Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.435
Cevap
35
Favori
273.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kanmet kullanıcısına yanıt
    1 senelik olması sıkıntı çıkarır mı ki acaba? Firmaya telefon ettim, ürünlerin 3 ayda bir yurtdışından getirtildiğini, dağıtıcının bu lastikleri gönderdiğini, şuan için piyasadaki bu lastiklerin birçoğunun 2013 üretimi olduğunu, lastiklerin 10 sene kullanım ömrü olduğunu ve sorun çıkmayacağını, istersem de iade edebileceğimi söyledi. Değişim büyük ihtimalle yapmaz kargo ücretleri nedeniyle. Ne yapsam bilemedim, kararsızım.
  • Ben 215 55 16 ölçüsünü kullanıyorum. 2013 sonunda almıştım sonra kisliklara geçtim ve yeniden taktım.

    Özellikle ıslak yol performansı harika. Direksiyon kisliklara göre biraz agirlasiyor ama ben çok memnunum. Herkese de tavsiye ederim.

    Benimkiler 2013 Almanya üretimi. Yanında valiz hediyesi ile 4 tanesini 1000tlye almıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryuntillastbreath C kullanıcısına yanıt
    44 tl anında n11 indirimiyle bana lastiklerin tanesi 108 tl ye geldi o yüzden iade etmeyi düşünmüyorum.İade etsem bu fiyata alamam.Siz n11 indiriminden faydalandıysanız bence kullanın 1 yıl sorun değil arkadaşım aynı lastiği kliksadan 139 tl ye aldı.
  • serdarn26 S kullanıcısına yanıt
    Ben de ayni indirimle aldim hocam. En mantiklisi kullanmak gibi. Bu aralar bu fiyata daha alinamaz heralde. Insallah sorunsuz kullanilir. Hayirli olsun tekrar. Kazasiz belasiz gunlerde kullanin insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kanmet

    Faturam geldi.

    Şimdi kliksa kendinde olmayan lastiği satıyor. Dolayısıyla firma o an elinde ne varsa onu gönderiyor, fatura ise kliksa dan çıkıyor. Biri anyadan biri konyadan geldiği için fatura ve ürün aynı anda elinize ulaşmıyor.



    Ayrıca benim lastikler de 3ü 2013 49. hafta diğeri 2014 4. hafta idi. 17. 19. haftalar bu lastiklerin ilk örnekleri olsa gerek çünkü nisan mayıs gibi çıktı bu desen diye biliyorum. İade etmeyin ama değişim isteyin bence. 1 senelik lastik az değil.

    Aynen dedigin gibi. Bugün firmaya lastikleri takdirmaya gidecem insallah. Bakalim onlar lastigi kaça satiyorlar... burdan bilgilendiririm eger daha uygunsa millet kaziklanmasin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryuntillastbreath C kullanıcısına yanıt
    Nacizane fikrim bir yıllık olmalarında nir sorun olmayacağıdır. Uygun koşullarda saklamışlardır lastikleri diye tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryuntillastbreath C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun Rabbim sizede kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşaallah...
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Hocam lastikler biraz kirlenmis geldi. Yanak kisimlarinda belli kirler var ama genel itibariyle sorunsuz gibi. Taktirmaya gittigimde ustaya soracagim eger lastiklerde sorun yoksa taktiracagim, sorunluysa iade edecegim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cryuntillastbreath C kullanıcısına yanıt
    Bende hepsiburadadan aldim 2014 8. Hafta uretim henuz taktiramadim. Benim lastiklerde de kirlenmeler vardi kargovular tasirken yapmistir diye dudundum. Siz yinede sorun burda insanin icinin rahat olmasi en onemlisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anchowy61 A kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle hocam. Insallah problem cikmaz. Kazasiz belasiz gunlerde kullanin hayirli gunler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karari verdim. Yarin ya siparis verecem yada gidip bir dukkandan alip taktiracam.
    En uygun net üzerinden hepsiburada.comda var 179tlhttp://www.hepsiburada.com/liste/goodyear-205-55-r16-91v-efficientgrip-performance-lastik-uretim-tarihi-2014/productDetails.aspx?productId=otysf555269&categoryId=259720

    Istanbul avrupa yakasi daha uygun alabilecegim bir yer var mı?

