jpg


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men Bugün; 12:02:30 Mesut abi, Lütfen samsung 4 , htc one ve sony x peria zyi yan yana koyup inceleyin. Hem tasarımlarına bakmış oluruz, hemde farklarına. Ben şahsen öyle incelemeleri daha doğru buluyorum.
    Merhaba, Bu yorumunuzu sadece okuyup geçtim zira teknolojiyi yakından takip ediyor iseniz zaten S4ün henüz çıkmadığını test örneklerinin dağıtılmadığını çok iyi biliyorsunuzdur diye düşündüm. Ek olarak Sizi buralara kadar biz getirdik, bizim isteklerimizi yapın gibi bir şey de yazmışsınız. Bizi buralara kimin ve neyin getirdiğini çok iyi biliyoruz. Fakat şu da bir gerçek ki elimizden gelen bu eğer size yetmiyor ve başka arayışlar içine giriyorsanız Güney Koree gidip Samsung Merkezinden bir tane S4 yürütemeyeceğime göre yapabileceğimiz bir şey yok demektir.

    Ben s4 ün gelmediğini çok iyi biliyorum, mesut abi, ben sadece bu inceleme için yazmadım

    s4 bugun yarın elınıze ulasacak pekı yıne htc veya xperıa z gıbı tek ınceleme yapmayacakmısınız? s4 elınıze gelınce tek ınceleme yapmayın dıye bu mesajı yazdım.

    ayrıca one x ile xperia z yi en azından karşılaştırabılırdınız öyle değil mi?

    veya önceki senelerde'de hep tek incelemeler yapmışsınız.

    Bizi neden yabancı sitelerin incelemelerini izletmek zorunda bırakıyorsunuz, dillerinide anlamıyorum.

    Lütfen s4 gelince 3 telefonude berbaer karşılaştırıp ınceleyın. emın olun oylesı daha ıyı olur.

    şahsı fıkrım bu.

    @ speed-step.

    ''Ek olarak Sizi buralara kadar biz getirdik, bizim isteklerimizi yapın gibi bir şey de yazmışsınız.''

    Ben öyle imayla yazmadım, sizi buralara getiren bizlerin donanım haber kullanıcıları uyelerız, bızlerın ısteklerını lutfen dıkkate alın dıyorum. Bizim isteklerimizi yapın gibi emir etmiyorum buna hakkımda yok. Sadece dikkate alın rica edıyorum sadece.

    Elinziden bundan daha iyisi geldıgı ıcın bunları buraya yazıyorum ve bu yuzden dh uyesıyım yoksa farklı sıtelerde uyelık acardım oyle degıl mı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 31 Mart 2013; 15:44:26 >




  • Bence telefon 10 numara olmuş.Çok şık, özellikle kamera konusundaki özelliştirmeler müthiş.
    Tabi telefona bu kadar para veripte böyle çok vasat bir oyun performansı oyun seven kullanıcıları hiç tatmin etmeyecektir ama yinede güzel cihaz olmuş diyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

    quote:

    Orijinalden alıntı: Speed-Step

    quote:

    Orijinalden alıntı: 12 Angry Men Bugün; 12:02:30 Mesut abi, Lütfen samsung 4 , htc one ve sony x peria zyi yan yana koyup inceleyin. Hem tasarımlarına bakmış oluruz, hemde farklarına. Ben şahsen öyle incelemeleri daha doğru buluyorum.
    Merhaba, Bu yorumunuzu sadece okuyup geçtim zira teknolojiyi yakından takip ediyor iseniz zaten S4ün henüz çıkmadığını test örneklerinin dağıtılmadığını çok iyi biliyorsunuzdur diye düşündüm. Ek olarak Sizi buralara kadar biz getirdik, bizim isteklerimizi yapın gibi bir şey de yazmışsınız. Bizi buralara kimin ve neyin getirdiğini çok iyi biliyoruz. Fakat şu da bir gerçek ki elimizden gelen bu eğer size yetmiyor ve başka arayışlar içine giriyorsanız Güney Koree gidip Samsung Merkezinden bir tane S4 yürütemeyeceğime göre yapabileceğimiz bir şey yok demektir.

    Ben s4 ün gelmediğini çok iyi biliyorum, mesut abi, ben sadece bu inceleme için yazmadım

    s4 bugun yarın elınıze ulasacak pekı yıne htc veya xperıa z gıbı tek ınceleme yapmayacakmısınız? s4 elınıze gelınce tek ınceleme yapmayın dıye bu mesajı yazdım.



    zaten ellerine geçince hepsiyle kıyaslıyolar. mesela iphone 5 te öyle yaptılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 31 Mart 2013; 15:52:44 >




  • bence pahalı telefon para tuzağı.
    15.6 laptopta fhd kullanmıyorum 5'' de
    olsa ne olur. sony nin ekonomik modellerini
    bekliyorum.

  • Mesut bey , tahmini olarak s4 ne zaman elinize gecer ve test edebilirsiniz ? Cihazin nisan sonu satisa baslancagini dusunursek , nisan ortasi test etme sansiniz olur mu ?

    Kesin bir cevap beklemiyorum , sizin tahmini olarak vereceginiz tarih yeterli olacaktir.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.