    Petlaa da düşünmedim değil ama fiyatları aynı. Gy her yönden avantajlı duruyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kliksa'dan aldım 2014'ün 11. hafta üretimi geldi. Faturası henüz gelmedi, irsaliyesi geldi.Gerçekten sessiz ve yakıt ekonomisine hissedilir etkisi var. Yol tutuşunu,fren performansını çok beğendim. Henüz ıslakta deneyemedim ama kuruda çok sessiz ve harika tutuyor. Daha önceki lastiklerim michelin'di onlara göre daha iyi bence.
  • düz yolda daha arabayı spin attıramadım. önceki conti lastiğimde devamlı spin atıyordu.
  • Atmamasi da sakat aslinda, sonra takla atmayalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Selam;

    Bu lastikleri imzamdaki araçta yaklaşık 200 kmdir kullanıyorum. İzlenimlerim için ayrı konuda açmıştım ama en son güncellememi buraya yazayım:

    Lastikler yola iyice alıştı sayılır, yol tutuş, yola yapışma konusunda çok iyi diyebilirim. Virajlarda yola çok iyi tutunuyor. Bu lastiğin bana göre tek eksisi ilk kalkışlarda ve rampalardaki yavaş hızlarda bir miktar patinaja düşmesi, bunun sebebi de nispeten daha yalın ve dişsiz olan desenlerinden kaynaklanıyor. Tabii bu desen yapısı size yolda sessizlik ve konfor olarak geri dönüyor.
  • Beyler bu lastik HB'de indirimde şuanda .. ancak iki farklı fiyat ile kafam karıştı açıkcası linkleri aşağıya veriyorum ...

    http://www.hepsiburada.com/liste/goodyear-195-65-r15-91v-efficientgrip-performance-oto-lastik/productDetails.aspx?productId=otysf777915&categoryId=259720

    http://www.hepsiburada.com/liste/goodyear-195-65-r15-91v-efficientgrip-performance-lastik/productDetails.aspx?productId=otysf555271&categoryId=259720

    ikiside aynı lastik ? niye bu fark var ki acaba ? 134.90 olan eski tarihli üretim mi acaba ?




  • http://www.kliksa.com/urun/goodyear-195-65-r15-91v-efficientgrip-performance-oto-lastigi/902040516

    kliksa'da da indirimde görünüyor üstelik ücretsiz montaj da varmış ? ancak kliksa'dan alanların yorumlarına baktımda bazılarınınki eski üretim gelmiş ?


    Birde kliksa'dan alanlara ne malı geldi polonya mı , alman mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 18 Nisan 2014; 13:00:00 >
  • Benim lastikler Polonya üretimi. Ankara'da taktırdım, sadece çırağın dalgınlığına denk gelince iki kez daha gitmek zorunda kaldım taktırdığım yere; benim lastiklerde kilitli bijon var, önce kilidi geri almayı unuttuğumu fark edip yarı yoldan döndüm. Eve gidip parkedince lastikleri bir kontrol edeyim dedim, jantın göbeğindeki logolu kapaklardan birinin eksik olduğunu farkettim, tekrar gidip aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lastiklerden almayan karar verdim.195/60 88H R15 boyutunda hepsiburada.comdan alacaktım ama vazgeçtim kliksada takım ücretsizmiş acaba kilksadan alan varmı lastiklerin üretim tarihi nasıl acaba?
  • Bu arada daha önce paylaşılmadıysa eğer, bu lastiğin kendi kategorisinde diğer lastiklere kıyasla performasını gösteren bir tablo:

    http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre-Type/Passenger-Car-Summer-Premium-Touring-Tyres/
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.